Megint olyan történt,ami eddig még nem…
Tegnap csináltam a Kyfun-ba új tekerést.(1.1ohm)Bevattáztam,most Titaniummal.Liquid…összerak…szív.
Már az első szívásnál feltűnt,hogy nem olyan a hangja.Mikor szívom,mindig pattan egy halkat először,majd van egy jellegzetes hangja(Sztem mindenki tudja,hogy az adott tankjának milyen hangja kell,hogy legyen)
Végül 3-at szívtam bele…olyan furcsa volt.Olyan,mintha nehezen lehetett volna szívni.Furcsa volt.
A 3.szívásnál már égett volt az íz.(Nem szívom nagy w-on)
Szétkaptam…a magban megégett ennyitől a vatta.A levezetésben nem.
Sztem nem volt alacsonyan a mag.Én úgy látom jó helyen volt(Mint máskor)De,ha ránagyítotok a képre,elvileg látszik is.Szerintetek?
(Elnézést a sok fotóèrt,remélem legalább az 1iken látható)
Tekerést nem cseréltem,bár lehet,hogy kellett volna,csak leizzítottam.Másik vatta…összeszerel…az ohm még soha nem volt ennyi(Bár ennek lehet azt mondjátok nincs jelentősége)1.3ohm lett.
Az első szívás után visszaállt,1.14ohm lett.Kettőt tudtam szívni bele és kezdődött újra…nem úgy lehet szívni,nem olyan a hangja,nem “serceg”…stb.Égett íz.Ezután nem kaptam szét,mert már késő volt.Otthon pihen,míg haza nem érek.
Ilyet nem olyankor csinál,ha lent van nagyon a tekerés?
Annyi történt még,nem tudom van-e jelentősége,hogy mikor csináltam az első tekerést,nem mostam el a decket…olyankor csak zsepivel kitörölgetem amennyire tudom…ott,ahol bejelöltem pirossal,mindig liquides.Zsepivel alá lehet törölni egy kicsit.Ahogy töröltem ki,az a gumi,vagy tömítés vagy mi a neve,ami ott alul van,kibuggyant egy kicsit.Visszaigazítottam.Azt hiszem.Vagyis remélem,hogy most jó helyen van…szemügével sem látom rendesen.De nem tudom ez jelent-e valamit,hogy esetleg nem jó helyen van mégsem?