A Jézuska hozott nekem a DJvape-ről egy eredeti THC Artemis rdta-át, ami squonkolható is. 4db pin csavarral szálítják 2 és 4ml-es összeállítások számára.
A problémám, hogy 2ml-es összeállításhoz hosszabb squonkcsavart kaptam és így az alján kilóg a tankból és a menetes rész beleér a coil lefogatásába felül és lezárlatol. Gyártási hiba vagy benéztem valamit?
Érdekes gyártás ! De ne ess kétségbe ez javítható selejt ( Mint esztergályos mondom ezt ! )
Úgy nézem olyan 3 mm vagy 4mm a pin átmérője, olyan metszőt bárhol lehet kapni ! A csavart simán fűrésszel vágd méretre , és 45 fokban csiszold meg, hogy rákapjon a metsző. Metszőt meg hajtsd rá a pinre a kellő hosszúságig !
Ui. Amúgy gyalázatos munka , egy gyártónak erre oda kellene figyelnie mindenképp !
Vágtam el már így is, úgy is menetesszárat, de ha utóbb vágod, elötte illik egy anyát is rákapatni, hogy letekerve eligazitsa a vágott menetet a végén. Nem baj, ha az anya keményebb anyagból van…
Mivel nem élhetek squonkolás nélkül és a Pulse 2-ben most más íz van, ezért csak jövő héten bugyogtatom meg vele. A menetek és a hossz viszont jó lett. A lyukmagasság remélem stimmelni fog. Úgy hogy: Örülök vagyok!
Itt köszönném meg Nektek a lelki támogatást és @Atis Attilának a szakmait!