Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Kedves vagy, de akkor veszek még pár barna gyógyszertári cseppentős üveget, így is terveztem már egy ideje, mert most csak 5 van, de azért köszi. :+1: :handshake: :beers: (puszilós szivecskét azért nem kapsz, na, érted, csak semmi bzulás :rofl: ).

Nem is figyeltem, hogy ez nem snv, már teljesen rászoktam, hogy minden csabiba jön, de nem baj persze, marad az oldskúl.

2 kedvelés

Melyik kedvencemre gondoltál? A Berhead nekem nem kedvencem!

2 kedvelés

Benéztem bocsi…azt hittem hirtelen,hogy a Dampfliont kérdezi​:cry:Összekevertem​:slightly_smiling_face:A White King a kedvenced tudom!Én arra írtam,csak nem az volt a kérdés​:joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Oké! :kissing_heart:

1 kedvelés

Sziasztok! A journey 555 nagyon bejön. De az elf nagyon nem… szűk dlben próbálva, azért mtlbe kap majd még egy próbát!:grinning:

2 kedvelés

Az utolsó szállítmány…

Lemon tart már illatra is király, ry4-et még nem tudom jó lesz-e…ajjaj, izgalmas idők várnak rám. :rofl:

8 kedvelés

itt is van eladó :rofl::rofl::grinning:

5 kedvelés

Hess innen! (majd kiderül :stuck_out_tongue: )

5 kedvelés

jól van na :grinning::grinning::wink:

4 kedvelés

Most rendeltem 10 darab cseppentős üveget, csak finoman fogom kezdeni, egy 5ml keverek be mindenből…nem pocsékolom tovább az alapot.

3 kedvelés

Szép szállítmány, hány kamion hozta? :rofl:

7 kedvelés

van bőség :wink::grinning:

3 kedvelés

Ismerős, már csak 18 íz van a kamrában, mert egy @Viktor_Hajdu -nál landolt, de még most sem vagyok benne biztos, hogy elég lesz. :rofl:

5 kedvelés

Ennyi booster csomagolással 3 delfint ki lehet nyirni, rohadna meg, aki kitalálta. :grimacing:

8 kedvelés

Szuper, Attila, látom a 11-es villamos a végállomásra szállította a társait! Szuper teríték! :handshake: :grinning:

6 kedvelés

Most azon agyalok, hogy oké, megvettem a lemon tartot, de ez a 33%-os keverési arány kicsit betett nekem, mert 50-50-es alapom van, nem lesz ez így túl híg?

3 kedvelés

nem snv amúgy azt sima vg kéne fel tolni szerintem úgy lehet híg lesz 50 50 el.

3 kedvelés

En flovaritara szavazzok!

3 kedvelés

Ha csak PG/vg, akkor szerintem is floravita.:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

15 kedvelés