Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Olyan liquid amely tökéletesen egyezik a dohány ízzel, olyat nem fogsz találni… Ezt én mondom neked… Esetleg olyat ami hasonlít rá… Olyat igen…
Ami tökéletesen olyan ízre mint a multifilter, vagy a marlboro, olyan nincs. Csak ízben meg közelítik azt az érzést…
Ezzel nem akartalak megsérteni, én csak a saját véleményemet írtam le…

3 kedvelés

Próbáltad már az Azhad’s Elixir-eket?
Mert azzal a Latakiával, és 1000-rel (igen, ez a neve) mar igen kellemesen elvagyok. Pedig nekem is a dohányíz-kergetés az egyik heppem. És nem is erőltetek azóta semmi IW meg FA meg egyéb aromájat. Közük nincsen…
Hja, még a Discovery Parliament, esetleg az IW Old Gold, megLatakiázva. De még a Symphonyt is az menti meg.
Ezek adják a Kinga Style tekeréssel…lehet hogy a tiéddel is ragyogó lesz.

Ilyenen feszülni értelmetlen lenne, kinek mi vált be. Örülünk ha mindenki megtalálja, mi a jó neki :wink::+1:

3 kedvelés

Tudom. Ezért kell nekem a tekerésekkel bűvészkedni. Hogy abból a nagyon-nagyon kevésből minél többet érezzek. Csak ennyi.

2 kedvelés

Nem, mert nem tudom, hogy az melyik shopban kapható? Olyan horrornak képzelem el az árát már látatlanban is, ha ezek dohánykivonatosak.

1 kedvelés

Hát, drágább, igaz. De van belőle 200 ml jó cucc.
Az nekem 20-30 nap.
Vape42.

1 kedvelés

Olyan is van köztük, amiben dohányon kívül semmi más fűszer nincsen?

2 kedvelés

Nem igazán. Inkább a desszert ízek és desszertdohány ízek felé hajlok. De járt a Galaxiesban már különböző dohányos is, és hidd el (bár úgysem fogod), hogy mindegyiknek volt íze, és finom is volt. Gőzre is, és hőmérsékletre is tökéletes volt. Engem nem zavar, ha 10 menetet tekersz bele, csak éppenséggel az a tank nem úgy van megtervezve, hogy 10 menet megfelelően működjön benne. Az analóg cigi füstje meleg, olykor forró, és fújtó. Ha Te még mindig ezt keresed, nyilván, mert itt írod is

Akkor jó úton haladsz. Mert ezzel a rendeltetéssel ellentétes használat csak meleg, és fújtó ízeket eredményez. @Kabak úgy leírta ahogy senki, Ő talán tud a Te fejeddel gondolkozni, én sajnos nem. Mert az van, hogy ha biciklizni akarok, akkor nem veszek rollert és szerelek rá 2 biciklikereket, utána meg szidom, hogy miféle roller ez, amivel nem lehet biciklizni!

Szomorú vagyok, mert segíteni akartam, de Te a magad útját járod. Így bármit írok, csak mint halottnak a puszi…

11 kedvelés

Ez így is van! Nincs echte dohány íz. Hasonmásai vannak csak.

2 kedvelés

Nekem, amióta rta vonalon mozgok, azóta az Ry4 felé aromák jönnek be igazán. Múltkor vettem egy flaska :green_apple:-ás liquidet, de alig használtam el belőle valamit. Ott áll a vape szekrényemben… Gondoltam rá h meg bolonditom egy kis kávéval vagy Ry4 aromával. Másképp vagy adomány lesz belőle, vagy kuka…

Egy kis ízelítő a mai keverésből… Már kezd elég jó íze lenni…

3 kedvelés

Gyümölcsösökhöz szerintem passzol a dohány. Viszont zöldalmával tippem szerint inkább valami vízipipa jellegű dohányost tudnál produkálni. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy a zöldalma + dohány kombó a shisha almára hasonlított leginkább. Ha gondolod teszteld le 10ml-el, lehet valami fenséges várna rád, csak még nem tudod. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Fenséges… Mi…!!! Nos, arra nagyon kíváncsi leszek majd… De megfogadom a tanácsodat… Mindenképpen először csak 10ml lesz próbaként… :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

1 kedvelés

Mindig tanul az ember… :smiling_face: :smiling_face:

2 kedvelés

Erre jöttem rá én is.A mű dohányok közül találtam olyat ami finom,de a dohányhoz semmi köze egyiknek sem.A kivonatosak meg számomra,finomabbak mint az analóg cigi.De nem ugyan az.

5 kedvelés

Na így már teljesen kerek a sztori, és ebből az aspektusból teljesen igazad van. Ha neked a 8-10 menetes tekerések adják a legmegfelelőbb ízt, természetesen építs olyanokat! Ez a vapelés szabadsága, nincsenek kötelező zsinórmértékek, legfeljebb ajánlások.

Személy szerint most már a RY4 a kedvencem, az egy kicsit karamelles. A leírások szerint a Gandalf-nál kapni több fajta “tiszta” dohány ízt és elég barátságos áron (USA mix, Desert Ship, 555 Gold), esetleg azokkal érdemes kísérletezni, ha még nem próbáltad. Ha belefutok ilyesmibe, majd riasztalak.

9 kedvelés

András és a többiek (nem sorolom) leírták helyettem.
Én is az ittenieknek köszönhetem a dohánykivonatos tippeket :+1:

3 kedvelés

24 bejegyzést új témára osztott fel: Dohányos aroma kerestetik!

Én azt mondom tekerj úgy ahogy neked legjobban kijön az íz.Dohány ízt én lassan 13év alatt nem találtam.Keresni kell egy két jót és azt használni.(nekem ry4 jött be amíbe nincs vanillia)

10 kedvelés

ment is a kukába vagy 40 ml ki dobtam ízre sem volt valami jó meg ugye a kokszolás miatt is nem nagyon bírtam elszívni.:blush:

3 kedvelés

Megint egy apró kérdéssel fordulok hozzátok. Valami megint nincs jól… Mit rontottam el megint? Új tekerést/vattázást kapott Hilda, ezúttal kanthal A1 28ga sima szálhuzal. 2.5 magon 7 menet, 1.25 ohm. A wattal varialok 9-15 között.

Mintha kicsit félre állna a tekerésem. A gond az h köpköd, nem nagyon de elég gyakran érezni apró köpködést…

2 kedvelés

Amióta nem használok Kanthal-t, egyszer nem köpött lávát egyik tankom sem.

2 kedvelés