Keverés minőség - szappanos íz

Ezer éve szemezek a Djarummal…de nem mertem. Eddig :grin:

Egy kicsit parfűmös illata van, de én szeretem. :yum:

2 kedvelés

Száraz nyersnek értékelném :grin:illatra mint ha éreztem volna már réges régen ehez hasonlót de szinte ugyanaz :smiling_face::smiling_face:

Száraz nyers micsoda? :grin:

Akarom mondani ne keress benne Azhadot :joy:

Nyomokban sem tartalmazza? :pleading_face:

Az a :thinking:vese utáni szín :joy:nem még nyomokban sem,és bátran vacsora után egy jó csirkepörkölt után is fogyasztható stau közben :smiling_face:

2 kedvelés

Akkor ez szegfűszeges tudjaat…mmi ízű? :grin: Olyan desszertesen száraz?

Nem ebben csak száraz van desszert egy picike sincs .( beszéltem Rékáékkal onlány :stuck_out_tongue_winking_eye: )

Gyaaaaa…rum :+1::grin:

Ok, majd morfondírozok rajta :joy: nekem ez cigiben is kimaradt.
Befőtt az volt.

1 kedvelés

Nekem van benne desszert… érzésre. Most, hogy említve lett a szegfűszeg, tényleg. :yum:

1 kedvelés

Desszert ? Azt nem érzem tényleg benne :smiling_face:nekem olyan száraznak tűnik.
A desszert nekem az kekszes,mézes csavaros​:grin:
De ez a jó a tapasztalatcserében kinek mi ízlik :hugs:

Összeteszed @Ispy 2023-as 2024-es projektjét és adsz hozzá egy kis Athmos L. szegfűszeget :slight_smile:

Minden desszert, ami édesebb, mint a piros Symphonia volt :joy:
Amúgy nekem már bőven desszert az Apricot is.

Van két flaska Atmos Lab Apple Green keverésem. Nem csak az ízük volt parfümös, szappanos a korábbiaknak. Az illatuk is beleszagolva a flaskába. A legutóbbi keverések most 1 hónaposak kb. Hát ennek kell minimum 1 hónap érlelés, pihentetés. Elég érdekes. Az egyiknek tűnik el a parfümös szaga, kezd jó lenni. A másik viszont szagtalan lett… Egyszerre készítettem a kettőt, ugyanazokat felhasználva… ugyanolyan flakonba. Akkor ezt most hogy van? Mi lehet az eltérés? Az egyiket jobban rázogattam vagy mi? Az biztos, hogy ez egy nagyon kényes aroma… Pedig ha jól sikerül, akkor nagyon nagy élményt nyújt :slight_smile: Szerintem pihentetem még ezeket kicsit :slight_smile:

2 kedvelés

Ha csak a nik gázainak a kipárolgására kell, akkor elég nikotinos alapot csinálnom, rázogatni, szellőztetni és ha ezen túl vagyok, akkor liquid készítésnél már nem kellene? Felöntöm az aromát az előkészített aromával és csak pihentetni kell? Ez így jobb módszer lenne? Szimpatikusabb lenne, hogy csinálnék előre egy “csomó” nikotinos alapot, utána nem kellene bajlódni. Csak felöntöm az aromát és várok :slight_smile: így könnyebb lehet szerinted a történet?

Én ha alapot készítek, akkor 2 litert szoktam. Hűvös, sötét helyen van, kB 1.5 év mire elfogy, de jól tartja magát. :sweat_smile: De sokan a hűtőben tárolják, az is jó megoldás. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Én is előre bekevert alappal “dolgozom”, viszont hűtőben tartom. És nem azért, hogy ne gázosodjon, csak így könnyebb :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Na várjatok, arról az óráról kimaradtam :slight_smile: Mi baja lesz ha nem tárolom hűtőben? :slight_smile:

A Nic folyamatosan “oxidálódik”, bomlik, barnul, gyengül az ereje.
Ezt meleg és napfény hatására jelentősen gyorsabban teszi.
Én ezért teszem a +5 fokra, 1 évesen is áttetsző és nincs se penész, se sajtíze.

5 kedvelés