Barátkozunk egyenlőre …
Am a V.G-nek nincsenek rossz cuccai,valszeg ez sem rossz vagy valami,de az a beszűkűlt alsó rész nekem nem jön be összhatásbanhagyhatták volna egy síkba a tankpalástal,de lehet csak nekem nem jön be,még régebben megakadtam rajta egy pill-ra aztán összképben nem jött át pont ezért
Egy klón árát megéri de eredetibe nem hiszem,hogy lesz ha egy 20ezerel olcsóbb lenne…talán.
Itt valami érik (a becsület? Vagy a szőlő? Na, az nem.)
5 napos Zanza és Solub desszertek (a Solub Rotterdam és Chatagne még nem tudom hová sorolandó… Chatagne Gőzlérparaszt ihletésre, a Rotterdam @Mefeca miatt, mert többször méltatta) Valamint óriásflakonban 10 ml Symphony Arabica, és Symphony Cherry próbálkozások.
Minden desszert csokis vagy sütis, vagy citomossütis. Kíváncsi leszek…mert nyalva jók!
Micsoda sorminta!
Majdnem sört írtam a sor helyett!?!
10ml-ket soha nem kevertem…
Elővigyázatos vagyok, okulva a kezdési 100 millis rohamomból uyebár…meg ezek pár nap alatt jók
Azt csak hiszed 2-3 hét
Na akkor csapjunk bele a lecsóba!
Szóval mégsem maradtam le az akcióról, mákom volt! Ezt a körtés tortát nagyon ajánlom, aki nem szereti az édeset!
A legjobb torta, amit szívtam, vilmos körte hmmm mennyei! Kaptam ajit is
Hagy szóljon akkor
Még majd lesz egy kérdés, mielőtt elkezdek keverni, mert itt az arányokkal össze keveredtem
Türelem az van nyugi…de azonnal
Melegítettem egy kicsit, higy segítsek rajta, temperáltam 40 fokon. Meg minden nap megrázom, mint bolond
Jól hangzik…ha nem ital-Vilmos. Abból van “feledhetetlen” emlékem, azóta is áll a szőröm, ha rágondolok. Akarok még gyümölcsös bővítést, de a körtétől tartok…
Hát ez a körte, ami ebben van még nem jöttem rá melyik, de olyan amibe beleharapsz azóta is keresem ezt az ízűt! A süti ize, meg olyan ropogós lepény ízű. Legutóbb rendeltem sima körtét az fúj volt (flavour) azt ne rendeld!
A Hidalgo nekem is nagyon bejön!
Első rendelésem Tnt-bőlde…ez jóó !
Változna az ízlésem?
Tudják ezek az olaszok,hogy mitől döglik a légy
A virginia…mert valaki tanácsolta nekemaz eskü valamelyik dohányra emlékeztet az illata és édesen klassz cuccossemmi száraz,semmi savanykás
Nekem is ezt a feelinget hozza.Olyan mintha beleszagolnál egy vágott dohánnyal teli tasakba!A cavendisht ne hagyd ki legközelebb!