A Flavorist/Iceberg-et találta szimpatikusnak…Nagyon szerettem volna megkóstolni(Lime,citrom és kaktusz hűsítővel)60ml liquid…most öntsem ki?
Magamtól kiönteném,nem merném a tankba önteni ezután
Nem tudom milyen alkatrésze bomlott már bele a liquidbe…és mi van ha nem tudtam egybe kivenni és mondjuk egy lába a liquidbe maradt?Vagy más?
Még,ha pl.egy muslinca lenne…de ez nagy és undorító
Mit csináljak?Mit tanácsoltok?
Na, szerintem ez is egyénfüggő, hogy ki mit csinál ilyen helyzetben. Ha zavar az esetlegesen benne maradt “alkatrész”, de a liquidet elfogyasztanád, szerintem egy szűrés javasolható.
Ha el sem akarod fogyasztani, akkor egyértelmű, egyből kiöntés.
Én a részemről a horgászat után elfogyasztanám. Amint azt az első mondatommal kezdtem, ez szerintem nagyon egyénfüggő, és ilyen-olyan választ is fogsz szerintem kapni.
Hát nagyon elszomorodtam. Ez az első fényképpel ellátott bizonyíték arra, hogy az e-liquid megöli az életet.
Bocs a tréfáért, de nem tudtam kihagyni.
Egyrészt a látvány után én már nem bírnám elszívni. Lehet, hogy túl óvatos vagyok. Másrészt azt sem lehet tudni, hogy az elhunyt a fürdőzést megelőzően milyen mocsokban járhatott. Az viszont biztos, hogy a csobbanás előtt nem tisztálkodott. Nekem tuti, hogy 60ml veszteség lenne, még ha könnyes szemmel is. De persze ez csak az én finnyás véleményem.
Esetleg ha egy utolsó jót szeretnél vele cselekedni, elküldheted hasznosításra @HaaszZoli-nak.
Ha halo tribeca lenne már szívnám is bogarastólDe ez valami gyümölcsös ,fúj Viccet félretéve ez tényleg egyénfüggő ,gondolom te már ezt eldöntötted és kuka,ennyi.Az izzó tekercs fertőtlenít
@Paldeak_Attila dehogy döntöttem el…várom,hogy mennyien vállalnák be,hogy elszívnák.Nagyon fájna kiönteni úgy,hogy még meg sem kóstoltam,hogy ítlene-e nekem.Mert,ha nem fini,nem sajnálnám.A nicsot is sajnálom,amivel felöntöttem…de az íze jobban érdelekne
Nem akarom senki kedvét elvenni a csapvíztől. De olvastam valahol, hogy a nagy tartályban a víztoronyban sem tudjuk mik úszkálnak a vízben, amit megiszunk. Patkányok, döglött galamb, stb. Többek között ezért is klórozzák… Itt is csak a látvány volt borzasztó. Az izzószál fertőtlenít. Lehet, hogy én félretenném a löttyöt, amíg elfelejtem. A lepkét bizos, hogy nem, de azt, hogy melyik edényben volt, azt biztos 1 hónap múlva elkeverem.
Viccet félre téve. Engem már a gondolattól is a pánikroham kerülget. Nem tudnám elszíni. Lehet nincs is benne semmi, de olyan elméleteim vannak amik miatt nem tudom rávenni magam, hogy elszivjam.