Nem mind, csak amire rá van írva hogy ÁÁJSZ.
Nekem a cseresznyés is hűs,pedig nincs rajta,hogy hűsítős. A dinnyésre igen de az tényleg agyfagyásos.
Azokban érdekes módon nem zavaró nekem a többlet.
Eddig akárkivel beszélgettem a Driffteröl . Mindig minden volt hűsítés .. van ahol a hűsítés nem szakítja ki a tüdőt gondolom ez a nem Ájsssz
Igen valahogy úgy. Mondjuk a kólásban és a grape nevezetűben nem véltem felfedezni.
Ajándékba adták hozzá a jeget, Csak Neked, csak most.
Sajna a drift cherry is ájssssz nem kicsit.Sehol nemvan írva hogy az.
Jön a nyár, hölgyek-urak, a gyártó csak előre gondoskodik a szervezetetek kellőképp frissen tartásáról…
Dl-ben nem az igazi
Az ájjjszt én nem szeretem de kinek mi
Én sem. A dinnyést mondjuk tudtam,hogy ice,de kiváncsi voltam.
Sajna a cherry is az pedig nincs ráírva sehol.
Igen. Írtam is tegnap,hogy hűs,pedig nincs rajta. Nem annyira mint a direkt hűsítős,de van benne bőven.
Hát nekem a cherry se jött be akkor milyen ami full ájjsz?Akkor az csak ájjsz ami kitépi a tűdőm.
Én Dl-ben szívom és konkrétan agyfagyást kapok. Megfájdul a fejem egy nagyobb slukktól. Óvatosan azért csak elnyalogatom.
Én még mtlbe de azóta RDTA-m lett stubby.Meg sem próbálom.Zasszony aztmndta neki podba jó lesz.Kóstoltam úgy elviselhető de végül zasszony is feladta.Punk funk görögdinnye jobban megy.Most a szekrénybe pihen fele meg van még.Max vésztartaléknak jó.
Kéne akkor a francnak fáj a fejem eleget anélkül is. Vagy csak 2 moddal nyomnám, a másikban Algoflex pg-ben oldva
Ne aggódj többet nem is rendelek “ice” verziót. Van itthon hűsítőm külön. Némelyik szívhatalan levest tettem vele elviselhetöbbé,de ennyit sosem tettem bele mint ami ebben a dinnyésben van. Kifizettem így elszipókázom mert az íze baromi finom,csak nem a tankon keresztül veszek levegőt.