Mefeca
(Mester Ferenc)
2023. február 5. 09:48
1458
Én azért húznék rá műanyagot is, mert nem szeretem, ha a fém a fogaimhoz koccan:
Na ugye rá sem ismersz, ezt a szipkát (is) kaptam a Cthulhu 1929
RDA mellé.
https://m.media-amazon.com/images/I/51E-XpWcanL._AC_SL1000_.jpg Volt egy ilyen a csomagban, csak feketében. Húztam rá egy VIVO szipkát, amelyet talán meg is fúrtam, hogy rámenjen. A gyerek kapott 4 ilyen Vivo CE4 kazánt a kínaiaktól ingyen, mert törzsvásárló volt a wish - nél.
Elektromos cigaretta, E-Liquid. Elektromos cigaretta CE4 eldobható patron 1.6 ml 1.8 Ohm
A trafikos árát én sokalltam annak idején, mert eldobós, de ha belegondolok, hogy porlasztós kazánhoz van még 2500 Ft/db áron is
porlasztó , azokhoz képest ingyen van. Pláne ha még azt ajándékba is küldik.
2 kedvelés
Bea
(Budavári Beáta )
2023. február 5. 12:16
1459
Jól néznek ki. Szabolcstól van? Vagy valamelyik shop?
1 kedvelés
Bishop tekerés volt már? Mondjuk ez a huzal nem túl fasza bele, de…más SS nem volt idehaza. Igaz úgy se húzza sokáig
7 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
2023. február 5. 20:11
1461
Nem értem miért adják el sokan
Mi baj van vele?
Német vape üzletben vettem.
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2023. február 5. 22:20
1464
Kinek a pap kinek a püspök
Deepfreeze
(Deepfreeze)
2023. február 6. 10:34
1467
És ahol mindez történik az a paplak
1 kedvelés
Vatta-gyúrás, drót csavarintás? Naturálba tolom a cuccost. Nyomtam a héten 100ml dinnyelét és semmi kox. Na ugye! 🏋♂
8 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
2023. február 7. 05:49
1471
Mi az a tank rajra? Már ha szabadna kérdeznem..
Voltak gondok, de egy kis baráti segítséggel megoldódtak:
Sziasztok!
A Jézuska hozott nekem a DJvape-ről egy eredeti THC Artemis rdta -át, ami squonkolható is. 4db pin csavarral szálítják 2 és 4ml-es összeállítások számára.
A problémám, hogy 2ml-es összeállításhoz hosszabb squonkcsavart kaptam és így az alján kilóg a tankból és a menetes rész beleér a coil lefogatásába felül és lezárlatol. Gyártási hiba vagy benéztem valamit?
[20230111_162830]
(A 4ml-es szekció az egyforma csavarokkal az okés.)
Nagyon szeretem, egyszerű vattázni, tölteni, soha nem folyott. Nem gondoltam volna, de számomra 2,5mm-es magon az igazi, kb 0,4 Ohm -on hajtva, 20 Watt környékén…
4 kedvelés
Egy kis esti foglalkozás…
Kanthal A1 28ga, sima szálhuzal paralel-ben tekerve, 2.5 magon, 4 menet…
8 kedvelés
Egyik tankom betétjében volt ilyen paralell tekerés.70W fölött bírtam előcsalni belőle értelmes felhőket.Vagy csak én bénáztam.Avidvape Ghost Inhale a neve.
1 kedvelés
Én most nagyjából 0.50 ohm -ra tekertem, és rá próbáltam 33 watton, de már érezni lehetett az enyhén égett ízt…igy visszább fogtam kissé…
imreapa
(Imre)
2023. február 17. 09:59
1477
Kerítésdrótból single coil .
Ajánlotta a srác a boltban ezt a juggernaut tekerést. Elsőre ahogy szoktam két tekercs 3-as magra… nem tetszettt sem nekem sem a modnak. Akkor 4-es magra egymagában, így szuper!
6 kedvelés