Sziasztok!
Van egy Dead Rabbit MTL 2 Rta-m. Csak tippelgetek nem tudom mi lehet a baj mert külön külön se a liquidekkel se a coillal se a vattával nem tapasztaltam problémát. Bombo Atenea, Bar Cotton Candy, Apple Kiwi Pear. BP Mods 2,5-es vatta, Wotofo Ni80 coil.
Mikor frissen összeraktam szinte nem volt íze de mellék/rossz se, félre raktam pár napra gondoltam jó vásár volt ez is. Utana rapróbaltam azért és meglepödtem nagyon jó lett. Azután elmostam vízzel csak és bele raktam a Cottont olyan rossz íze lett nem tudom mihez hasonlítan. Ezek utan be áztattam sima vízbe jó egy napra többször átöblítettem közben, mert azt gondoltam az elsö liquid aromája benne ragadhatott. Utana megpróbáltam ugyan ezzel megint ugyan az a rossz íz. Utana csak siman elmostam beleraktam az almás liquidet. Valamennyire jelen van itt is inkabb csak mint mellék íz. De inkabb az van jelen mint az elsö liquidnel tapasztaltam hogy nem nagyon van íze, gondolom ez még javul nincs egy napja benne jelenleg.
Lehet hogy ez a cotton candy nem jo ebbe a tankba (hülyeség ez valószinü) a többi esetben meg csak a vattát kell betörni?
Szervusz !
Én már jártam úgy, hogy a középérintkező az egyik tankomon nem volt meghúzva rendesen, az is okoz ilyen problémát, ha nem az lenne akkor valószínű a vatta lesz a ludas.
Lehet én értek félre valamit, lássuk jól értelmezem-e a kérdést: Ízcsere, és elmostad a kazánt aztán vatta bele, és go, és jön a rossz íz?
Coilt a két ízcsere között kiizzítottad, letakarítottad? Nem lehet, hogy a liquid picit rákokszolt, és azt a sima víz nem hozza le, ez okozza a mellékízt?
Köszönöm ezt a tanácsot, cserélgettem ugyhogy ennek utána járok jobban. Agyon húzni megszakítani se akartam. Most csak így egyben ráhúztam mintha jobb lenne majd még ha szétszedem megnézem. Meg akkor veszek majd másik vattát is az úgyis kell mindig.
Újkorában is elmostam, meg liquid csere között is mindig elmosom. Igen izzítom mindig a coilt is ha már jobban használt néha víz alá is bedugom amég sárga. Ráégve nincs szinte új coil 10 milit se ment.
Szia!
A liquideket elegendő ideig érlelted? (minimum egy hétig, de az sem baj, ha több.)
Másik doboz BP Mods vattával is érdemes egy próbát tenni, vagy esetleg más fajtával (Cotton Clouds).
Mint ahogy nincs két egyforma ember, igy vatta, tekerés, és/ vagy liquid sincs kettő egyforma, mert lehet, sőt biztos hogy más gyártási fázisból valók is lehetnek. Ki kell próbálni több felét is, persze, ha van rá mód..
De egy valami biztos. És ezt saját magam is tapasztaltam már korábban. Amikor megveszel egy új kazánt, akkor az az első tekerésnél mindig jobban jön ki, mint, majd utána a következőknél…
Ez sajna ilyen. Ki kell tapasztalni.. és, ha közben nem adod fel, akkor lehetséges hogy nyert ügyed lesz..
Pár kép mindig segít.. vizuálisan könnyebb a hibát észre venni és tanácsot adni
Már több mint egy hónaposak. Majd a másik vattat megpróbalom. Meg a pint még megnezem.
Igaz megprobalom ami tanácsokat kaptam így kep nelkül ha nem oldja meg utana dokumentalom a helyzetet.