Sziasztok kevertem 1 hettel ezelott magamnak folyadekot jelenlen esetben ragogumi izut 6mg nikotin tartalmut .
Eddig boltit szivtam amit londonbol hoztam meg haza 18 mg osok voltak.
miota az enyémet szívom az íz fasza viszont egy hogy is mondjam kellemetlen utoerzest ézek a torkomban
mint mikor nem is tudom felre szivod a cigit es kohogsz mintha marná a torkod .
De nem is tudom pontosan kivejezni kellemetlen erzes van a torkomba mikor szivom.
mitol lehet? porlaszto csere is volt 2 szer is mert mondom biztos gyarilag azar az egyik mondom hatha a masik jobb lesz
Én is arra tippelek,hogy amit kintről hoztál nicsalt volt. A sima nikotin marhatja a torkot ez a TH. A nicsalt sokkal kevésbé. Egy 18mg levesbe ha beleszívnék kijönne a szemem mint a csigának.
6-ost szívok dlben. Egy 3 másodperces slukk után azért ez is csiklandozza a torkom rendesen. A kivonatos az 9-es. Azon keresztül még nem mertem levegőt venni.
Hamar megjött a kedved a keveréshez !
És ezek szerint a pod is működik.
A 18-as niksó az nem hatosat jelent a keverésnél boosterből .
Amit te szívtál az saccra négyes erősségű lehetett.
Hígíthatsz rajta alaplével,de kicsit gyengülni fog az íz is meg az erősség is.
Kell neki az érlelés menj le 6mg-re, de számolj vele, hogy az íz is hígul majd.
Szettben én még nem láttam sót, de megvásárolható külön-külön is. A bázis maradhat, de erről az oldalról azt is tudsz venni.
elvileg 6 osra kevertem oket 70-30 aranyban 70 alaple 30 nikotin 20 mgos plusz ugye 10 aroma szoval kicsit kevesebb mint 6 os lett a vegeredmeny ha nem szamoltam szarul
hat csak ez a bajom szettet veszek 15 ert kulon kulon meg ott van majdnem 30 1 liter