Vattázásban szeretnék segítséget kérni, régebben sem volt mindig tökéletes, de most valami borzasztóan nem akar sikerülni
Van egy Deadrabbit MTL kazánom és valahogy semmi ízt nem érzek benne, próbáltam vékonyabb, vastagabb vattázást, próbáltam a hozzá kapott coillal, próbáltam saját claptonnal, 2-2,5 mag átmérővel, 0.7-0.8 ellenállással, 14-20 watt között variáltam, 20 watt körül volt valami ízféleség néha, de semmi egyéb… Ötletek? Esetleg valaki járt már hasonló cipőben?
Azt a 0.7 ellenállást fel tudod tekerni 25 wattig simán. Amit mtl-ben is tudsz tolni. Amúgy milyen arányú levest használsz hozzá? Mtl-ben 50/50. Ha 70vg/ 30pg-t használsz akkor ajánlott kicsit több %-ban keverni az aromát… de ez szubjektív…
Szia!! Én csak szálhzallal használtam!! 2,5 mad 6-7 menet , a tekerést lenyomni 1-1,5 mm-re !! Titánium Fiber Cotton, vagy Cotton Clouds vatta. Nagyon jó izeket lehet belőlle kihozni!!
Igen, (hasonló az ízvaksághoz) ha minden a napi rutin szerint zajlik és mégsem jönnek a megszokott, tapasztalt hatások. Az összes vattázási/W tudásodat kipróbáltad, így máshol kellene keresni a probléma forrását. Mondjuk más ízeket, keverést nem említettél. Maradt még a teljes tisztítás, ellenőrizni az alap, aroma minőségét is. Váltani az ízeket, pld. dohányosról számodra még elfogadható gyümölcsösre, vagy épp fordítva.