Lassan elvesztem a hitemet már mindenben…
Ugyanott van mindkét flasi…
A bal pedig a régebbi…
Igen, nézd meg a száját, egy csavarral kevesebb!
Basszus, tényleg…
Az lehet ,de az aroma ugyanannyi benne?
Nem… Mindenn nap kell belőle 2 ml.
Az ismert összetevői: pekándió, mandula, pisztácia, karamell, mogyoró, vanília, kakaó, dohány. De többet nem tudtam róla kideríteni.
Mellesleg a kék villamos is ilyesmi komplex.
Neeeeeeeeeeemmmmmm mindenki!
Azt kötelesek, annyit rakni bele, amennyi rá van írva. Különben megbuntetik őket, vásárlók megtevesztese
Na azt nem mértem ki. Meg igazából akkora “lármát” sem akartam csapni. Csak meglepődtem…
Töröltem is gyorsan. Nehogy valaki félre értsen.
49 bejegyzés egyesült egy létező témába: Ízes gőzök rábeszélő, kibeszélő
5 bejegyzést új témára osztott fel: Néha megjárjuk a shopokkal is
Sziasztok!
Szerintetek DL-be ezek az aromák milyenek lehetnek
csak azért kérdezném, mert vettem egy,
és egy
bekevertem az aromát 5-5 db.
a többit pótoltam 120ml-ig
így akkor 24ml aroma + 50ml Nikotin Shot + 46ml Ultra Bio Base = 120ml
ezt a vattát használom
ezzel a mesh lappal
GeekVape Zeus X Mesh RTA 4.5ml tankba
szerdán délután kevertem be, de csak a dohány ízt érzem néha, elrontottam valamit, vagy még tovább kell érnie, és már nem ez az első, hogy nem igazán érzem.
Köszönöm a válaszotokat.
Nem vagyok DL,-es, de ezek a kevesek mind viszonylag erőteljes ízűek MTL-ben, szóval az alapanyagot kizárnám, mint gondot.
Gondolom, érlelted mindet egy pàr napig?
1 hét nagyonminimum kell mindnek, és rázni sokszor.
Igen, naponta többször összerázom, meg levegőztetem, ez a 3. napja , hogy össze kevertem, de még semmi, olyan mint az első nap.
Ezt írták róla:
Journey Classic - Mr. Fulir
Desszert dohány vaníliával, pörkölt földimogyoróval és karamellel.
Kiszerelés: 24ml aroma, 120ml-es Chubby Gorilla flakonban.
Összetevők: propilén glikol, természetes és természetazonos aromák.
Keverési arány: Csak töltse a flakont tele alaplével, majd intenzíven rázza össze. 2-3 nap pihentetést követően fogyasztható.
Journey Classic - Grampa’s Cream
A Grampa’s Cream egy krémes, gazdag dohányíz, karamell, vanília és egy kevés titkos összetevő kombinációjával. Ez a recept az RY4 újragondolása.
Kiszerelés: 24ml aroma, 120ml-es Chubby Gorilla flakonban.
Összetevők: propilén glikol, természetes és természetazonos aromák.
Keverési arány: Csak töltse a flakont tele alaplével, majd intenzíven ráza össze. 2-3 nap pihentetést követően fogyasztható.
Hát pont ezekkel az ízekkel nincs tapasztalatom, de a Journey snv sorozatból másik már járt nálam. És mindegyikre 30 nap érlelési időt írt a gyártó. (Igazából nem is kéne szerintem snv-nek hívni, de ez más téma.) Megnézted az üvegeken is a leírást? A webshop ismertetője tévedhet is akár…
Journey Classic - Mr. Fulir nálam is járt már nem volt rossz de két hét kellet neki mire volt valami de egy hónap múlva jött ki belőle a tuti .Várnod kell még vele
Köszönöm a válaszotokat , igazatok van , és igaz a mondás is olvasottság műveltség ,
nem olvastam el a Mr. Fulir-nál "Steep Time: 30 Days
a Grampa’s Cream-nél nincs ilyen felirat.
ennél nagyobb probléma soha ne legyen Amúgy senki nem olvasgatja, mert egyébként szinte soha nincs rajta az üvegen. De általános szabály, hogy a dohányos ízeknek több hét kell, míg jó lesz, még ha elvileg snv verzió is. Lehet, hogy a Journey is a sok panasz/félreértés miatt nyomtatta rá némelyikre a 30 napot…
Szia @mike! A tapasztalatom azt mutatja, hogy a journey aromáknak hosszú idő kell. Van ízük, de lagymatag, 1 hónapot minimum várjál vele, 3 hónap után mennyei. És még valami, amiben fahéj, mogyoró, dió, vanilia van (szóval ilyen nehéz ízek) azoknak jót tesz az idő, így válogass