Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Eltelt egy hét…nagyon finomak!Főleg a White King​:wink:
A BRHD illata meg verhetetlen…és még finom is.A hetek múlásával még jobbak lesznek?:thinking:

13 kedvelés

De,hát ki van kapcsolva…az első nap óta​:slightly_smiling_face:Most nagyítottam ki a képet…tényleg úgy néz ki,mintha be lenne kapcsolva​:wink:És ezért köszönöm is szépen,hogy ilyen figyelmes vagy​:kissing_heart::heart:
Az első képen ki van kapcsolva, a másodikon meg be van kapcsolva…nem adja vissza a telefonom jól a színét​:slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Wow, fehér mod, fehér köröm :+1:

5 kedvelés

Igen​:slightly_smiling_face:Viszont így egymás alatt egy kicsit látszik a különbség :slightly_smiling_face:De egymagában nem.Még1x köszönöm :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

@Ispy :wink::kissing_heart:
De mivel másmilyen színű mod-om is van…

:joy:
(Amúgy ez csak véletlen​:joy:)

13 kedvelés

:drooling_face::yum:

8 kedvelés

Én Aisu és Zap imádó vagyok, bár most nem jól választottam :frowning:
Az uborka isteni, a cider nem rossz, csak baromi messze van a jótól, a latte elmegy. A Blitz sem rossz.

12 kedvelés

Zap Melonade az igazi nyár :slight_smile:

2 kedvelés

3 kedvelés

Használd egészséggel :slightly_smiling_face:Mennyire vált be neked?Szerintem nagyon megéri a pénzét :ok_hand::sunglasses:

1 kedvelés

Köszi szépen!
Én imádom. mellette van egy Kizoku limitem, de azt macera elmosni, ezt meg apró darabokra tudom szedni és simán elmosom.
Eleinte a keskenyebb drip tipjével használtam, de már a szélesebbel, az jobban bejött nekem.

3 kedvelés

Keskeny drip tippel nem próbáltam,nem is emlékeztem hogy így néz ki.Ízre nagyon hasonló a dvarw klónomhoz és szinte zéró hangjuk van.Ez a dvarw óta tudatosult bennem​:rofl:Az más kérdés hogy nem kicsit nehéz ,mondjuk engem nem zavar,legalább tudom hogy van benne anyag.Szeretem az ilyen masszív önvédelmi eszközöket :rofl:

3 kedvelés

Így igazi nehéz bombázó

7 kedvelés

Tudod, nem épp nyári ízek, de most kaptam ajándékba…

8 kedvelés

Szia Tibi!
A Black Hole-ról érdekelne majd a véleményed! :wink:

3 kedvelés

Amint rácuppanok, már küldöm is az infót! :wink:

2 kedvelés

Köszi Tibi! Nekem van, és arra lennék kíváncsi, hogy te mit érzel ki belőle! :grinning:

2 kedvelés

Sziasztok!
Nálam ezek a favoritok!
PhotoFunia-1624200942

4 kedvelés

Az imént bekevertem eme remekeket :blush: :

Coffee Mill - Jungle Red 10%-ban keverve (erdei gyümölcs mix, @anon88785338 a Coffee Mill kínálatában keresd majd a Strawberry Lemon Tea-t, ezt emlegettem a Live-ban :slight_smile:)
T Juice - Colonel custard 12%-ban keverve (vanília puding, de egyáltalán nem édes, a kávéhoz számomra tökéletesen passzol :slight_smile:)
Chill Pill Aftershock - Berry Pie 10%-ban keverve (bogyósgyümis pite, nagyon finom :yum:)

8 kedvelés

Köszönöm @Vaperina_Kinga :kissing_heart:

2 kedvelés