Kezdő szett vásárlása

Szia PatiAti!

Gratulálok az elhatározáshoz! Nagyon jól teszed! Én nem a technikai részhez szeretnék hozzászólni, hanem az átszokáshoz. Én napi 1,5-2 doboz után álltam át immáron 7 éve. Ami az elején nagyon fontos volt nekem, hogy nem erőltettem. Próbáltam egyik napról a másikra letenni az analógot és vapelni, de nekem nem ment. 2 analóg között viszont vapeltem és egyre kevesebb analóg fogyott. Aztán eljött a nap, mikor már egy sem. Talán 3-4 hét volt. Kitartást, szorítok!

11 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek a sok tanácsot és ajánlást nagy nehezen ma megérkezett az utolsó darabja is a szettemnek.A mai naptól hivatalalosan is a vaper közösség tagja lettem :slightly_smiling_face:!
A választásom egy Geek Vape Aegis Solo 100W-os mod-ra esett egy Kizoku Limit kazánnal amivel egy kicsit átb…tak,mert a renessainc csomagot rendeltem és a simát kaptam,na de ez nem számít mert remekül működik egy kis folyást leszámítva a levegöztetőnél.1.8ohm-os Nautilus porlasztókat vettem bele egyenlőre amég nem fog menni rendesen a tekerés.Egyenlőre 20mg-os kész nikotinsó-val tolom amég össze nem szedem a megfelelő nikotinos alapelveket és ízeket amik szimpatikusnak tűnnek.Mindenestre egyenlőre tetszik a dolog,a tanácsok nélkül lehet ,hogy befektettem volna valami szar gépbe ami nem is nekem való és el sem kezdeném vagy megunnám és az analóg ciginél maradnék!Mindenkinek nagyon hálás vagyok és örülök ,hogy a közösség tagja lehetek!PEACE MINDENKINEK!:v:Egy két fotót azért lövök ,hogy miket sikerült beszerezni eddig,ha bárkinek lenne valami észrevétele az ne tartsa magában!:slightly_smiling_face:

13 kedvelés

15 kedvelés

Most ezeket az ízeket próbálgatom.

12 kedvelés

Felkészültem a kevergetésre is​:sweat_smile:(talán)

13 kedvelés

És a masina persze

15 kedvelés

Szia! Kendoval óvatosan inkább keveset mert bedagad…

7 kedvelés

Akkor már tudom mi a baja, az én hildámnak :joy:

7 kedvelés

Nekem az egyik kedvencem a kendo csak fele annyi kell bele mint másból…

4 kedvelés

Ezt nem tudtam. Annyit tettem mint a másikból és csak szenvedés…

3 kedvelés

Nyugodtan felezd le…dripperbe való amúgy de én is használom rta-ba nehezen törikbe aztán lesz jó kb.3ml.leves elpöfékelése után…

3 kedvelés

Na ezt se tudtam, hogy dripperbe való, csak szimpatikus volt a képen, így megrendeltem :joy::joy::joy:
Erről találok valamit, hogy melyik vatta mibe jó, és hogyan viselkedik (pl:duplájára dagad​:blush:)?

2 kedvelés

Boltba biztos nem mondják meg vedd meg az a lényeg…itt kérdez lesz válasz… :slightly_smiling_face:Használhatod rta-ba csak kevesett azért jó rda-ba mert sok levest tud magába tartani…

6 kedvelés

én meg csak jegyzetelek :grin: van annyi vattám ,szerintem elég lesz :grin:

4 kedvelés

Ohh ez de jo info, megeri mindent olvasgatni :slight_smile: nekem is van kendom, de meg nem bontottam fel, a titaniumot hasznalom.

5 kedvelés

Titaniumhoz képest tényleg fele…Hídeg ídőben én rta-ba nem is használom…

2 kedvelés

Nos , erről beszélek srácok, h itt mindenki segít ahogy és amiben csak tud. És ez olyan jó érzés… Látni h mindenki abban van h segítsen. Gratulálok vaperina. :+1:

5 kedvelés

Köszönjük @Robertino_daf Ez egyedül nem menne, ez a Közösség ereje! :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Épp akartam írni, hogy a Kendo 25w felett adja rendesen, de ha kevesebbet teszel bele akkor jó lehet. Minden úgy van ahogy @Janos_Groszeibl írta. :hugs:

3 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.