Íztelen kazánok

Igen, azért is mondtam, higy “túltömhettem”.
Sorbot könnyű, úgy látszik. Lazának éreztem.

Szokni kell…az Ambition Mods Purity meg picit “bepisilt” a Sorbbal.

Egyedül az Ammit-ban és a Dvarw -ban találtam el. 60-60 :grin:

Akkor Expromizer kap egy lazábbat. Amúgy se tudom, miért paráztam, hiszen az nem folyik alul.

1 kedvelés

Akartam mutatni, csak lemaradt a kép. Ezt széjjel kellett ritkítani, hogy egyáltalán feljusson a liquid a tekercsig. De ennél még mindig liquidesebbnek kéne lennie.

5 kedvelés

Megvolt a csere, most jobban adja :+1:de ízre szerintem nem jobb mint a Cotton.

1 kedvelés

Lehet, hogy a kép a csalóka, de úgy tűnik, hogy nagyon jól kifésülted/megépítetted, mert kellemesen telítettnek tűnik a vatta. :+1:

Elnézést a tudatlanságomért, de azmiaz?

Ezt a technikát még tényleg nem ismerem. :nerd_face:

5 kedvelés

Csurija van a cottonnak​:rofl:

8 kedvelés

Az a nemzetközi jelzése annak, hogy mikor kitekertem belenyúltam vele a menetbe. Elnézést kérek mindenkitől aki ránézett. Most megyek, elszégyenlem magam…

5 kedvelés

Inkább töröltem a képet. Ne báncsa mán a szemeteket. :blush:

2 kedvelés

Én azt hittem Bt mod, és az volt az antenna… :roll_eyes:

Nem az volt a lényeg, segített a kép :+1::wink:tökéletlenségünk tesz emberré.

3 kedvelés

Ilyenkor te mit szoktál írni nekem? Nos, én is ugyanazt írom neked… Nem kell szégyellni semmit. :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

3 kedvelés

Én már kinőttem abból, hogy megsértődjek bármin is. :slightly_smiling_face: A lényeg, hogy értetted mit akarok mutogatni. Örülök, hogy segített. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Én nem szégyenlem. Csak nem adok több teret a cikizésnek. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Veled tarthatok?

Igazán sajnálom, ha bántó volt a hozzászólásom. Úgy gondoltam, hogy ennyi vidámság belefér, ezek szerint tévedtem. Kérlek ne haragudj.

2 kedvelés

Velem van a baj @Kabak :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Már meg se haragudjatok, de tőletek tanultam java részét, amit tudok az rta vonalon… :smiling_face:

4 kedvelés

Igazán kár volt törölni… Nem lehetne visszacsinálni?

2 kedvelés

A topic címével van. Minden kazán íztelen. Most megkóstoltam egy Kayfunt és egy FEV-et.
Ok, ha nagyon nyalom, fémes…Elox a’la alixpress :joy:

2 kedvelés

Visszaállítottam. Köszönöm a megértést. Nem viselem jól a piszkáládt. Hosszú sztori… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Megértelek, de ezen a szinten ezt ne vedd fel, poénnak szánta különben. :wink:Igenis, nincsenek tökéletes dolgok.

2 kedvelés

Nincsenek bizony. :slightly_smiling_face: Na mindegy, letettem már. Köszönöm fiúk. :kissing_heart:

3 kedvelés

Én sohasem cikizek senkit sem, és ha véletlenül elofordul akkor mindig ott van az “elnézést” is mellette. :smiling_face: Nem személyeskedni akarok, ne vedd rossz néven, amúgy ilyen sztem mindenkivel előfordul… :smiling_face: :smiling_face:

4 kedvelés