A többivel nincs bajom,ízre színre is finomak.
A Banana Joe kicsit sok még nekem is
Azt még nem vettem…
Akkor sorry! Azt hittem toltál rá+alapot! Én úgy szoktam, hogy a keverőpohárba 80ml-re húzom és még arra a niki. Úgy pont kellemesen diós-szilvás!
Pedig a papírig öntöttem a szokásossal,mégse az a hú….érzés.
Hát ezzel kapcsolatban egyszer már elmondtam a véleményem mindig igazolást nyer …
Jó rta-id vannak biztos azért…
Ez mind hígnak néz ki talán a tnt a jobbos?Az néz ki jónak…
Az 15% ban keverve,a többi papírig öntve és nem az igaziak…… viszont a La Tab……pár nap után nem is annyira rossznem egész napra,de néha komolyan jól esik !
Jerichot csak Prime és az E adja legalábbis nekem a fent említett keveréssel. Sajna a V9 és a Dvarw csak gyári értékkel tudja ugyan azt produkálni.
Ilyenkor szoktam dönteniváltanom kell
Az első széria klassz volt,ez most hm,hm,hm.
Jó hogy van itthon olasz széria is
Na meg Inawera desert ship
Olasz aromák nekem be jönnek…
Lassan meg kellene állapodnom “gyártóknál”ami ízlett mert nem mondom,fogyogatnak de annyira nincs benne az az érzés a mostaniakban egyikben sem hogy újratábla lesz belőlük.
Na az nehéz ügy pár íz van nekem is az is csak bizonyos gyártó bizonyos boltból…mert rendeltem másik boltból már nem ugyan az…
Kaptam én mindenkitől mindenféle huzalt. Használom is őket, minden kazánomban más - más van. Szerintem a huzal anyaga a legkevésbé mérvadó. Allergiásoknak számít, egyébként csak az, hogy akarsz - e TC módot, vagy sem? Ha igen, akkor muszáj SS, különben Wattra a nikkel is jó.Szálhuzal vagy clapton? Nem akarok vitába szállni senkivel. A clapton több gőzt ad, és forróbb. ha túl meleg neked a láncslukkolás, akkor használj szálhuzalt. Ha több gőzt, és vele erősebb ízeket akarsz claptont. Egyébként kazán méretei és levegőzése, kéményhossz, sőt a driptip sem mindegy. Készítettem 2 fotót. Megjegyzem, hogy a fényképezőgépem nem alkalmas makró fotózásra. Remélem azért a lényeg, a koksz mennyisége látszik.
- kép: 28 Ga SS316 microcoil 2-es magon 2.nap.
2.kép: 28/40 clapton hézagos tekerés 1 hét után.
Ezen legalább még látszódnak a menetek, és az íze sem volt égett. A szálhuzal microcoil meg már igencsak büdös volt. ( Mondjuk az is igaz, hogy ő a Cthutulu, a claptonos meg Dvarw.)
Ergo szerintem mindegyik kokszol, csak a hézagok köze később tömítődik el. Amúgy a clapton is már a második napon nem clapton, csak kokszbevonat. Ezért másnap az ízük is már tök egyforma. Inkább csak az számít szerintem, hogy ki melyikkel szeret bíbelődni, semmi más. A kokszot a lé csinálja, én pedig nem tudom elereszteni a dohányos ízeket, tehát gyakrabban tekerek. Mikor mit. Amihez éppen kedvem van.
Ja, csak egy kis komment utólag. Hogy miért is pont ezek? Ugyanis tegnapelőtt elővettem Cthutulut és megtöltöttem jó kis jó pár hónapos beérett TPA török dohánnyal. Mivel az nagyon ízlett, viszont az RDA-ban a benne kapott clapton már igencsak megviselt volt, úgy gondoltam, kipróbálom benne a szálhuzal microcoilt, mert a Wotofo STNG RDA mellé is valami olyan gyári előre tekertet adtak, amit bele is tettem, és azt jónak találtam. A török után még egy kis Black Note American blendet is elszívtam, olyan kb. 10 millit, azután már kicsit büdös is lett. A Dvarwra is már ráfért, mert egy hete volt. Amúgy meg iszonyatosan kívácsi vagyok a két Bykára, mert azokat hordtam melóba, a V7 már több, mint 1 hetes, de lehet, hogy a TC miatt, meg nem szívtam benne kivonatosat, de még teljesen jó az íze, sajnálom kibontani, pedig holnap, vagy azután mégis az lesz. Mennyivel jobb, hogy a Dvarw -ot alulról meg lehet nézni bármikor? A V8 meg nem hozta az elvártat, mert szűkebb a V7 -nél ezért 2-es magra tekertem 8 menetet és microcoilt. (Tegnapelőtt, ezért még talán ráér.) A V7 -ben bezzeg kényelmesen elfér a vastagabb és hézagos 6 menet, ezért is írtam, hogy a V8 visszalépés volt, csak a bal menetes kupak miatt jobb a töltése, de a V7 ízre már a legelső tekerésre bejött, a V8 -al meg már második éve találgatom, mit is kellene bele tekerni? ( A két milliméter átmérő, 28 Ga SS316 + 8 menet + az én AFC- m eddig benne a legjobb. )
Pár napja vettem két driptip-et. Vékonyak és hosszúak. Nagyjából pont mint a cthulhu hastur driptip-je. Mennyei a különbség ízben.