Udv itt a Vaperinan!
Szinte minden dolgot megirtak mar neked a kezdeshez.Nagyon tudom javasolni hogy ha egybol a kevergetos vonalon is indulsz el,hogy rendelj egy-ket 10 milis 18-20-as erossegu kesz nic salt levest.Hidd el,hogy az elejen nagyon megeri.Arra az elso egy-ket hetre(sikeres atszokasra gondolok),amikor meg jelen lehet a napi par cigaretta hatalmas pluszt tud jelenteni mivel par slukk is gyorsan kompenzalja a pillanatnyi gyengesegedet.Ez annak koszonheto,hogy a nikotin so azonnal szivodik,lasd cigi,ellenben a standard nikotinos alapoknak kell a nehany perc,amig az agyad elkezdi befogadni az erzest.
Nekem is 4ml az atlag es ha horgaszverseny van akkor 5ml.El se tudom kepzelni hogy tudtok ilyen 10-15miliket szivniHa verseny van,reggel 6-tol ezen lelegzek,stressz ezerrel,oxigen nem is eri a tudom,meg mikor farasztom a halat is 8-10 slukk lemegyEz sodort cigis idoszakban olyan 50 szal megfeleloje voltEsetleg ha nagyobb watton toljatok,de akkor sem ertem.Ok a dvarw nem eszik sokat,meg altalaban 9.2-9.6W kozott hajtom,de azert peca kozben sokszor maxolom a 10 masodperc vedelmet.
Ezt nem lehet megmagyarázni csak megtörténik
Nálam is 10-15 ml simán elmegy egy nap MTL ben
Nem tudom ti isszátok vagy mi, nekem egész nap a kezembe van és mégis ennyi. Mondjuk nem bánom
Te tankokra költöd,mi aromákra
Most nézem ezt akartam írni 1000l/18mg bocsi, de egyébként is ki a fene számolja, elfogy vétel aztán elfogy megint vétel, aztán megint!
Nem vagyok tökéletes, az őrületbe kergetem magam!
Ma már 6x töltöttem. Alsó levegő a 3. a középső pedig az 5. lyukon. A felső zárva. Magas watt, mert a vatta igényelte. Ahhoz meg kell a nagy levegőzés. Ma még 2x tuti megtöltöm majd, ha nem 3x. És most érzem is, hogy több fogy mint átlagban.
A trio mondjuk egy igazi éhenkórász,ezt szerintem mindenki tudja akinek vanEzzel múltkor én is jártam úgy ,hogy legkisebb alsó,eggyel felette középső gyűrű ,1.20valahány ohm meg 10 watt környéke és egy film alatt dry hit.Na ezért nem viszem horgászni .De ugyanilyen setup-nál a dvarw 5 fimre is elég lenne 2 milivel töltve
Dettó !!!
Ez igaz, a Trio igencsak szomjas. Amúgy napi 3 tankot használok, reggel mindegyiket fullra töltöm, és kb. este 5-6 körül mégegyszer, de azok nem fogynak ki mire ágyba kerülök. Így jön ki a kb. 15ml. De mindezt szellős MTL-el 0.6-0.8 ohm-al.
Egész december óta két tankot használtam vegyesen,a hildát meg a dvarwot.Kicsit belustultamA három trio is meg van tekerve meg betöltve ,azt hiszem kávé ,jericho meg projet lenny van bennük .Néha beleszivok pár slukkra,valtóiznek pár naponta ,így mondjuk gazdaságos
Mióta megkaptam a DotMTL-t a Trio pihen. Most azért lett megtekerve mert a többit mostam. Az utolsó 15ml van már csak a tesztes Al Carlo-ból. Azt még elszívom a Trióval, olyan jó, hogy végre nem pisikél, hogy kiélvezem még egy darabig.
Tényleg az azt is tud ha akar.Nem emlekszem mikor láttam utoljára megfolyt tankot.Azért az nekem óriási könnyebbség így utólag ,hogy trio-n,egyből hármon tanultam meg építeni
Nekem kellett bele a tömörebb vatta. Ezért nem is bosszankodtam, mert tudtam, hogy a Trionak tömörebb kell mint a Cotton Cloud’s. Most olyan csodás, hogy felül sem könnyezik, hogy én sírom el magam, hogy csak ennyi volt a titok.
Én anno meg cb prime-mal kezdtem vele ,az ha nem ritkítod olyan mint a pur hab,még egy eresz csatornát is kitölt .
Tapasztaltam, alig lehet a levezetés aljáig letömni mert elakad félúton.
Nekem is az van most. Első ránézésre nem tűnik olyan tömörnek, aztán jön a dryhit… Amúgy meg nagyon megritkítva sem folyik a tank.
Nálam a kokszolós lötyikkel 800-1000 slukkot bír ki, a nem kokszolós dolgokkal meg 2000-2500 at.
Majd ha fogy, nyitok egy témát (ha még nincs) hogy melyik vatta lenne a jó választás helyette
Nem szapulom egyébként a cb prime-ot.Egy nagyon megbízható,tartós kis vatta.Szerintem minden kezdőnek ezzel kéne indítani .Nagyon kezelhető ,folyásbiztos és tartós .Ha dryhit lenne,gyorsan lehet újratekerés nélkül is korrigálni .Egy hátránya van,kell neki kb 3-4 ml mire teliben elkezdi hozni az ízeket ,addig egy össze sem téveszthető enyhén kellemetlen mellékíz is jelen van.Talán gyümölcsös ízeknél vagy dl-ben nem jön ki ennyire ez a hátrány ,nem tudom.