Black cavendish?
Ő is jó !
Vagy a La T. Solo?
Nálam ő a favorit:
https://www.tisvapo.it/prodotto/black-cavendish-hybrid-10ml-angolo-della-guancia/
Legközelebb kipróbálom őt is,most betáraztam rendesen megint
Kentucky? Most a kedvencem dohányosban. Kevésbé édes. Black Note. De 50 napig ért…mondjuk odavágom 20-22 watton. Nagyon ok első 30 napon jellegtelen fosch volt.
Ez a kedvencem eddig, akarok valami ízt adni hozzá, hogy még karakteresebb legyen!
Hát ma ráprobaltam a Latakiara kb 60 napos, még mindig égett gumicsizma, csak lágyabban
Benne volt szinte az első rendelésedben ?
Bátor vagy
Berohad szezonális gumicsizmára. Na, neki kicsit hülyén áll a VG édessége… Amúgy Latakiából van 2 évnyi adagom. Néha besokallok belőle, maskor meg hiányzik…jól fűszerez semmilyen dohányízeket
Olvasgattam előtte róla…bár ez se szentírás, mert vélemények alapján vettem bődület vackot is
Na akkor mondanám @Janchee, nem gyere be a cseresznyés, az a baj hogy csak a karamellízált cseresznyét érzem ami nem gyere be, a Virginia , Latakia dohányt egyáltalán nem hova tűnt?
Na a másik, na az igen beleszívok erőteljesen érzem a Virginia , Latakia dohányt egy csipetnyi kávéval a végén, valami brutális ízorgia olyan mint ha kávészemeket szopogatna az ember a végén!
Viszont tekerés és vattagyilkos aromák, a Hybrid vonal egy cseppel kíméletesebb!
20ml/3.vattacsere+új tekerés, kiborító!
Na,örülök hogy neked is bejött!Szerintem is nagyon jó kombináció a kávés!Az egyik állandó aromám.A másik meg hátha jobb lesz később!Az Azhad Black Cherry-vel ugyan így voltam eleinte,aztán idővel szelidült a cseresznye íz.A végére egész jó barátok lettünk.És igen,ezek sajnos jobban kokszolnak.
A Black Cherrybe tényleg elférne egy kis plusz dohány, amúgy nyugis, jó íz (hát mondjuk nem a Latakia ).
De hogy a rossebbe kokszol ennyire, mikor az ő levese viszonylag tiszta is.
Szerintem, ha keverek be többet, megKentuckyzom kicsit.
Egy jó kokszos tekerés,hozzáad egy kis égett papír feelinget azért:)
Hát ma takarítottam ki a tankjaim, gyerekek kokszhegyek!!! black cavendish és társai
Én direkt a kivonatosak miatt használok két squonk szettet is.Egyszerűbb a tekerés csere.
Tudom @Janchee én csak lusta vagyok tekerni abban se cserélném
Meg az a kis koksz, hát valamikor jól esik ad egy kis bukét
Vakarózok egyen én is, mondjuk amihez lehet kapni emberi áron póttartályt. Én 21700. És nem túl nagy.
Viszont kicsi.
Nekem ez az egyik:
Innen vettem,semmi baja.Annyi,hogy csak 22-es rda-k férnek rá,de ennél a shopnál van tartály is hozzá óccsón.
A másik meg egy Aspire Feedlink.Van az Aliexpressen hivatalos shop.Onnan van nekem is.
18650-esek nekem beváltak.
sok itt a szállítás?
A Picoval szemezek egy ideje…csak szeretnék, ha veszek, legalább 3 tartályt hozzá.