Juice sauz drifter bar

A Békonyosat megkóstolnám, de akkor 3 mod/szett kell. A másodikban lehetne az uborkás, a harmadikban valami Bread :rofl:
Amúgy: nincsazazaisten :sweat_smile:

3 kedvelés

Valami német oldalon találtam 5 eur 10 ml aroma. Nem merem megrendelni.

Egyébként Drifter-t még nem kóstoltam, de Doozy desszertet már igen. Elment, de azóta nem veszek gyári levet.

2 kedvelés

Egy időben volt az aromamesternél is bacon ..szemeztem vele .. csak az járt a fejemben ,hogy sztm folyamatosan éhes lettem volna tőle :joy::joy:

3 kedvelés

Meg aki körülötted van. Munkában sikerült egy popcorn ízű a&l-re azt mondaniuk, hogy “egér” szagú.

Off: egy másik meg szeretne “start” készletet. Ajánlottam pod-ot, mondom tessék próbáld ki.

Ugyanez az a&l: “ú nem köszi ide érzem nagyon erős.” :laughing:

Majd szerez inkább szürkeállományos eldobhatót. Igaz az enyém 6-os, saját.
de kb csak az aromát érezte, mivel a kezemben volt a geekvape B60 :laughing:

Mi volt a legextrémebb aromád eddig?

3 kedvelés

Nálam itt lapul egy sült szalonnás :thinking::joy:

5 kedvelés

Gondolom nem fogy…nincs kenyered, savanyúság :rofl::wink:

2 kedvelés

Nem is tudom mi az ijesztőbb…ha szintetikus bacon, vagy ha kivonatos :sob::open_mouth::face_vomiting::rofl:

Bacon GIF by BuzzFeed

2 kedvelés

Mikor itt azóba kerül időnként, raporbalok és nem.rossz, de nem vapebe való :blush:

4 kedvelés

Latakiát pár cseppet már tettem babos kajába…lehet ez is dobna rajta. Vagy egy lecsóba​:thinking::grin:

3 kedvelés

Én a latakia szagát nem éreztem egy osszeroffenés alkalmával, szóval lehet nekem is ki kéne próbálnom​:joy:

3 kedvelés

Nem fogom én se erőltetni…akkor még 2842 Ft volt a tudjuk hol :cry: mostmár kincs​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Akartam is kérdezni be keverted e vagy még vár a sorára :joy::heart:

1 kedvelés

Egy kicsit bekevertem, de egy része még várja mi lesz a sorsa :blush: ha jó még egyáltalán. Legalább 2 éves

3 kedvelés

Azért az sokat elmond, ha így fogy! :blush:

3 kedvelés

Tényleg nem rossz, megvan az íz amit vár az ember, csak mondjuk én egy tojás rántottában várom ezt az ízt :joy:

4 kedvelés

Igen ,értem! Igazad lehet, szerintem is azért van ami nem vape-ban szeret az ember!

3 kedvelés

Sosem voltam még tojásos rántottában :heart_eyes::joy: de megéetelek. Szeretem nagyon, szóval nem bánnám ha a számba is menne…

2 kedvelés

Igen, ugyanezt tapasztaltam többféle készségben is. Kb mindegy mibe töltve, égett. De nekem sajnos az arány fordítva, néha tud normális lenni, de legtöbbször égett, keserű, talán a Lost Vape E RBA-ban volt a legnormálisabb. Én biztos többet semmilyen Driftert. Arról nem beszélve, hogy a hűsítése el van túlozva, lefagy az ember agya is tőle és elnyomja az ízeket. Takonykór idején talán hatásos, Nóziba töltve. :joy:

6 kedvelés

Csak halkan kérdezném én itten:
-az összes Drifter Bar hűsítős?
-mijé?
Rákóstoltam a minap linkelt Lychee-re, eléggé hideg érzetet kelt. Az íz rendben van csak hideg.
:thinking: :grimacing: :shaking_face:

4 kedvelés

Igen, ez kicsit olyan, mint a hústermékek, melyekben folyton sok bors és erőspaprika van :grin:

2 kedvelés