A Békonyosat megkóstolnám, de akkor 3 mod/szett kell. A másodikban lehetne az uborkás, a harmadikban valami Bread
Amúgy: nincsazazaisten
Valami német oldalon találtam 5 eur 10 ml aroma. Nem merem megrendelni.
Egyébként Drifter-t még nem kóstoltam, de Doozy desszertet már igen. Elment, de azóta nem veszek gyári levet.
Egy időben volt az aromamesternél is bacon ..szemeztem vele .. csak az járt a fejemben ,hogy sztm folyamatosan éhes lettem volna tőle
Meg aki körülötted van. Munkában sikerült egy popcorn ízű a&l-re azt mondaniuk, hogy “egér” szagú.
Off: egy másik meg szeretne “start” készletet. Ajánlottam pod-ot, mondom tessék próbáld ki.
Ugyanez az a&l: “ú nem köszi ide érzem nagyon erős.”
Majd szerez inkább szürkeállományos eldobhatót. Igaz az enyém 6-os, saját.
de kb csak az aromát érezte, mivel a kezemben volt a geekvape B60
Mi volt a legextrémebb aromád eddig?
Nálam itt lapul egy sült szalonnás
Gondolom nem fogy…nincs kenyered, savanyúság
Nem is tudom mi az ijesztőbb…ha szintetikus bacon, vagy ha kivonatos
Mikor itt azóba kerül időnként, raporbalok és nem.rossz, de nem vapebe való
Latakiát pár cseppet már tettem babos kajába…lehet ez is dobna rajta. Vagy egy lecsóba
Én a latakia szagát nem éreztem egy osszeroffenés alkalmával, szóval lehet nekem is ki kéne próbálnom
Nem fogom én se erőltetni…akkor még 2842 Ft volt a tudjuk hol mostmár kincs
Akartam is kérdezni be keverted e vagy még vár a sorára
Egy kicsit bekevertem, de egy része még várja mi lesz a sorsa ha jó még egyáltalán. Legalább 2 éves
Azért az sokat elmond, ha így fogy!
Tényleg nem rossz, megvan az íz amit vár az ember, csak mondjuk én egy tojás rántottában várom ezt az ízt
Igen ,értem! Igazad lehet, szerintem is azért van ami nem vape-ban szeret az ember!
Sosem voltam még tojásos rántottában de megéetelek. Szeretem nagyon, szóval nem bánnám ha a számba is menne…
Igen, ugyanezt tapasztaltam többféle készségben is. Kb mindegy mibe töltve, égett. De nekem sajnos az arány fordítva, néha tud normális lenni, de legtöbbször égett, keserű, talán a Lost Vape E RBA-ban volt a legnormálisabb. Én biztos többet semmilyen Driftert. Arról nem beszélve, hogy a hűsítése el van túlozva, lefagy az ember agya is tőle és elnyomja az ízeket. Takonykór idején talán hatásos, Nóziba töltve.
Csak halkan kérdezném én itten:
-az összes Drifter Bar hűsítős?
-mijé?
Rákóstoltam a minap linkelt Lychee-re, eléggé hideg érzetet kelt. Az íz rendben van csak hideg.
Igen, ez kicsit olyan, mint a hústermékek, melyekben folyton sok bors és erőspaprika van