Juice sauz drifter bar

Szerintem a vapetársak imádnak mosni,vattázni ilyen aromák után :joy:

4 kedvelés

Mindent is kinézek belőlük :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

A minőség, finomság nincs ingyen!! :grin: :rofl:

4 kedvelés

Akkor tényleg valami bibi lesz. Már gondoltam én is mindenre, én két longfillt vettem a napokban Drifterből, most próbáltam először. Az eper banan és a pink limonade is sajnos bűn rossz! Ugyanabba az alapba került, mint a Chill Pillek, egyéb más gyártók aromái. Konkrétan 3 különböző podban, Brünhildában, Dead Rabbit dripben és még két tankban próbáltam. Eredmény: Ursa podokban mintha betöltés után azonnal beleszívnánk, olyasmi égett ízt ad. Mindkét aroma egyformán! Brünhildában szétégett vatta íze van, a nyúlban azt hittem én vagyok balek és mellé cseppentettem. Rémes, keserű mindkettő. 50/50, 4% n. És eleve picit túlöntöttem a címkén, mert nekem ezek olyan poco feelingesek, ha a gyári ajánlás szerint hígítom.
Mi a fene történhetett? Gyártási hiba? De akkor többen panaszkodnánk szerintem..
Ha van valami ötlet, javaslat, ne tartsátok magatokban.

5 kedvelés

Hello …Ami xar az xar … Mivel te vagy ti ezért pénzt adtatok ezért mindenképp meg kell reklamálni annál a boltnál ahol vettétek

3 kedvelés

Igen, jogos. Egyébként én is Juicy-n vettem. Ha lemegy a hétvége és nem lesz javulás az időtől sem :laughing: akkor írok nekik, hogy mi a történet. Más longfillre is rákóstoltam már pár óra múlva, érezhető volt a különbség pár nap után, de egyik sem volt kifejezetten borzalom. Most minimál mennyiségben hígítással próbálkozom még.

3 kedvelés

Azért egy- egy rossz long vagy short vagy aroma nem kevés anyagi kárt tud csinálni …
1 maga a termék
2 a nikotin vagy az alap lé
3 pod esetben egy porlasztó ..vagy éppen kettő mert alapból arra gondol az ember ,hogy a porlasztó a xar …

6 kedvelés

Egy kis Update, bár örülök hogy nem vagyok hülye hogy ezt érzekelem hogy égett íze van
Igaz hogy még mindig nem tudom hogy milyen alapba lett keverve, de most azt csináltam hogy egy kevés tiszta 50-50es alapba kb 30ml
Öntöttem 5-10 ml, ebből a kész levesből pontosan nem tudom mert szemre csináltam
És most nem érzékelem az égett ízt csak a keserűt sőt bár fura lehet de az íz sem gyengült…
Persze nyilván nem az igazi

4 kedvelés

De most tervezem hogy a liquid aromatól rendelek egyet ebből a márkából

5 kedvelés

Én is ezt tenném a helyedben. Kevernék egy tuti jó,nem romlott alapba és akkor kiderül minden. Nekem baromira izlenek ezek az aromák.

4 kedvelés