Én azért húznék rá műanyagot is, mert nem szeretem, ha a fém a fogaimhoz koccan:
Na ugye rá sem ismersz, ezt a szipkát (is) kaptam a Cthulhu 1929 RDA mellé. https://m.media-amazon.com/images/I/51E-XpWcanL._AC_SL1000_.jpg Volt egy ilyen a csomagban, csak feketében. Húztam rá egy VIVO szipkát, amelyet talán meg is fúrtam, hogy rámenjen. A gyerek kapott 4 ilyen Vivo CE4 kazánt a kínaiaktól ingyen, mert törzsvásárló volt a wish - nél. https://www.ecigionline.com/hu/ce4-eldobhato-patron-16-ml-18-ohm
A trafikos árát én sokalltam annak idején, mert eldobós, de ha belegondolok, hogy porlasztós kazánhoz van még 2500 Ft/db áron is porlasztó, azokhoz képest ingyen van. Pláne ha még azt ajándékba is küldik.
Jól néznek ki. Szabolcstól van? Vagy valamelyik shop?
Bishop tekerés volt már? Mondjuk ez a huzal nem túl fasza bele, de…más SS nem volt idehaza. Igaz úgy se húzza sokáig
Nem értem miért adják el sokan
Mi baj van vele?
Német vape üzletben vettem.
Ronda. 10
Kinek a pap kinek a püspök
Nem a püspök…hanem a papné…
Vagy a paplan
És ahol mindez történik az a paplak
papoltok itt nonstop
Vatta-gyúrás, drót csavarintás? Naturálba tolom a cuccost. Nyomtam a héten 100ml dinnyelét és semmi kox. Na ugye! 🏋♂
Lehet, hogy ez áttetszőt koxol?
Mi az a tank rajra? Már ha szabadna kérdeznem…
Voltak gondok, de egy kis baráti segítséggel megoldódtak:
Nagyon szeretem, egyszerű vattázni, tölteni, soha nem folyott. Nem gondoltam volna, de számomra 2,5mm-es magon az igazi, kb 0,4 Ohm-on hajtva, 20 Watt környékén…
Egyik tankom betétjében volt ilyen paralell tekerés.70W fölött bírtam előcsalni belőle értelmes felhőket.Vagy csak én bénáztam.Avidvape Ghost Inhale a neve.
Én most nagyjából 0.50 ohm-ra tekertem, és rá próbáltam 33 watton, de már érezni lehetett az enyhén égett ízt…igy visszább fogtam kissé…
Kerítésdrótból single coil.
Ajánlotta a srác a boltban ezt a juggernaut tekerést. Elsőre ahogy szoktam két tekercs 3-as magra… nem tetszettt sem nekem sem a modnak. Akkor 4-es magra egymagában, így szuper!