A tegnapi tekerés a kayfunban
Ízre nem volt szar csak kicsit füstös
Ni80 28ga-s tekerés van benne 2-es magon meg super sorb vatta. Mit rontok el?
Rossz levest használsz…
Én mondjuk elcseréltem, de ez ízlés kérdése, kokszol az aroma, szerinem ennyi a titok, egyébként még láttam pár világosabb részt, ahol nem koromfekete, szóval van még ebben pár tank.
Nem, tévedtem, ebben már nincs, ez brikett
Hány tank ment át rajta?
Oks,akkor nem vagyok béna, csak édes szájú
Vattacsere
3-4…nem tudom
Akkor szerintem nincs itt semmi extra, ez ilyen.
Esetleg megpróbálhasz 2.5-es magra tekerni, széthúzva, bár sokat akkor sem várnék, de hátha.
Próbálj olyan 1 ohm körül maradni 12-14 watton, hátha akkor nem kormol oda annyira.
Átvattáztam, a huzalnak nincs baja. Meglátom, max holnap kap másik tekerést. A 2.5-s nem lesz nagy bele?
Én azt szoktam bele rakni, de én sima szálhúzalt használok, 28ga. Ez valami clapton? Nem látom jól a képen.
Nem, sima szálhuzal. Akkor kipróbálom azzal. Most az ellenállás 1.3, lehet sokat hurkoltam rajta.
Kipróbálom. Köszi
Már ajánlottam de neked még nem. A vertikális tekerést próbáld ki!
Szerintem pont itt a vaperinán olvastam, hogy Kayfunba a 30-as huzal az igazi. Megmondom őszintén én vastagabbakkal nem is kínlódtam abban az apró deckben. 5 tekerés bőven 1 Ohm felett van abból. Elfér bele a 2.5-es is.
Örülök egyenlőre ha egy simát össze tudok normálisan hozni
De köszi
Vagyis 6
Mindegy 0.97 ohm
Próbáld meg a karikákat némileg egyforma távolságra belőni egymástól. Mikor a tekerősegéden megtekered, utána húzd szét a két szélét úgy, hogy “megnyúljon” a spirál, és utána nyomd vissza, össze. Úgy egyenletes lesz. Minél egyenletesebb, annál stabilabb a hőelosztás a vattán.