Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Black cavendish?

Ő is jó ! :blush:
Vagy a La T. Solo?

2 kedvelés

Nálam ő a favorit:
https://www.tisvapo.it/prodotto/black-cavendish-hybrid-10ml-angolo-della-guancia/

3 kedvelés

Legközelebb kipróbálom őt is,most betáraztam rendesen megint​:blush:

2 kedvelés

Kentucky? Most a kedvencem dohányosban. Kevésbé édes. Black Note. De 50 napig ért…mondjuk odavágom 20-22 watton. Nagyon ok :+1:első 30 napon jellegtelen fosch volt.

2 kedvelés

Ez a kedvencem eddig, akarok valami ízt adni hozzá, hogy még karakteresebb legyen! :laughing:

2 kedvelés

Hát ma ráprobaltam a Latakiara kb 60 napos, még mindig égett gumicsizma, csak lágyabban​:rofl::rofl:

4 kedvelés

Benne volt szinte az első rendelésedben ?
Bátor vagy :handshake::blush:

3 kedvelés

Berohad szezonális gumicsizmára. Na, neki kicsit hülyén áll a VG édessége… Amúgy Latakiából van 2 évnyi adagom. Néha besokallok belőle, maskor meg hiányzik…jól fűszerez semmilyen dohányízeket :grin::+1:

1 kedvelés

Olvasgattam előtte róla…bár ez se szentírás, mert vélemények alapján vettem bődület vackot is :slightly_smiling_face:

Na akkor mondanám @Janchee, nem gyere be a cseresznyés, az a baj hogy csak a karamellízált cseresznyét érzem ami nem gyere be, a Virginia , Latakia dohányt egyáltalán nem hova tűnt? :thinking:
Na a másik, na az igen beleszívok erőteljesen érzem a Virginia , Latakia dohányt egy csipetnyi kávéval a végén, valami brutális ízorgia olyan mint ha kávészemeket szopogatna az ember a végén! :+1: :facepunch:
Viszont tekerés és vattagyilkos aromák, a Hybrid vonal egy cseppel kíméletesebb! :wink:
20ml/3.vattacsere+új tekerés, kiborító! :crazy_face: :grin:

6 kedvelés

Na,örülök hogy neked is bejött!Szerintem is nagyon jó kombináció a kávés!Az egyik állandó aromám.A másik meg hátha jobb lesz később!Az Azhad Black Cherry-vel ugyan így voltam eleinte,aztán idővel szelidült a cseresznye íz.A végére egész jó barátok lettünk.És igen,ezek sajnos jobban kokszolnak.

3 kedvelés

A Black Cherrybe tényleg elférne egy kis plusz dohány, amúgy nyugis, jó íz​:+1: (hát mondjuk nem a Latakia :grin:).
De hogy a rossebbe kokszol ennyire, mikor az ő levese viszonylag tiszta is.
Szerintem, ha keverek be többet, megKentuckyzom kicsit.

3 kedvelés

Egy jó kokszos tekerés,hozzáad egy kis égett papír feelinget azért:)

5 kedvelés

Hát ma takarítottam ki a tankjaim, gyerekek kokszhegyek!!! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: black cavendish és társai

5 kedvelés

Én direkt a kivonatosak miatt használok két squonk szettet is.Egyszerűbb a tekerés csere.

4 kedvelés

Tudom @Janchee :smile: én csak lusta vagyok tekerni abban se cserélném​:rofl::rofl:
Meg az a kis koksz, hát valamikor jól esik​:laughing: ad egy kis bukét

5 kedvelés

Vakarózok egyen én is, mondjuk amihez lehet kapni emberi áron póttartályt. Én 21700. És nem túl nagy.
Viszont kicsi.

1 kedvelés

Nekem ez az egyik:

Innen vettem,semmi baja.Annyi,hogy csak 22-es rda-k férnek rá,de ennél a shopnál van tartály is hozzá óccsón.
A másik meg egy Aspire Feedlink.Van az Aliexpressen hivatalos shop.Onnan van nekem is.
18650-esek nekem beváltak.

6 kedvelés

sok itt a szállítás?:thinking:

1 kedvelés

A Picoval szemezek egy ideje…:+1:csak szeretnék, ha veszek, legalább 3 tartályt hozzá.

1 kedvelés