Innokin gozee mod+hellvape dead rabbit mtl 2 rta

Sziasztok a fent említett párositás jól működne? Az innokin gozee go tank amit adtak gyárilag nagyon gyenge izeket produkál szinte alig alig. Mennyivel lenne jobb az iz a dead rabbittal?

2 kedvelés

Működhet, mert miért ne!? :thinking:
De az a built- in battery a mod-ban elég “harmatos”. :saluting_face:

5 kedvelés

mtlben használnám elsőnek a hozzá adott 0.7ohmos tekercsel 15-22w-on. Innokin mod 60ig birja. De javits ki ha valami nem stimmel. Ez lenne az első építős tankom mert azt hallottam jobb izeket lehet elérni

5 kedvelés

Használat függő ugyebár az akku “strapabírása”, én pedig magamból indultam ki.
Nekem biztosan kevés lenne a 2100mAh.
Próbát kell tenned az RTA-val és majd kiderül, hogy mire képes a mod akksija.
Íz szempontjából a “Döglött Nyúl”-ban nem fogsz csalódni, jó fajta.
A watt-al pedig indulj majd alacsony felől magasabb felé, amíg nem lesz meg a jó gő-íz arány. :wink:

6 kedvelés

rendben köszi szépen

5 kedvelés

Gondolom ilyened van, majd javítsd a címet légyszi. RDA-ról, RTA-ra. :saluting_face:

6 kedvelés

Szia ! Ez egy remek RTA ,hogy rendesen ki tudd használni … Kérlek vedd fontolóra ,hogy cserélhető akkumulátoros mod-ot teszel alá ! A beépített akumlátornak csak negatív tulajdonságai vannak …

6 kedvelés

Ha beválik és tényleg jól vissza adja az izeket akkor mindenképpen.

6 kedvelés

@TheSoftParade1968 @tibor_balogh Mit ronthattam el? Megjött a kazán meg is épitettem ahogy tudtam videok alapján és semmi ize. A nikotinso jo mert podban van ize.

4 kedvelés

Fotózd körbe … tekerést … Vattát … Biztos meglátják a majestro-k a hibát :heart:

5 kedvelés

Egy fénykép, vagy több, sokat fog segíteni. :saluting_face:

5 kedvelés

De, különben, itt is találsz hozzá útmutatót, tesztet, véleményt, kritikát. :saluting_face: :thinking:

5 kedvelés

5 kedvelés

Nem vagyok egy MTL szakértő… ,de Kinga tekeréséhez képest túl magasnak tűnik a coil vagy is mintha fordítva lenne bele rakva tehát a képen baloldali lábának lábnak alulról kellene a csavar alá menni illetve mindkettő lábnak … Remélem jól fogalmazok illetve érthetően :face_with_peeking_eye::grin:

5 kedvelés

Rögtönzött… Remélem látszik

7 kedvelés

Előretekert huzal gondolom.
Azokat így tekerik,told lentebb 1-2 mm-re a levegőnyílástól,talán sok a vatta,nem szép.
Teljesítményt mennyit adsz neki ?
Milyen ohm számot ír a mod a tekerésre ?
Stb,stb.

7 kedvelés

Kicsit messze van a kamerától, de látható a lényeg szerintem.
https://www.instagram.com/officialhellvape/reel/DBJCaVbAW9t/
De itt egy stock videó is van.

6 kedvelés

17,5w 0.76ohm a tekercs a gyárilag hozzá adott a vatta kicsit nagy bele szerintem behuzásnál szorult kicsit

6 kedvelés

Én(ez csak én vagyok), mennék feljebb a watt számmal, óvatosan. :saluting_face:
Lehet sok a vatta is, mármint, hogy sűrű, tömör. :thinking:

6 kedvelés

18 w az induló… levegőt mennyit adsz neki ?
Olyan nincs hogy nincs íze :flushed:valamilyennek lennie kell hogy legyen

6 kedvelés