Juice Sauz Drifter Bar - Pink Lemonade

Juice Sauz Drifter Bar - Pink Lemonade

Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e egy mainstream-ebb aromáról, de végül az íz győzött.

Ha nem dohányosat szívok, akkor gyümölcsöset, lehetőleg rommá hűsítve. Az elmúlt 3 évben ezt lehoztam egy aromával, ez volt a White King. A jelenlegi ára viszont átütött nálam egy ingerküszöböt, így elkezdtem más aromák után kutatni, figyelni itt az oldalon a témákat, így botlottam bele Czeglédi Úr egyik hozzászólásába, ahol ennek a termékcsaládnak az előnyeit fejti ki, gondoltam, egy próbát megér… Megérte.

Tudom, a bevezető ilyenkor kevés embert érdekel, így nézzük, mi van a kalap alatt:

Egy longfill aromáról beszélünk, ízvilágát tekintve citromos-grapefruitos limonádé hűsítővel. Számomra ez telitalálat, a Blendfeel-es véleménycikkben kifejtettem, hogy meg vagyok veszve a citromért. Maga az aroma eléggé édesre van alaphelyzetben megcsinálva, ehhez bejön még a citrom savanyája, a grapefruit megbújik a háttérben, de ott van.

Kokszol…? Közepesen, valszeg az édesítő miatt. Érezni fogod, ugyanis elkezd eltűnni a savanya, és az íz elkezd átmenni a Dinner Lady - Lemon Tart-ja felé, egy citromos desszert lesz belőle, dolgozik a spulnira rákaramellizálódott édesítő. Nekem még így is tetszik, bár a Lady-ből 20 millinél nem bírok egyszerre többet szívni, nekem az egy idő után kezd geil lenni. Ennél is ez lenne a helyzet, ha nem lenne benne az a bizonyos magic faktor, amit úgy hívnak, hogy hűsítés.

Nem tudom, hogy fagylaltos kanállal adagolták bele a cooladát, vagy teherautó borította bele, de ez fagyasztja a torkot rendesen… A Bombo hűsített leveseit agyonveri, a White Kingtől egy paraszthajszálnyira marad el, azoknak, akik ezeket ismerik, kb. be tudják lőni, hogy mekkora lesz a hidegérzet. Akik nem, azoknak úgy próbálnám leírni, hogy ha a tökéletes citromos nem desszert ízt keresed nyárra, akkor megtaláltad.

Csillagos ötös.

Setup: Dvarw MTL FL - 1,6 ohm szűk MTL-ben, 12 watt.

16 kedvelés

Amint lesz rá módom teszek egy próbát, de a hűsítő miatt nálam “kétséges” az eredmény. :saluting_face: :wink:

5 kedvelés

White Kinget mennyire szeretted? :slight_smile:

4 kedvelés

Köszönjük a beszámolót … Iszonyat jól hangzik biztos nagyon bejönne az íze … , kár hogy ezekből nem csinálnak külön hűsítés mentes sorozatot … Enyhe hűsítéssel még el vagyok ,de azzal is csak módjával…

6 kedvelés

Bombo Bar Juice szériában kutakodj, azoknál több a hűsítésmentes cucc. :wink:

4 kedvelés

Szia!
Érdekelne, hogy válaszoltak-e a https://flavourcompany.it/
Már a teljes sortiment elérhető képileg, csak a rendelés ikon inaktív.

4 kedvelés

Áhh, tipik olasz, tojik rá, pedig olvasta az üzit…

7 kedvelés

Szó-szó. :wink:
Season 9 Idk GIF by The Office

3 kedvelés

Ott is a hűsítés volt a gond?

4 kedvelés

Nem úgy néz ki hogy működne a shop.
Ha teheted próbáld ki a Tom Klark’s aromákat németországból.

8 kedvelés

Zoltán, most komolyan, kellett ezt ide behozni…? :rofl: Vásárolhatok be megint… :rofl: :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Nem hűs,kivéve a Dark menthol :smiling_face:
De finomak :wink:

4 kedvelés

Olvastam, mit tudnak, és most csorog a nyálam… :rofl:

5 kedvelés

Mondhatom szinte minden sz@rt megvettem,kipróbáltam,de tényleg vannak kiváló aromák.(számomra)
A másik kedvenc a Ripe vapes volt :smiling_face:
Nix édességfaktor ugribugri íze :blush:

4 kedvelés

Ha nem hűs… Már fél siker :joy::heart:

4 kedvelés

Kinek hogy​:joy:net,hűs,gyümi :joy:

4 kedvelés

Érthetetlen okból :rofl:

3 kedvelés

Én csak a kész niksót próbáltam (általában megnézem előtte vapeclubon a review-kat), de a három drifter közül ami eddig megfordult nálam, ez volt a legrosszabb. Lehet, hogy csak gyártási hibás, nem tudom. 0,8 ohm, Lost Vape pod, más gyártóknál ilyen problémám sosem volt, mint a drifterekkel. Ízt egyáltalán nem éreztem benne, halvány wcillatosítós műcitromot és mellékízben valamilyen műanyag ízt és egy vödörnyi édeset. De amúgy az is beszédes lehetne, hogy ennek elméletileg gránátalmásnak kéne lennie, máshol vegyes bogyós gyümölcsnek van leírva, Te pedig grapefruitnak jellemezted, ami számomra azt jelenti, hogy még ha lenne is íze, akkor se lenne egyértelmű. Örülök, ha bejön, és lehet a longfill is más picivel, meg persze ízlése válogatja. Mindenesetre jó volt olvasni a posztot :slight_smile:

3 kedvelés

Valahol grapefruit, valahol red berries, valahol meg pomegrenate. Liquid arománál, ahol én vettem, ott grapefruitot irnak mellé. Igazából csak valami felhangot ad neki, a lényeg az a citrom, ha tévesen nevesítettem, elnézést.

Soha nem használtam niksót, 14 éve csak szabadbázisú PG alapú nikotinos leveseket szívok, így erre nem tudok érdemben válaszolni, hogy okozhat-e eltérést. Az íz-ízlésvilág relatív, ami nekem ízlik, Neked lehet annyira nem, és vica-versa.

Köszönöm az olvasást, lesznek még, mert sok aroma van betárazva, írni pedig szeretek. :pray:

9 kedvelés

Ugyan, nem kell elnézést kérned :slight_smile: Neked jó vele a tapasztalatod, nekem meg nem, ennyi. Csak mivel én nem éreztem ki semmi ilyen ízt belőle, ezért gondoltam, hogy ha ennyire random, hogy kit milyen gyümölcs(ök)re emlékeztet, akkor lehet, hogy ez alapból ilyen mindenízű’.
Mellesleg az én jelenlegi top 3 levesem egyikéből sincs se short, se longfill, se külön aroma, úgyhogy ezt se tudom összehasonlítani :slight_smile:

4 kedvelés