Eltelt egy hét…nagyon finomak!Főleg a White King
A BRHD illata meg verhetetlen…és még finom is.A hetek múlásával még jobbak lesznek?
De,hát ki van kapcsolva…az első nap ótaMost nagyítottam ki a képet…tényleg úgy néz ki,mintha be lenne kapcsolvaÉs ezért köszönöm is szépen,hogy ilyen figyelmes vagy
Az első képen ki van kapcsolva, a másodikon meg be van kapcsolva…nem adja vissza a telefonom jól a színét
Wow, fehér mod, fehér köröm
IgenViszont így egymás alatt egy kicsit látszik a különbség De egymagában nem.Még1x köszönöm
Én Aisu és Zap imádó vagyok, bár most nem jól választottam
Az uborka isteni, a cider nem rossz, csak baromi messze van a jótól, a latte elmegy. A Blitz sem rossz.
Zap Melonade az igazi nyár
Használd egészséggel Mennyire vált be neked?Szerintem nagyon megéri a pénzét
Köszi szépen!
Én imádom. mellette van egy Kizoku limitem, de azt macera elmosni, ezt meg apró darabokra tudom szedni és simán elmosom.
Eleinte a keskenyebb drip tipjével használtam, de már a szélesebbel, az jobban bejött nekem.
Keskeny drip tippel nem próbáltam,nem is emlékeztem hogy így néz ki.Ízre nagyon hasonló a dvarw klónomhoz és szinte zéró hangjuk van.Ez a dvarw óta tudatosult bennemAz más kérdés hogy nem kicsit nehéz ,mondjuk engem nem zavar,legalább tudom hogy van benne anyag.Szeretem az ilyen masszív önvédelmi eszközöket
Szia Tibi!
A Black Hole-ról érdekelne majd a véleményed!
Amint rácuppanok, már küldöm is az infót!
Köszi Tibi! Nekem van, és arra lennék kíváncsi, hogy te mit érzel ki belőle!
Sziasztok!
Nálam ezek a favoritok!
Az imént bekevertem eme remekeket :
Coffee Mill - Jungle Red 10%-ban keverve (erdei gyümölcs mix, @anon88785338 a Coffee Mill kínálatában keresd majd a Strawberry Lemon Tea-t, ezt emlegettem a Live-ban )
T Juice - Colonel custard 12%-ban keverve (vanília puding, de egyáltalán nem édes, a kávéhoz számomra tökéletesen passzol )
Chill Pill Aftershock - Berry Pie 10%-ban keverve (bogyósgyümis pite, nagyon finom )
Köszönöm @Vaperina_Kinga