A te modod túlélte?

Sziasztok! Szóval éppen töltöttem a tankot fincsi kókusz löttyel, amikor bumm lepattant a flaska csőrös része, a cucc pedig a modon is, és mindenhol is landolt…el vagyok keseredve, vadi új a készülékem. Persze a fénysebesség 2x-esével felitattam mindent a modról, de a kijelzőre is került. Jobb nem jutott eszembe, a számhoz téve (juuuj igen undi) kiszívogattam a kijelző széleiből, a gombok körüli részből a maradék liquidet. Egy kevés, de mégis jólérzékelhető mennyiség távozott. Erős kókuszízzel. A mod jelenleg működik. Kb 5-7 ml lötyi ömlött rá féloldalasan. Fogat még nem mostam, parázok. Jártatok már így? Mi lett a vége? És mit tehetek még hogy ne legyen gáz az imént történt dolog? :face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:

Monsters Inc Reaction GIF by filmeditor

4 kedvelés

Szia Vivien,

ha látnád én miket birkozok a flaskákkal, hogy lejöjjön a teteje…szóval nekem még nem volt ilyen.

A kiszipákolás jó ötlet, de lehet egy szétszedés és kitakarítás nem ártana, de legalább is picit hagyjad száradni.

Milyen modod van?

3 kedvelés

A mod miatt parázol vagy a lötyi miatt amit megittál?

Igen…elég bolond biztosak a flakonok, nekem szokásuk a szoba másik végére repülni ha leszedem, :smiley: én úgy sejtem nem pattintottam vissza rendesen, ez a big mouth-os nagy flaska amire a csőrös rész belül szorul rá, nem kívül. Nekem sem lesz ilyen több….Ebbe a hibába nem esek többet. Egy innokin coolfire z80 kit-em van. Ebben találtam meg mindent amit kerestem. Egyébként szétszedni (csavarozni) nem merem, vagy nem szeretném, de az aksihoz benéztem legalább az száraz volt. Így pár óra elteltével, nem tapasztalok folyást az illesztésekből, nem ragad, a kijelző reagál, nincs baja, a gombok érzékelnek, szóval úgy néz ki kegyes volt a sors. :pray::partying_face:

4 kedvelés

Nyilván a mod miatt. :smiling_face_with_tear: gondolom a liquid nem rendeltetés szerű fogyasztása sem tesz jót, ezért nem is nyeltem le. Cserébe megfogyatkozott a papírtörlő rendesen. A mod egyelőre hibátlanul működik.:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia!

Igen, áztattam már el hirtelen teljes szettet. Én is azonnal takarítottam (szétszerelés nélkül). Addig törölgettem mindenhol PZS-vel, amíg pici nyomot hagyott a likvid. Amikor már törlés után teljesen száraz maradta a pzs, akkor egy alig nedves (jól kicsavart) szivaccsal áttörölgettem és ismét szárítottam. Nagy küzdelem volt, de a Smok mod megúszta, azóta is használom. Sok szerencsét neked is.

Szerintem az a veszélyesebb, ha szinte észrevétlenül szivárog a likvid a tankból a modra, és beszivárog mindenhova (510-es csati), mert akkor lehet igazán gond.

4 kedvelés

Jó reggelt! Örülök hogy más is túlélt egy ilyen szintű elázást gond nélkül. Nem is értem…ezeknek a ketyeréknek már csak azért is alapból ázhatatlannak kéne lennük mert folyadékkal használjuk. :sweat_smile:

Az 510esre meg akkor majd figyelünk ezentúl is, eddig csak azért ellenőriztem hogy tiszta legyen, patent legyen, de akkor itt is lehet lehetőség egy jó kis elromlásra. Köszönöm a felhívást rá. :blush:

3 kedvelés

Leglább egyszer mindenkivel előfordul, van hogy többször is, néha kemény a vaper élet. Örülök hogy megúszta a géped.

3 kedvelés

Olyan azért elő szokott fordulni, hogy egy sikertelen építés után a tank tartalma a levegőzőn keresztül angolosan távozik és folyik mindenfelé. De eddig még nekem is túlélte mindegyik eszközöm.

