Sziasztok! Kaptam egy ilyen bekevertet sajnos nem tudom milyen alapba van keverve, de égett íze van. Új podfej smok novo pro géppel használom. Szeretnék vásárolni ebből a márkából, de nem tudom hogy mindegyiknél jelentkezik e ilyen égett íz? 50-50es alapot használok.
Akinek van tapasztalata ezzel a márkával ossza meg velem.
Köszönöm.
Szép napot!
Szia ! Mielőtt megszabadulnál ettől a Liquidtöl azért érdemes lenne megkóstolni kis csepp az ujjadra és nyami nyami … A Liquid ritkán romlik el … Inkább esélyesebb ,hogy kifogtál egy gyári hibás porlasztót
Nem lehet gyári hibás mert a többi levesemnek jó íze van , a gondom az hogy nem tudom megkérdezni sem hogy milyen alapban van keverve , létezhet olyan hogy ennyire rosszul van bekeverve , hogy égett íze lesz?
Melyik shopból származik? Milyen a színe, állaga? Sajnos pár hete fogtam ki hibás szériát egy bombó gyümisből.
Úgy tudom a juicy vapourról rendelte.. talán de nem vagyok biztos benne, lehet hogy a nic mentes alapba sót önt. Lehet hogy ez a probléma?
Nem .. szerintem nem lehet égett íze . Legalább is szerintem .. nyali nyali meg egy kicsit belőle
Megnyaltam és kesernyés az eleje és keserű a végén
áttetsző az állaga, vagy opálos?
Amennyire én látom, áttetsző
Nikotin sóra gondolhatott esetleg a költő?
Igen ,bocsi lemaradt hogy nikotin só
Érdemes lehet , a sima 50-50 és gyári nikotinos alapba vásárolni ebből a márkából, vagy nem?
Ezt a keserű égett ízt nem tudom mi okozhatja, de ha valaki keverte már sima alapba és nem volt ilyen probléma akkor énis kísérletezek vele
Esetleg aki jár a király utcánál ma , és megkóstolná, jöjjön be a Royal patikaba szívesen megkinálom
Maga a márka jó, sőt mi több, énnekem 3 fajta is van itthon. Ez a liquid valahol el lett cseszve, valszeg kuka. Vegyél belőle longfill, és keverd magadnak, akkor nem fog csalódás érni.
Sokan nagyon szeretik ezt a márkát … Szóval mindenképp ajánlatos márka annak aki szereti az édes hűs Liquideket
Köszi mindenkinek
Azt hiszem szakértő vagyok
Ez long vagy shortfill volt ?
Mindegyis,a keveréssel lehet a bibi szerintem is.
Longfill, köszönöm a válaszodat.
Már kosárba dobtam egyet belőle megnézem ha én csinálom milyen lesz. Remélem pozitív választ fogok majd írni
Én is kedvelem a márkát. A citromost kerülöm mint már írtam korábban mert a jar mosogató jut eszembe,de amit kostóltam belöle a többi nagyon frankó. 50/50 alapba keverve. Mondjuk a hűsítős az nálam agyfagyás. Nekem sok a hűsítés
Mondtam, hogy van gond a gyümissel!!