Azt tudod -e én miért tépkedem kézzel a vattát? Azért, hogy a csíkban csak egész szálak maradjanak, ráadásul mind hosszanti irányban. Bár lehet, hogy az olló is hagy benne eleget egyben. Ki kéne deríteni.
Szálírányt nézzni kell és hossz írányba kell használni akkor mindegy,hogy kézzel vagy olloval csinálod…Kézel amúgy zsíros lessz
Ahhoz akkor nem gyógyszertári kell, mert amazok elő vannak készítve. A ciipőfűzőst én is ollóval vágtam félbe. Amúgy a frissen mosott kéz, pláne ha a mosogatónál még el lötyekelem a szétszedett kazánom minden darabját, van, amikor mosogatószerrel is, amitől már a kezem is szinte szétázott, akkor már nem lehet nagyon zsíros. Tényleg csak a patikait tépem. de azért, mert az lédig. azt így látom a szálakat benne, ha széthúzom.
Én is szétszedem a vattát de utána álltalába ollóval vágom de kézzel is szoktam tépkedni de az én kezem álltalába olajos és kézmosás után is meglátszík a vattán ha sokat tapizom.
@Mefeca Én csak a mujit szoktam sokat tapizni,mire lehúzom a felső rétegeket és széthúzogatom aztán újra össze,annak kell a tapi,igénylimást sosem tapiztam túl ,én is ollóval vágom inkább még a Dm-est is igaz az csak vésztartalék,az a gyógyszertári helyett ajánlom figyelmedbe a Dm-be kaható bio vattát árban hasonlót képviselhet és szálirányai rendben vannak
Dm-es se rossz…
Számomra a Muji is és a DM-es is tompa ízeket hozott. Egyébként tépkedni szoktam, viszont a kézfertőtlenítő után már nem olyan zsíros a bőr.
Álltalában mindegyik rta-nak más a vatta ami nekem hozza az el vártat ezért használok több félét.Na meg a kiváncsiság…meg ép melyiket gondolom jónak aztán pár hét múlva mást…
Én igyekszem megtalálni azt ami mindegyik tankban jól teljesít. A Coli Master Pro Cotton-t annak hittem, de a Vapefly vatta mégis jobb. Az tényleg mindenben helyt tud állni.
Nekem még ilyen univerzális vattát nem sikerült találnom
Hasonló a helyzet nálam is,mint Jánosnál majdnem minden tankomban más teljesít jól,aztán van amit jónak hiszek és mégis később más teljesít jobban,szval megy a varia állandóan nálam isDm-es vattának kell majd 2 tank mire helyre jön,utánna már jól adta,addig nekem is tompa volt,nem csúcs,de annyira nem is rossz,muji nálam csak télen játszik,arra meg jó mert iszonyat gyorsan szállítja a juicet.