Juice Sauz Drifter Bar - Pink Lemonade
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e egy mainstream-ebb aromáról, de végül az íz győzött.
Ha nem dohányosat szívok, akkor gyümölcsöset, lehetőleg rommá hűsítve. Az elmúlt 3 évben ezt lehoztam egy aromával, ez volt a White King. A jelenlegi ára viszont átütött nálam egy ingerküszöböt, így elkezdtem más aromák után kutatni, figyelni itt az oldalon a témákat, így botlottam bele Czeglédi Úr egyik hozzászólásába, ahol ennek a termékcsaládnak az előnyeit fejti ki, gondoltam, egy próbát megér… Megérte.
Tudom, a bevezető ilyenkor kevés embert érdekel, így nézzük, mi van a kalap alatt:
Egy longfill aromáról beszélünk, ízvilágát tekintve citromos-grapefruitos limonádé hűsítővel. Számomra ez telitalálat, a Blendfeel-es véleménycikkben kifejtettem, hogy meg vagyok veszve a citromért. Maga az aroma eléggé édesre van alaphelyzetben megcsinálva, ehhez bejön még a citrom savanyája, a grapefruit megbújik a háttérben, de ott van.
Kokszol…? Közepesen, valszeg az édesítő miatt. Érezni fogod, ugyanis elkezd eltűnni a savanya, és az íz elkezd átmenni a Dinner Lady - Lemon Tart-ja felé, egy citromos desszert lesz belőle, dolgozik a spulnira rákaramellizálódott édesítő. Nekem még így is tetszik, bár a Lady-ből 20 millinél nem bírok egyszerre többet szívni, nekem az egy idő után kezd geil lenni. Ennél is ez lenne a helyzet, ha nem lenne benne az a bizonyos magic faktor, amit úgy hívnak, hogy hűsítés.
Nem tudom, hogy fagylaltos kanállal adagolták bele a cooladát, vagy teherautó borította bele, de ez fagyasztja a torkot rendesen… A Bombo hűsített leveseit agyonveri, a White Kingtől egy paraszthajszálnyira marad el, azoknak, akik ezeket ismerik, kb. be tudják lőni, hogy mekkora lesz a hidegérzet. Akik nem, azoknak úgy próbálnám leírni, hogy ha a tökéletes citromos nem desszert ízt keresed nyárra, akkor megtaláltad.
Csillagos ötös.