Kezdő szett vásárlása

Köszönöm az ajánlásokat ,megnézem a gépeket ,mtl-es készülékbe milyen arányban használnád a nikotinos alap folyadékot?

1 kedvelés

Szerintem első körben,rámegyek az mtl vonalra kitapasztalom,hogy milyen és utána megnézem a dl vonalat is.A geek vape aegis solo-t tudom használni a kizoku tankkal?

1 kedvelés

Minden segítség jól jön ,elég komplex a téma és rengeteg a lehetőség minden téren.Átnyálazok mindent amit itt kapok!Köszönöm a segítséget!:v:

3 kedvelés

Igen. A csatlakozó mindegyik módon és tankon ugyanolyan. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Hogy kicsit tetézzem az info áradatot a nikotinnal kapcsolatban:
Nem mindegy milyen nikotint használsz. Három verzió létezik:

1. freebase - ez a “legkaparósabb” ennek legnagyobb a torokhatása, ezért ebből kevesebb is elég, cserébe nem üt
  2. nikotin só - ez szép selymesen csúszik, ezért nem is érezni annyira, több kell belőle, viszont jobban üt
  3. hibryd nikotin - ez az előző kettő keveréke (én ezt preferálom), azok együttes, de visszfogottabb hatásaival. Ezt akár házilag is lehet keverni ízlés szerint, de kapható is (pl itt: https://theliquidcity.com/ultra-bio-hybrid-shot-5050-20mg)

Szóval attól függően, hogy melyik változatot használod, más-más nikotinerősség fog kelleni. Ha az egyikből jó a 12mg-os koncentráció a másikból bizonyosan más adagolás kell.

4 kedvelés

Én 50/50 VG/PG 9 mg/ml nikotinos alappal kezdtem.
Ha kicsi kimérős aromát keversz be (pl 55 ml alap + 5 ml aroma) a kész liquidnél az arány nagyjából megmarad.
Ha nagyobb longfilleket/SnV ket használsz pl Discovery Parilament (96 ml alap + 24 ml aroma), akkor ez az arány nagyjából 40/60 VG/PG lesz 7-8 mg/ml nikotinnal.
Ez azért van mert az aromák tiszta PG ben vannak oldva.
Szerintem kezdésnek teljesen jó az 50/50 MTL vonalon, és később majd tudsz kísérletezni, ha úgy gondolod.

Én innen szoktam venni az alapot + nikotint
https://www.lepetitvapoteur.com/en/bases/7224-ready-to-mix-5050-pack-1-liter.html

3 mg-12 mg ig választható az erősség. Külön kapod a nikotint kis 10 ml flaskában, és külön az alapot egy üvegben, amiben van annyi hely, hogy ha összeöntöd, akkor lesz 1 liter nikotinos alapod
Az oldalon amúgy rengeteg segédeszköz, aroma, mod, tank, esetleg kész liqvid is van.
A szállítás 6 EUR (85 EUR felett ingyenes), és nagyon max 10 nap alatt itt a cucc DPD vel.

3 kedvelés

Szia @Atesz85 :wink:én előre bekevertet vennék https://www.hunvapor.com/500ml-c18_81_2.htm, az SnV vonal az tuti kezdésnek, ahogy @Ispy említette! :facepunch:

4 kedvelés

Mennyi ideig elég egy 500ml alap normál vapelés mellett?

2 kedvelés

Most a 500ml/18mg, elég nekem 3-hónapig, de lehet az 3.5-4 is! :thinking:

4 kedvelés

Naponta kb 15ml-t fogyasztok. A fél liter nálam közel 1.5 hónap. :thinking: De ha belegondolsz nem nagy összeg a cigihez képest.

6 kedvelés

Mindenképpen gazdaságosabb!A fix havi 40-hez képest!

5 kedvelés

Nekem mtl-ben olyan 4 ml megy per nap, azaz olyan 4 hónap.

4 kedvelés

Természetesen tudod strapás setup.

1 kedvelés

Nekem is mint Kingának 12-15 ml megy el naponta! 15ml számolhatsz naponta ha alatta megállász boldogság lesz!:grinning::grinning::grinning:

3 kedvelés

István Te vagy nem élvezed a vapelést vagy a háromnegyed napod átalaszod!:rofl::rofl::rofl:

11 kedvelés

nekünk pl na most 1l alapot számolok ugye mi 2 toljuk az asszonnyal a vapet akkor több mint 7 hónapig elég az 1l nikotinos alap​:blush::wink:én rta meg poris tankot is használok az asszony meg csak a poris gtx one nyomja​:wink::sweat_smile:

3 kedvelés

Nekem sem megy több 5-6-nál, de akkor a DL is megy aznap. Furcsamód még így is úgy szoktam érezni, hogy dehát állandóan a számban lóg :slight_smile:

3 kedvelés

Deepfreeze én már meg se merek szólalni :smiley:

2 kedvelés

Na mennyi?

1 kedvelés

Hát most hogy van mtl sokkal kevesebb :slight_smile: ugye dl ben szívtam 6-9 mg akkor elment kb 30-35 most már csak 20 körül vagyok :slight_smile:

1 kedvelés