Kayfun égett vatta

Mindjárt megszakértem… :thinking: JÓVANAZÚGY :rofl:
Nekem teszik,de tudod…ahogy neked a legjobb mindíg úgy csináld :grin:
Kisérletezni kell,magadnak kell kitapasztalni milyen mag,milyen vatta és milyen magasra tedd.
Még a magamét is csak néha találom el,de akkor aztán hozzá se nyúlok vagy…3-4 napig :joy: :joy: :joy: :joy:

4 kedvelés

@Zolika :joy::joy::joy::kissing_heart:
A faxom fog próbálkozni állandóan.Tegnap délután kezdtem a 2 tankom újratekerését és este lett mire befejeztem​:cry:Ma újra…a Kyfun-ba tegnap délután óta 10-et,ha bele tudtam szívni,abból 8 égett volt​:joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Tökéletes tekerés be veszlek a kayfunos csapatba :heart_eyes:

7 kedvelés

Sokan meg azért tekernek 2.5es magra,mert nem kényelmesek,csak annyi levegőt adnak neki,hogy kívánja a 2.5es magátmérőt​:slightly_smiling_face:pl ma úgy jártam a kis Berserkeremel is,abban a tudatba éltem,hogy az 1.4 es afc-vel használom,aztán kiderült,hogy csak az 1.2 es volt benne,lecseréltem az 1.4-re erre mindjárt rákívánt a 2 helyett 2.5 es magátmérőre,viszont most picit levegősebben meg valahogy jobban hozza az M-type-ot én sem értem,de sokkal füstösebbé vált,így már jobb kedvel nyugtáztam,hogy még a végén hozni tudja a Chutulhu és Taifun szintjét​:thinking::slightly_smiling_face:Egyébként @anon88785338 egyértelműen a gumi tömítés van rossz helyen és elzárja a liquid beömlő útját azért ég meg a vattád,sok sikert a hozzá remek tankocska​:v:

5 kedvelés

Én szeretek tekerni,szinte 3 naponta csinálom mindíg más kazánommal :rofl::rofl::rofl::rofl:
Na teccccccik látni hogy ezért kell a kettő mellé még másik,mert így lehet ám mérgelődni :rofl:
Tegnap tekertem csavartam az intakét…ma meg megint mert …pfffff valahogy tegnap jobb volt 28 -ga huzallal mint 30ga val .
Na Ezért gyakorolok én állandóan :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

4 kedvelés

Na ne már gyerekek …ilyen tankom még nincs
:thinking:kayfun 2019…már nézem is ,és már tapasztalt vagyok a gumi bizbazbigyót hová nem kell tennem majd :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

A csapatom:

8 kedvelés

Van Kyfun-os csapat?:thinking::joy:

2 kedvelés

Persze mi… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Az már egy egész hadsereg :smiling_face:

5 kedvelés

Én már nem szeretem ezt a tankocskát​:cry:
Mit jelent amit írtál,hogy 2.5-es mag…mennyi levegőt adnak neki?Amit abban a pár mondatban írtál,nem értem​:cry:
Én akármekkora magra csinálom,mindig teljesen ki van nyitva a levegőzés…

1 kedvelés

2021 nem 2019…:wink:

2 kedvelés

Jó,jó de ahoz van gumibugyi ha elizélném​:rofl:jah,meg az olyan retrós mint
én :rofl:

1 kedvelés

Végre hallom a szívás elején azt a kis pattanó hangot…közben azt a halk sercegést​:heart:
De…már kész vagyok…vagy enyhén égett ízt is érzek vagy enyhén liquides a szám​:cry::joy:

2 kedvelés

15w az jó neked?

3 kedvelés

Már értem, hogy nekem miért nincsen:
2021-09-02-185034_1280x1024_scrot
Ez milyen ország, milyen cég? Jó lenne, ha valaki felvilágosítana: своё место ???
Ki az aki az "E " betűre két pöttyöt rak, és nem cirill, hanem latin betűt használ? Valami szlávok? De tutira nem oroszok, nem szerbek. Nézegettem a cuccaikat, nagyon szépek, de számomra horror árban vannak. Ha kínai betűket látok, legalább tudom, hogy kínai de ezek honnan valók? Tán még az “S” -en is két pötty van?

2 kedvelés

Ekkor porlaszt jól. :blush:

3 kedvelés

De nincs hozzá az a kis ketyere biszbasz,amit akkor külön kell megvenned.(bal alsó zacsiba a képen)aminek lyukas a vége már…

3 kedvelés

Én még kayfun szűz vagyok, pedig már három is járt nálam, megvárom mi lesz a vége, ha Beatrix leveti magát a konyhaasztalról a mélybe, akkor tuti nem próbálom ki. :rofl:

6 kedvelés

Szia @anon88785338 a kisebb palasttal nem probaltad?Nekem nincs kayfun-om(meg),de gyanitom azzal finomabb lenne.Lehet nincs igazam,kayfun-osok?

1 kedvelés