Beszereztem egy Dead Rabbit Solo RTA-t, hamar össze is dobtam. Kicsit köpködi a liquidet, de gondolom kicsit laza lett a vatta. Ez nem is akkora probléma, viszont ízben meg sem közelíti a Z Sub Ohm tankom. Mi lehet a probléma? A képen látható cuccokból raktam össze 0.23 ohm az ellenállása.
Szia ! Esetleg tekerd át a coilt 2,5mm magra .. úgy jobban körül fogja járni a levegőzés … Hirtelen ennyi jut eszembe .. .. illetve egy kép coil + vattázás segíthet megoldást találni ..
35-40 Watt körül érdemes próbálgatni, azután lehet apránként feljebb lépni, addig, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbb hőmérsékletet és ízt. A cotton bacon vatta emlékeim szerint egy tanknyi liquid elgőzölése után adja a megfelelő ízt. Ennyi legalább kell neki, hogy bejáródjon.
Olvastam, azért is bátorodtam fel a beszerzésén, meg persze mert találtam jó áron itt vaperinán. Valószínűleg szerzek be cotton clouds és bp mods és canna cotton vattát.
Minden helyre áll .. próbáld a tekerést szűkíteni 2,5 magra .. szerintem javulni fog vele … Ahogy olvasom. A mi @Vaperina_Kinga kincsünk is 2,5 magot tekert bele ..
Ez egy út aminek az elején jársz .. biztos vagyok benne , hogy nem fogod megbánni ,hogy bele csaptál az építésbe …
Szia! Szerintem csak a vattával lesz gond. Már nem ugyanolyan a Cotton bacon minősége mint régen. Természetesen azért várj még, hogy bejáratódjon, hátha jó lesz, de DL-be inkább a BP Mods ami szerintem jól teljesít.