Tegnap kevertem egy ilyet:
Tpa Dx Bavarian Cream,French Vanille,Espresso mindeki 1% ban + 0.5% M-type sajna a Caramell kimaradt mert elmaradt,de első olvasatra jónak tűnik kb 2-3 hét múlva jelentkezek a fejleményekkel
Valaki tudja alap torta mivel megy? Keksz felejtős, nem az az íz
Mi a Fa?
Köszi Zolika, igen ilyesmire gondoltam, ezt biztos megjegyzem
Itt van egy csomó gyümis, és nem bírom elszívni, szóval igen mix lesz! Köszi
Igen franciásan tart
Nem tart sokáig egy próba
Kisebb? Megvan az előző? Ez szabvány 120 ml, nem?
Vagy direkt nyomtad túl, mert erős
Ki számoltam a 120ml-ert, mert úgy jött be múltkor is. Most 5ml-el kevesebb fért bele. Érdekes. Na mindegy.
Én a chubby 60 ml-sekkel vagyok így, hogy alig fér bele…
Spórolnak, minden gyártó, mindehol ezen spórol
Szívom is a fogam ha Royalt rendelek…de basszus, finom
Láttam a minap valami webshopban már 30 ml longfillt is … 3000 ft-ért.
@Ivett zacskóban meg mégse adja már.
Szerintem meg piszok jó bolt az aroma. Bekeverik a többtíz litereket, aztán aranyáron porciózás. Meg csini matrica…
Szokott mérgelni, mikor a 120 ml longfillbe csak úgy töltök, hogy összesen legyen 90-100, aztán majdnem íztelen…
Ja nem a longfillesről beszélek. Hanem kevertem be hétvégén, és a rendelt üres flakonba mértem fecskendővel. Azt hittem elszámoltam valahol, de a következőnél ugyanúgy kimaradt 5-6 ml, ahogy Kinga is írta
Ok, én párhuzamoltam le, bocs
Igen Zoli, csak a csicsa miatt olyan drágák, megszagolom és bekeverem magamnak utána Jó van egy-két jó, aminek nem jöttem rá a titkára, de azt megéri megvenni
Igen… De pl. fent bevezett Riyal Gold is minimum 15 összetevős. Olyankor nincs mit tenni. Mondjuk komplex gyönyör.
Nem tudom, azt még nem kóstoltam! És nem sok az úgy együtt?