Ó, ezt a tippet köszönöm! A kaktuszt még nem nagyon mertem bevállalni, fogalmam sincs, milyen íze lehet (a Pink Lionban elvileg van, de más ízekkel együtt - pl. uborka, hihetetlen… -, így nem tudom beazonosítani).
Egy energiaitalt ismerek, amit jóízüen meg is tudok inni hidegen: Adrenalin Cactus.
Ha olyasmi, akkor nem lehet rossz.
Zöldízű
Valami isteni. Én imádom. De annak, aki először vesz kaktuszos ízt, annak azt szoktam javasolni kóstolja meg a topjoy kaktuszos üdítőjét. Az persze édesebb, de az aromában lesz citrom/lime, amitől csak a kaktusz ízt érzed, nem pedig az édeset.
A Blitz - Super Green finomsága pontosan ugyanolyan ízre, egy kevés szénsavas beütéssel.
Nekem nagyon kókuszos, ugyanez a bajom a spirit of the woodsal is, ott is mindent elnyom a kókusz.
Akkor az nem az én kv-m lesz, lehet…
Kókuszt inkább analóg sütiben szeretem. De legalábbis nem túltengve
A pompei nem neked való nekem nagyon tetszett elsőre, de 2 tanknyit bírtam elszívni belőle, émelyitő. (pedig így is @Ispy ajánlására azt hiszem 8%-ban vagy 10? kevertem) A spirits-ben én inkább a vanília th-jat szeretem. És csak némi kókuszt érzek benne, nekem szuper!
Na erre kíváncsi vagyok
Hidd el, én is!
Egészség! Gusztusos kombinációnak tűnik!
Kíváncsi vagyok a Net -ekre
Ezek nem NET-ek.Tisztességes műdohányok Kivéve a Kentucky.
Még ! Nem vettem ,de van pár ami megmozgatott olvastam sokan csak ezeket pöfizik ,majd a kövi rendelésnél
Tabac Cali és Tabac Orfeo már megfordult nálam.A Cali vaniliás szivar.Nem is volt rossz,csak a 10% az túl híg volt,kicsit halvány volt az íz Az Orfeo meg olyan semmilyen volt.Szóval 15%-nál hígabbra szerintem nem érdemes keverni.De a 20-at is elbír simán.
Nem rendelek, asszem. De volt már olyan liquidem, amire ezt ráírhatták volna
Naplót kellett volna írni az aroma-csalódásaimról.
Ha nem megy fejből nem is volt nagy csalódás
Istenítik ahol látom az orfeót,hidalgót meg sok más Tnt aromákat ,de ha már felültem a Journey vonatra akkor inkább az !
Mindent is ki kell próbálni