Dead Rabbit Solo RTA íz és vattázás kérdések

Heló!

Beszereztem egy Dead Rabbit Solo RTA-t, hamar össze is dobtam. Kicsit köpködi a liquidet, de gondolom kicsit laza lett a vatta. Ez nem is akkora probléma, viszont ízben meg sem közelíti a Z Sub Ohm tankom. Mi lehet a probléma? A képen látható cuccokból raktam össze 0.23 ohm az ellenállása.

4 kedvelés

Szia ! Esetleg tekerd át a coilt 2,5mm magra .. úgy jobban körül fogja járni a levegőzés … Hirtelen ennyi jut eszembe .. .. illetve egy kép coil + vattázás segíthet megoldást találni ..

Finom Gőzöket :heart:

5 kedvelés

6 kedvelés

Szia! Nem vagyok DL felhasználó, de azt látom, hogy mindenképpen több vatta kell bele. Illetve még egy kérdés, hány Watton használod?

5 kedvelés

Max 70-et próbáltam, de ott már kicsit égett íze lett :sweat_smile:

5 kedvelés

35-40 Watt körül érdemes próbálgatni, azután lehet apránként feljebb lépni, addig, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbb hőmérsékletet és ízt. A cotton bacon vatta emlékeim szerint egy tanknyi liquid elgőzölése után adja a megfelelő ízt. Ennyi legalább kell neki, hogy bejáródjon.

6 kedvelés

Kb 40 ről indultam, akkor legalább az jó volt. :joy: Most újravattáztam, próbáltam kicsit többet belerakni. Meg várok 1 tanknyit :grin:

5 kedvelés

Találtam egy élménybeszámolót kedves @Vaperina_Kinga -tól, ezt is érdemes elolvasni, hátha közelebb kerülsz a megoldáshoz. HellVape Dead Rabbit Solo RTA élménybeszámoló

6 kedvelés

Olvastam, azért is bátorodtam fel a beszerzésén, meg persze mert találtam jó áron itt vaperinán. Valószínűleg szerzek be cotton clouds és bp mods és canna cotton vattát. :grin:

7 kedvelés

Minden helyre áll .. próbáld a tekerést szűkíteni 2,5 magra .. szerintem javulni fog vele … Ahogy olvasom. A mi @Vaperina_Kinga kincsünk is 2,5 magot tekert bele ..

Ez egy út aminek az elején jársz .. biztos vagyok benne , hogy nem fogod megbánni ,hogy bele csaptál az építésbe …

8 kedvelés

Jelenleg eszközbeszerzésben vagyok, most “abból főztem amim volt”. :joy: Köszi a bátorítást :heart:

6 kedvelés

Egy fúrószár … Egy popszegecs .. egy vékony csavarhúzó .. sok minden lehet eszköz

5 kedvelés

television 80s GIF

4 kedvelés

Szia! :hugs: Szerintem csak a vattával lesz gond. Már nem ugyanolyan a Cotton bacon minősége mint régen. Természetesen azért várj még, hogy bejáratódjon, hátha jó lesz, de DL-be inkább a BP Mods ami szerintem jól teljesít.

7 kedvelés

Ezért írtuk neki, hogy MTL-hez vapefly cotton clouds ajánlott…persze ha nem hallgat ránk :grin:

5 kedvelés

Dehogynem hallgatok :grin: már úton van mindegyikből pár db :grin:

7 kedvelés

De Ő DL tankot vett. Viszont abba is jó a Cotton Clouds. :blush: (Csak hosszabbra kell vágni, mert amúgy túl laza.)

5 kedvelés

jah, oké…kevertem a Gizikét a gőzekével :grin:
Amúgy 45W-ig teszteltem a cotton clouds vattát…addig még biztosan oké

6 kedvelés

Nem találtál esetleg a gyártó által ideális magméretre vonatkozó javaslatot?

Nekem pl. van egy nagyon hasonló tankom, amihez a Hellvape megadja, hogy 3-4 mm között.

Néztem a Tiédet is, de én nem találtam…pedig biztos ez is befolyásolja az ízeket…

6 kedvelés

Íme egy “hivatalos” rövid videjó az építésről.

:saluting_face:
szerk.: hasonlít a Fat Rabbit-hez, abba “simán” kell a 3-as átmérőjű coil
:thinking: :wink:

8 kedvelés