Sőt ha marad a lében egy kis material a lepkéből, akkor máris indulhat a vape grill party.
Jajj ne már. Rántott lepkecombi. Vagy ez már a flambírozott változat?
Itt a megoldás a globális húshiányra és a dohányzás ártalmainak a csökkentésére. Na, ezt is a vaperek oldották meg. Vagyis egy vaperina, sorry!
Sziasztok.
Szelloztetesnel én rá szoktam pattintani/csavarni a flakon csőrét. Az esetlegesen keletkező gázok telitodes után meg fogják találni az utat a szabadba. Így elkerülhető a nem kívánt adalék.
Semmi bajod nem lesz tole. Az elgozoles amugy is fertotlenit, ha van egyaltalan mit.
Engem nem zavarna, legfeljebb átszűrném kb 100 mikronos szitán
Egy újabb cikk,hogy miért káros az e-cigaretta!
Popcorn tüdőben elhunyt lepke vagy mi a szösz.
Viccet félre téve én is a használatra voksolok.
De az a gyomromba menne…az más
Én pont az elméleteidre lennék kíváncsi
Ha a flakon csőre rajta van,hogy szellőzik?
Nem tudom…
A csőr végéről a sapkát le kell venni…
Köszönöm a segítséget. Azt gondoltam egyértelmű.
Hát nem is tudom jól jársz e velem ilyen téren. Ilyenek jutnak eszembe ilyenkor, hogy pl akár egy kutyagumira is szálhatott az a lepke, vagy olyan helyen repkedett amit permeteztek. Esetleg frissen festett kerítés tövében rászállt valamire, és azt a festékes cuccot viszi a kis undi lábain tovább. Meg hát a szárnya, is ki tudja mit szed be repülés közben. Lehet egy galambfoson repült keresztül. Ki tudja?
Ez így lepereg a lelki szemeim előtt aztán hiába mond bárki bármit a gyomrom már most forog a gondolattól is.
Számomra nem egyértelmű, hogy a két nagy fehéren,hol van csőr és kupak pl
Ja,és ezt most rossznak vettem,de kösz a segítséget
Én is pont ilyeneken agyalok
Az is lehet, hogy éppen taknyos volt, és a kezébe törölte az orrát…
A kérdésem amúgy ahogy lentebb is írtam,kérdeztem,erre vonatkozott…ha rá van és nem le van…,hogy szellőzik…de gondolom elírás és nem a “rá” szót akartad írni
A géz viszont a nagy flakonra jó ötlet…nem jutott volna eszembe