Innokin gozee mod+hellvape dead rabbit mtl 2 rta

Ebben, 23.33-tól van a “lényeg” a tekerésről, vattázásról.(olaszul szól)

5 kedvelés

Ott a pont, nagyon nem mindegy, főleg MTL-nél, hogy mennyi a levegő, ami beáramlik az RTA-ba. :saluting_face: :wink:

6 kedvelés

Kicsit lehebb nyomtam a coilt a levegő kb félig van nyitva sok neki vagy kevés?Illetva a vattát lazábbra szedjem? A végeket?

3 kedvelés

Neked kell érezni, hogy nehéz-e szívni, vagy könnyen jár benne a “huzat”. Sajna pont nincs ilyenem.(mármint RTA) :saluting_face:
A végeit ritkítsd, persze. :wink:

6 kedvelés

Szipkázgasd … És egyből érzed …

3 kedvelés

Hello. Bocs, hogy beleszólok, de ennél az rta-nál nincs levegőállítás kívül. Cserélhető levegőbetétek vannak.

6 kedvelés

Ha a tekerésbe nagyon szoros a vatta, akkor lehet gyenge az íz.

6 kedvelés

Jogos, ott van a linkelt videó elején egy “rakás” air pin. :saluting_face:
Mondtam, hogy nincs ilyenem. :man_bowing:

6 kedvelés

Nekem sincs,ezért is kérdeztem.
Egy szívással meg lehet állapítani hogy jó vagy nem az airpin.
Ha félig van nyitva annak a léellátására van hatással szerintem,a vatta lesz vagy a teljesítmény a baj ha másban jó az íz.

7 kedvelés

Szia! Amit én még hozzá tennék a fiúk megállapításához az az, hogyha ezt most szedted szét akkor igencsak kevés a liquid azon a vattán. Ez úgy néz ki, mint mikor már nincs a tartályban liquid, csak a vattából szívod amit utoljára felvett. Ez pedig azt jelenti, hogy tömör a vatta. Jó irányba tereltek a fiúk és igen, kicsit ritkítsd meg a vattát. Cserélni nem muszáj, picit vágsz le a végéből majd amennyire lehet szétborzolod. Persze mindezt az után, hogy lenyomtad a tekerést, hogy a vatta “értékes hosszából” tudj vágni. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Köszönöm a segitségeket mindjárt ránézek akkor a vattára

8 kedvelés

Nekem is van ilyen rta-m (pont u.ez a Gold :slightly_smiling_face:), szerintem nagyon jó ízeket ad.
Szívás közben meleg/forró a gőz?

Most csak találgatok én is, és azért kérdezem, mert nekem nagyon hosszúnak tűnik a huzal vége a pozitív csatlakozásnál. Ha hűvös a gőz, lehet hogy ki-be kapcsolgat a mod “Short” (rövidzár) miatt és nem tudja hevíteni a coil-t. Egyrészt én gyorsan csekkolnám: izzítás közben a kijelzőt figyelve, de ettől függetlenül jobb lenne rövidebbre vágni / behajtani, bőven van ott hely pont e célból.
Képen a felső, negatív érintkező azért nem vészes mert az rta palástja, “teste” maga a test (-), ott nincs mit rövidre zárni. Bár hogy véletlenül se karcolja össze a palást belsejét, azt sem ártana rövidebbre vágni vagy behajtani.

10 kedvelés

Nem meleg a göz. Első kiégetésnél egyszer feldobta a rövidzárt de azota nem vettem észre

5 kedvelés

Fentebb írtad, hogy 17,5w-on (0.76 ohm) üzemel, az nekem már forró kategória lenne, én ehhez az ellenálláshoz kb. 15-16w-ot használok és ízes, meleg a gőz.
Akkor szerintem nem vattázási probléma lesz, mint tipp

6 kedvelés

A levegő nyílás és lé kontroll együtt forog, egyidőben működik - ha a külső levegő csak félig van nyitva, akkor a liquid etető nyilás is csak félig.

És igazad van, airpin-ekkel kell a levegőt szabályozni, nem a külső levegő nyílással, én is úgy használom hogy koppra kinyitom és a nekem megfelelő airpin van benne.

8 kedvelés

Bocs, ezt nem tudtam

8 kedvelés

Gyári coillal is ilyen volt? Most azt használom, a lábakat be hajtottam most 16.5won van de nem változott sajnos semmi

5 kedvelés

Én sose használom fel a gyárilag adott coil-t :slightly_smiling_face: , félek hogy nikkel (allergiám elvileg nincs csak tartok tőle egyelőre), már elsőre is magamnak tekerek egyet.

Próbáltam már benne kanthal 27ga, 28ga szálhuzalt, kanthal MTL clapton-t (28/40ga), és talán egyszer TC-hez SS316 29ga, de olyan nem volt hogy nincs vagy szinte nincs íz.

Lehet rossz volt az első tippem és mégis vatta gond.
Milyen vattát használsz?

7 kedvelés

Vagy ahogy fentebb is írták, növeld a wattot, pl. 18-19w-ra. Nem vagyunk egyformák, lehet neked még íztelen és hűvös a gőz ami nekem már jó.

Még egy kérdés, teljesen íztelen vagy épp hogy van valami íze?
Pl. jól jöhet egy összehasonlítás is, ugyanazzal a liquiddel feltöltöd a döglött nyulat és a pod-od, közvetlenül egymás után, felváltva kipróbálod a kettőt. Azért fontos egyidőben, u.az a lé, mert ha mindkettő íztelen, akkor lehet ízvakság vagy épp olyat ettél, ittál ami torzítja az ízlelést.

7 kedvelés

Most fogyott ki a podbol a liquid igy mind a kettöt ugyan azzal töltöttem.A podban kb 2x olyan erös az ize de már a rtaban is valamivel jobb

7 kedvelés