Sziasztok a fent említett párositás jól működne? Az innokin gozee go tank amit adtak gyárilag nagyon gyenge izeket produkál szinte alig alig. Mennyivel lenne jobb az iz a dead rabbittal?
Működhet, mert miért ne!?
De az a built- in battery a mod-ban elég “harmatos”.
mtlben használnám elsőnek a hozzá adott 0.7ohmos tekercsel 15-22w-on. Innokin mod 60ig birja. De javits ki ha valami nem stimmel. Ez lenne az első építős tankom mert azt hallottam jobb izeket lehet elérni
Használat függő ugyebár az akku “strapabírása”, én pedig magamból indultam ki.
Nekem biztosan kevés lenne a 2100mAh.
Próbát kell tenned az RTA-val és majd kiderül, hogy mire képes a mod akksija.
Íz szempontjából a “Döglött Nyúl”-ban nem fogsz csalódni, jó fajta.
A watt-al pedig indulj majd alacsony felől magasabb felé, amíg nem lesz meg a jó gő-íz arány.
rendben köszi szépen
Szia ! Ez egy remek RTA ,hogy rendesen ki tudd használni … Kérlek vedd fontolóra ,hogy cserélhető akkumulátoros mod-ot teszel alá ! A beépített akumlátornak csak negatív tulajdonságai vannak …
Ha beválik és tényleg jól vissza adja az izeket akkor mindenképpen.
@TheSoftParade1968 @tibor_balogh Mit ronthattam el? Megjött a kazán meg is épitettem ahogy tudtam videok alapján és semmi ize. A nikotinso jo mert podban van ize.
Fotózd körbe … tekerést … Vattát … Biztos meglátják a majestro-k a hibát
Egy fénykép, vagy több, sokat fog segíteni.
De, különben, itt is találsz hozzá útmutatót, tesztet, véleményt, kritikát.
Nem vagyok egy MTL szakértő… ,de Kinga tekeréséhez képest túl magasnak tűnik a coil vagy is mintha fordítva lenne bele rakva tehát a képen baloldali lábának lábnak alulról kellene a csavar alá menni illetve mindkettő lábnak … Remélem jól fogalmazok illetve érthetően
Előretekert huzal gondolom.
Azokat így tekerik,told lentebb 1-2 mm-re a levegőnyílástól,talán sok a vatta,nem szép.
Teljesítményt mennyit adsz neki ?
Milyen ohm számot ír a mod a tekerésre ?
Stb,stb.
Kicsit messze van a kamerától, de látható a lényeg szerintem.
https://www.instagram.com/officialhellvape/reel/DBJCaVbAW9t/
De itt egy stock videó is van.
17,5w 0.76ohm a tekercs a gyárilag hozzá adott a vatta kicsit nagy bele szerintem behuzásnál szorult kicsit
Én(ez csak én vagyok), mennék feljebb a watt számmal, óvatosan.
Lehet sok a vatta is, mármint, hogy sűrű, tömör.
18 w az induló… levegőt mennyit adsz neki ?
Olyan nincs hogy nincs íze valamilyennek lennie kell hogy legyen