Juice sauz drifter bar

Nem mind, csak amire rá van írva hogy ÁÁJSZ. :rofl:

3 kedvelés

Nekem a cseresznyés is hűs,pedig nincs rajta,hogy hűsítős. A dinnyésre igen de az tényleg agyfagyásos.

2 kedvelés

Ezen még az se nincsen, hogy ICE. :grin:

1 kedvelés

Azokban érdekes módon nem zavaró nekem a többlet.
:thinking: :face_savoring_food:

3 kedvelés

Eddig akárkivel beszélgettem a Driffteröl . Mindig minden volt hűsítés .. van ahol a hűsítés nem szakítja ki a tüdőt gondolom ez a nem Ájsssz :joy::joy::joy:

3 kedvelés

Igen valahogy úgy. Mondjuk a kólásban és a grape nevezetűben nem véltem felfedezni.

2 kedvelés

Ajándékba adták hozzá a jeget, Csak Neked, csak most. :rofl:

4 kedvelés

Sajna a drift cherry is ájssssz nem kicsit.Sehol nemvan írva hogy az.:frowning:

4 kedvelés

Jön a nyár, hölgyek-urak, a gyártó csak előre gondoskodik a szervezetetek kellőképp frissen tartásáról… :grin:

7 kedvelés

Dl-ben nem az igazi​:rofl:

3 kedvelés

Az ájjjszt én nem szeretem de kinek mi :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Én sem. A dinnyést mondjuk tudtam,hogy ice,de kiváncsi voltam.

3 kedvelés

Sajna a cherry is az pedig nincs ráírva sehol. :frowning:

3 kedvelés

Igen. Írtam is tegnap,hogy hűs,pedig nincs rajta. Nem annyira mint a direkt hűsítős,de van benne bőven.

3 kedvelés

Hát nekem a cherry se jött be akkor milyen ami full ájjsz?Akkor az csak ájjsz ami kitépi a tűdőm.:joy:

2 kedvelés

:sweat_smile:
denver broncos GIF

3 kedvelés

Én Dl-ben szívom és konkrétan agyfagyást kapok. Megfájdul a fejem egy nagyobb slukktól. Óvatosan azért csak elnyalogatom.:sweat_smile:

2 kedvelés

Én még mtlbe de azóta RDTA-m lett stubby​:heart:.Meg sem próbálom.Zasszony aztmndta neki podba jó lesz.Kóstoltam úgy elviselhető de végül zasszony is feladta.Punk funk görögdinnye jobban megy.Most a szekrénybe pihen fele meg van még.Max vésztartaléknak jó.

4 kedvelés

Kéne akkor a francnak :open_mouth:fáj a fejem eleget anélkül is. Vagy csak 2 moddal nyomnám, a másikban Algoflex pg-ben oldva :roll_eyes::sweat_smile:

5 kedvelés

Ne aggódj többet nem is rendelek “ice” verziót. Van itthon hűsítőm külön. Némelyik szívhatalan levest tettem vele elviselhetöbbé,de ennyit sosem tettem bele mint ami ebben a dinnyésben van. Kifizettem így elszipókázom mert az íze baromi finom,csak nem a tankon keresztül veszek levegőt. :wink:

6 kedvelés