Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Lassan elvesztem a hitemet már mindenben…

Ugyanott van mindkét flasi…

A bal pedig a régebbi…

3 kedvelés

Igen, nézd meg a száját, egy csavarral kevesebb!

2 kedvelés

Basszus, tényleg…

2 kedvelés

Az lehet ,de az aroma ugyanannyi benne? :grin:

2 kedvelés

Nem… Mindenn nap kell belőle 2 ml.
Az ismert összetevői: pekándió, mandula, pisztácia, karamell, mogyoró, vanília, kakaó, dohány. De többet nem tudtam róla kideríteni.

Mellesleg a kék villamos is ilyesmi komplex.

1 kedvelés

Neeeeeeeeeeemmmmmm mindenki!

1 kedvelés

Azt kötelesek, annyit rakni bele, amennyi rá van írva. Különben megbuntetik őket, vásárlók megtevesztese

3 kedvelés

Na azt nem mértem ki. :slightly_smiling_face: Meg igazából akkora “lármát” sem akartam csapni. Csak meglepődtem… :roll_eyes:

3 kedvelés

Töröltem is gyorsan. Nehogy valaki félre értsen. :blush::hugs:

3 kedvelés

49 bejegyzés egyesült egy létező témába: Ízes gőzök rábeszélő, kibeszélő

5 bejegyzést új témára osztott fel: Néha megjárjuk a shopokkal is

Mivel a nemrég rendelt cappuccino-s leveseimet túl aromáztam, így kevertem hozzá egy kis zöld almát is… Lássuk milyen lesz a végeredmény…

3 kedvelés

Sziasztok!

Szerintetek DL-be ezek az aromák milyenek lehetnek

csak azért kérdezném, mert vettem egy,

és egy

bekevertem az aromát 5-5 db.

a többit pótoltam 120ml-ig

így akkor 24ml aroma + 50ml Nikotin Shot + 46ml Ultra Bio Base = 120ml
ezt a vattát használom

ezzel a mesh lappal

GeekVape Zeus X Mesh RTA 4.5ml tankba
szerdán délután kevertem be, de csak a dohány ízt érzem néha, elrontottam valamit, vagy még tovább kell érnie, és már nem ez az első, hogy nem igazán érzem.

Köszönöm a válaszotokat.

1 kedvelés

Nem vagyok DL,-es, de ezek a kevesek mind viszonylag erőteljes ízűek MTL-ben, szóval az alapanyagot kizárnám, mint gondot.
Gondolom, érlelted mindet egy pàr napig?
1 hét nagyonminimum kell mindnek, és rázni sokszor.

1 kedvelés

Igen, naponta többször összerázom, meg levegőztetem, ez a 3. napja , hogy össze kevertem, de még semmi, olyan mint az első nap.
Ezt írták róla:

Journey Classic - Mr. Fulir

Desszert dohány vaníliával, pörkölt földimogyoróval és karamellel.

Kiszerelés: 24ml aroma, 120ml-es Chubby Gorilla flakonban.

Összetevők: propilén glikol, természetes és természetazonos aromák.

Keverési arány: Csak töltse a flakont tele alaplével, majd intenzíven rázza össze. 2-3 nap pihentetést követően fogyasztható.

Journey Classic - Grampa’s Cream

A Grampa’s Cream egy krémes, gazdag dohányíz, karamell, vanília és egy kevés titkos összetevő kombinációjával. Ez a recept az RY4 újragondolása.

Kiszerelés: 24ml aroma, 120ml-es Chubby Gorilla flakonban.

Összetevők: propilén glikol, természetes és természetazonos aromák.

Keverési arány: Csak töltse a flakont tele alaplével, majd intenzíven ráza össze. 2-3 nap pihentetést követően fogyasztható.

3 kedvelés

Hát pont ezekkel az ízekkel nincs tapasztalatom, de a Journey snv sorozatból másik már járt nálam. És mindegyikre 30 nap érlelési időt írt a gyártó. (Igazából nem is kéne szerintem snv-nek hívni, de ez más téma.) Megnézted az üvegeken is a leírást? A webshop ismertetője tévedhet is akár…

5 kedvelés

Journey Classic - Mr. Fulir nálam is járt már nem volt rossz de két hét kellet neki mire volt valami de egy hónap múlva jött ki belőle a tuti .Várnod kell még vele :slight_smile:

7 kedvelés

Köszönöm a válaszotokat , igazatok van , és igaz a mondás is olvasottság műveltség ,

nem olvastam el :( a Mr. Fulir-nál "Steep Time: 30 Days :W
a Grampa’s Cream-nél nincs ilyen felirat.

9 kedvelés

:grin: ennél nagyobb probléma soha ne legyen :sweat_smile: Amúgy senki nem olvasgatja, mert egyébként szinte soha nincs rajta az üvegen. De általános szabály, hogy a dohányos ízeknek több hét kell, míg jó lesz, még ha elvileg snv verzió is. Lehet, hogy a Journey is a sok panasz/félreértés miatt nyomtatta rá némelyikre a 30 napot…

5 kedvelés

Szia @mike! A tapasztalatom azt mutatja, hogy a journey aromáknak hosszú idő kell. Van ízük, de lagymatag, 1 hónapot minimum várjál vele, 3 hónap után mennyei. És még valami, amiben fahéj, mogyoró, dió, vanilia van (szóval ilyen nehéz ízek) azoknak jót tesz az idő, így válogass​:blush:

10 kedvelés