Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Barátkozunk egyenlőre …

2 kedvelés

Am a V.G-nek nincsenek rossz cuccai,valszeg ez sem rossz vagy valami,de az a beszűkűlt alsó rész nekem nem jön be összhatásban​:thinking:hagyhatták volna egy síkba a tankpalástal,de lehet csak nekem nem jön be,még régebben megakadtam rajta egy pill-ra aztán összképben nem jött át pont ezért

3 kedvelés

Egy klón árát megéri de eredetibe nem hiszem,hogy lesz ha egy 20ezerel olcsóbb lenne…talán.

2 kedvelés

Itt valami érik (a becsület? Vagy a szőlő? Na, az nem.)
5 napos Zanza és Solub desszertek (a Solub Rotterdam és Chatagne még nem tudom hová sorolandó… :slightly_smiling_face: Chatagne Gőzlérparaszt ihletésre, a Rotterdam @Mefeca miatt, mert többször méltatta) Valamint óriásflakonban :grin:10 ml Symphony Arabica, és Symphony Cherry próbálkozások.
Minden desszert csokis vagy sütis, vagy citomossütis. Kíváncsi leszek…mert nyalva jók!

9 kedvelés

Micsoda sorminta! :grin:
Majdnem sört írtam a sor helyett!?! :face_with_hand_over_mouth:

1 kedvelés

10ml-ket soha nem kevertem… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Elővigyázatos vagyok, okulva a kezdési 100 millis rohamomból :grin: uyebár…meg ezek pár nap alatt jók​:+1:

4 kedvelés

Azt csak hiszed :stuck_out_tongue_winking_eye:2-3 hét :wink:

2 kedvelés

Na akkor csapjunk bele a lecsóba! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Szóval mégsem maradtam le az akcióról, mákom volt! :smile:Ezt a körtés tortát nagyon ajánlom, aki nem szereti az édeset!
A legjobb torta, amit szívtam, vilmos körte hmmm mennyei! Kaptam ajit is​:rofl::rofl::rofl:

14 kedvelés

Hagy szóljon akkor :wink:

1 kedvelés

Még majd lesz egy kérdés, mielőtt elkezdek keverni, mert itt az arányokkal össze keveredtem :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Türelem az van nyugi…de azonnal :grin:
Melegítettem egy kicsit, higy segítsek rajta, temperáltam 40 fokon. Meg minden nap megrázom, mint bolond :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Jól hangzik…ha nem ital-Vilmos. Abból van “feledhetetlen” emlékem, azóta is áll a szőröm, ha rágondolok. :grin:Akarok még gyümölcsös bővítést, de a körtétől tartok…

1 kedvelés

Hát ez a körte, ami ebben van még nem jöttem rá melyik, de olyan amibe beleharapsz​:blush: azóta is keresem ezt az ízűt! A süti ize, meg olyan ropogós lepény ízű. Legutóbb rendeltem sima körtét az fúj volt (flavour) azt ne rendeld!

3 kedvelés

Én rendeltem volna? :thinking::grin:
Lehet műdohány,de finomak így 5 nap után :wink:a Crown az sokadikra is fincsi​:grin:

11 kedvelés

A Hidalgo nekem is nagyon bejön!

2 kedvelés

Első rendelésem Tnt-ből​:flushed:de…ez jóó !
Változna az ízlésem?:thinking::thinking::grin:

5 kedvelés

Tudják ezek az olaszok,hogy mitől döglik a légy​:grin:

3 kedvelés

A virginia…mert valaki tanácsolta nekem​:wink:az eskü valamelyik dohányra emlékeztet az illata és édesen klassz cuccos​:hugs:semmi száraz,semmi savanykás :blush:

4 kedvelés

Nekem is ezt a feelinget hozza.Olyan mintha beleszagolnál egy vágott dohánnyal teli tasakba!A cavendisht ne hagyd ki legközelebb!

4 kedvelés