Dvarw MTL FL

Kicsit sok idő volt de megérkezett.
Hétfőn elvileg itt lesz a huzal meg a vatta is.
Remélem nem leszek béna és fincsi lesz.

16 kedvelés

Majd @Paska lesz kompatibilis a témában, ha szükségét érzed a segítségnek. :saluting_face:

7 kedvelés

Ha tudok, ha kell szívesen segítek!!

9 kedvelés

Mindenképp kérek majd segítséget ha szükség lesz…hétfőn jön a csomag amint írtam és azért megpróbálom( had legyek büszke ha sikerül :wink: )

7 kedvelés

Na ilyen lett az első próbálkozásom:

Nagyon jó ízeket ad, túl kellemes szívni…a kis podom lehet megy tartalékba…
UI.: egyenlőre úgy néz ki nem is folyik meg.

12 kedvelés

Gratulálok!! Ha most jó, később még jóbb lesz!!

6 kedvelés

Gratulálok! Ez olyan mint a szűzesség elvesztése… Emlékezni fogsz rá :heart:

7 kedvelés

Bár elektroműszerész vagyok, és megrendelés után amíg csak teltek a hetek, rengeteget olvastam a dvarwról és sok videót is néztem, kicsit féltem hogy sikerül e :face_with_peeking_eye:

9 kedvelés

Majd írd le milyen huzal …mag átmérő … vatta stb , hátha segít valakinek :smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés

2.0 afc, ss316L 28gauge huzal 2es magon 6 menet, cotton bacon silver vatta

8 kedvelés

Annyit mondanék ,azért próbálgasd, másik huzalokat ,méretűeket, vattákat, hátha valamelyikkel még jóbb ízt hozol ki!! A 2.0 afc hez nyugodtan 2,5 magot is tekerhetsz!! Persze ez csak én mondom, ha neked így finom ízeket ad akkor így jó!!

6 kedvelés

Köszönöm. Fogok kísérletezni. Esetleg ajánlás?

6 kedvelés

Én amit használok!! 28-29-30 Ga Ni 80 huzal, 2,5 mag, 5-6 menet Cotton clouds, Muji, bp vatta Ezeket váltogatom!! Nekem ezek jöttek be!!

6 kedvelés

Mekkora lett a tekerés ellenállása ezzel a setuppal?

6 kedvelés

0,6 ohm

5 kedvelés

Ha ss316 ot használnék a menetszámot vagy a magméretett mindenképp növelném!! Szerintem az ohm alacsony!! Mtl ben ajánlom az 1 ohm környékét!! De ez nincs kőbe vésve!!

6 kedvelés

Sok lesz az az 1Ω 28ga SS-ből. 8-10 menet legalább kéne belőle 2,5-3-as magra, az meg elég sok vas a törpébe​:thinking:

8 kedvelés

Ugyanezekkel a paraméterekkel 1,2-es AFC, 12 Watton. Amikor SS316L huzalt használok a Dvarwban.

6 kedvelés

Mi változik ha felmegyek ohmban?

5 kedvelés

Igen igaz!! Nem az ss re gondoltam mikor az 1ohm környékét írtam!! Elnézést rosszul fejeztem ki magam!!

5 kedvelés