4 kedvelés

Nem egyszerű úgy eláztatni egy modot, hogy az azonnal tönkre is menjen. Ha véletlen áztatok akkor úgy szoktam eljárni ilyen esetben, mint @Kabak

Továbbá ajánlok egy kis olvasni valót. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Azért az se lehet egy egyszerű szitu, mert a lötyi oda, a tankot meg lehet szétszedni gondolom. Az építős tankokkal még csak elméletben ismerkedek, nem vagyok túl kompetes a témában.

2 kedvelés

Szia! Köszönöm az anyagot! Ilyen cumót biztos szerezek majd, mert már átfutott a fejemen hogy túl sokat van a kezembe ahoz hogy akár csak természetes módon ne piszkolódjon a mod.

2 kedvelés

Szia, ugyanez történt velem is, egy ugyanilyen flaskával aminek a csőre belülről szorul a flakonra, és a kis csőrt lehet csak leszedni róla nem a teljes kupakot, ugy tunik ez egy rosszabb megoldas, mint a kívülről szorulósok. Hálistennek a Gaur-21 lapkája vízálló, nekem a tűzgomb körül maradt liquid de sikerült megszabadulni tőle, azóta is hibátlanul működik.

2 kedvelés

Ha kemény ha nem, mostmár ezzel kell élnem mert rákaptam. Szóval nincs mese, fel kell vértezzem magam a témába vágó tudással. :sweat_smile: De hát ezért vagyok itt is :smiling_face: Én is örülök. Máris fényesebb a napom hogy megúsztam :blush:

3 kedvelés

Én is megtanultam hogy lehet fénysebességbe kapcsolni, amikor le akartam tekerni a modról egy alul töltős tankot és nem figyeltem, hogy rosz helyen csavarodik szét… Előtte tele volt a tank, utána meg a mod… :rofl:

1 kedvelés

Milyen igaz! Én is akkor vettem észre mikor már megvolt a baj, hogy ezt a csőrnél kellett volna szétszedni. Hát így jártunk​:woman_shrugging:t2:

1 kedvelés

Jesszus! legalább otthon történt? :joy: Biztos szívrepedést kaptam volna ha ez velem kinn a vakvilágba történik. Ezért is ragaszkodtam a nagyobb kapacitású tankhoz, nem akarok így járni soha sehol :pray::joy:

2 kedvelés

Itthon hála égnek :slight_smile: Nem bütykölök csak itthon, ha elmegyek, akkor minimum három szettet viszek magammal, két különböző íz és egy tartalék :rofl:

2 kedvelés

Egyébként valóban léteznek különböző mértékben vízálló modok, de egy kezdő ha vásárol egyet, nehéz azt eldönteni pusztán leírás és kép alapján, hogy melyik a jó mod? Mivel én mindegyiket ajándékba kaptam, nem illik nagyon leszidni őket, de csak véleményezem: Az Innokin Kroma-A mod szerintem abba halt bele, ha már a legkisebb szivárgás volt, az egyből megtalálta benne az elektronikát. A Teslacigs Poker az olyan, hogy teljesen ütés és vízállónak írják, bár azt kétlem, hogy egy nyitott USB csatlakozóval bármi is vízálló lehetne. Az viszont tény, hogy az 510 csatlakozót, és a tűzgombot okosan ellenkező oldalra tették, használni kényelmetlenebb, viszont a tűzgomb és a kijelző soha nem kap levest, mert a tank a másik oldalon van. Ami szivárog, és bejut, az a telepfészekbe kerül az elemek közé, onnan papírzsepivel kitörölhető. Van még a Vaporesso Swag2, bár nem olvastam, de vízállónak néz ki. A gombokat végigszipákoltam, úgy érzem, elég jól zárnak. Az USB ott is teljesen nyitott, de a készülék alján van, és ami befolyt, az ott legalább ki tudna jönni. Eddig nem tapasztaltam, ha véletlenül nyakon öntöttem, hogy abból bármi bele ment volna. Az 510 csatlakozók is a két utóbbi készüléken eléggé prémium minőségűek, ami nem volt elmondható az Innokin modról egyáltalán. Ha vásárolnék egyet, akkor hogyan választanék? Vannak modok, amiket már ismerek. a többinél meg marad a hit és a remény. :thinking:

4 kedvelés

3szett! Atya ég. :sweat_smile:Nem mintha nem filóztam volna rajta az első vape-napomtól hogy kell majd egy tartalék apróság. Biztos ami biztos. De akkor gondolom a 2-ből 3 lesz és így tovább. :joy:

3 kedvelés