Kayfun égett vatta

Félre értesz nem az a bajom ,hogy leírtad…Az a bajom,hogy valaki a mai világba ilyen helyzetbe van mint te.

8 kedvelés

4 bejegyzést új témára osztott fel: Vattázási segédlet

Teljesen mindegy hány voltot mutat. Ahogy Jani is írta, ahol finom és ízes ott kell megállni. A 15 watt sok lehetett valószínűleg, mert azt mondod égett volt az íze. Azért írtam hogy 12-13 wattnál jobb lesz. :slightly_smiling_face: Az első Berserkert (ami a képen van) én asszem 9 watton használtam. :thinking: De ha neked 14.3 a jó és a finom és az überkirály, akkor ott van. :slightly_smiling_face::heart:

5 kedvelés

Balra a legszélső mod egy Prisma? :no_smoking:Only vaping!

Igen…elbucsuztunk már egy fossmínőség kopik

4 kedvelés

Reménykedtem, hogy ezt írod…Kiszemeltem volt egy darabig, de nem olvastam túl jókat róla. Akkor jó, hogy csak nézegetem és nem a kezemben… :no_smoking:Only vaping!

1 kedvelés

Ne bánd… többet ér egy la petite box és olcsobb vagy egy használt dani

2 kedvelés

A La petit box ami Wismec-es hardweres? :no_smoking:Only vaping!

Igen ArticFoxal kiváló 23ezer ársávban.

2 kedvelés

Löpötinek csak egy baja van, hogy szerintem nem jól bánik az akksival. Na meg melegszik is, mert nincsen szellőzése az akksinak. De isteni kézbe venni és királyul néz ki, szóval kit érdekel. :grin:

1 kedvelés

Nem tudom nekem rajta az ArticFox nem melegszík és 440 slukk jönn ki egy18650-böl nekem elég.

Femallergia :wink: az en fused claptonom khantal:

:face_with_monocle: :crazy_face:

3 kedvelés

Szabalyozott mod, amit kiir az mar a szabalyozas utani feszultseg (V) ertek. Ne foglalkozz vele. Neked a leadott Watt ertek a lenyeg.

4 kedvelés

És akkor most nem tudjuk, hogy akármit csináltál szar volt, vagy jó volt? :thinking: :grin:

1 kedvelés

Szia István! A lényeg ha Kayfunt szeretnél és prémium minőséget akkor a megoldás a Prime azzal nem lősz mellé! A Lite sajna tele van hibával! Szerintem nem egy 100euros kazántól de még a 30eurostól sem fogadhatók el ekkora baklövések!

5 kedvelés

Prime jobb nekem is ez a véleményem

2 kedvelés

Volt prime-om, nem boldogultam vele, igaz még kezdő koromba, most a lite már megvan. Ha nem jövünk ki, akkor majd megy, marad még bőven úgy is.

1 kedvelés

Én is osztom azt az álláspontot,hogy a Prime jobb,mint a Lite,volt szerencsém anno még azonos levesel fej fej mellett próbállni őket,benyomásom az volt míg a Prime összetett ízekel szolgált addig a Lite oda vert egy egy ízt ami az adott aroma húzó íze volt,viszont azt rendesen oda tette az arcomba,szval mindkét Kayfun jó választás,csak a Prime egy picit többet tud mindenben,ára is tükrözi végülis.

7 kedvelés

Sziasztok!
Osztom a véleményed, volt is egy összehasonlító szöszenetem itt régeben, Kis kazánterű Mtl témában:
https://vaperina.cc/t/kis-kazanteru-mtl/4245/48?u=szabolcs_sebestyen

7 kedvelés