Yummy cinnamonn cereal 15 ml aroma, 100 ml 70/vg 30/pg
Imadom a fehéjjjjjjjattttttt
Nah szóval! Zeus rta single
Tekerés
Vattázás, levegőzés, hibátlan! Gondolom
Nem azt kapom amit várok!
Kifeküdtek az ízlelőbimbóim?
SEGÍTSÉG!!!
ÖTLET?
Yummy cinnamonn cereal 15 ml aroma, 100 ml 70/vg 30/pg
Imadom a fehéjjjjjjjattttttt
Nah szóval! Zeus rta single
Tekerés
Vattázás, levegőzés, hibátlan! Gondolom
Nem azt kapom amit várok!
Kifeküdtek az ízlelőbimbóim?
SEGÍTSÉG!!!
ÖTLET?
Hátööö… várj valami mást, hátha az bejön
Lehet ananász van ám benne, azért nem jön a fahéjjjjjjjj
Ez olyan mint mikor ismerősöm megkóstolja mit szívok és azt mondja jó ez a sütis valami… mondom ez full szilva mindig minden mást érez csak azt nem amit kellene valójában
Most már igazi véper vagy, isten hozott, átmentél a vizsgán! Egyébként mit kapsz?
Várjál várjál. A dry hit meg volt már?
Egy édes, semleges ízt! Mintha cukrosvizet szívnék
Hagytad érni? Ez a setup új vagy más ízzel használtad már sikerrel?
A setup jól bevált, csak pihent egy kicsit! Akkor jól működött
Mielőtt kidobom a löttyöt, mert idegállapotba kerülök, adok neki pár napot!
Egyébként erre nem gondoltam ámmmm!
Kezdett beszürkülni a szemem!
Köszönöm István
Ne egy pár napot adj neki, hanem 1-2 hetet, de simán lehet akár 1 hónap is. Ezért hasznos egy jó dripper, azzal tudod tesztelni a leveseket, kis hibahatárral. Ízetlen nekem akkor is szokott lenni, ha elcsesztem a vattázást.
Ja és a leves is lehet szar.
Nos! Megfogadom a tanácsodat!
Viszont a vattázásról ejts pár szót kérlek! Hogyan lehet elcseszni?
Mert eddig nem ment! Túl tömör, túl szellős?
Kérrrrrlekkkkkk! Mondj írj pár szót
Komolyan
Direkt úgy kezdtem!
Csak vattát szívtam egy egész csomaggal
Erre nehéz válaszolni tank függő, mondjuk túl magasan van a tekerés, túl tömör a vatta, nem elég hosszú, túl rövid, vagy fingom sincs róla, csak nincs íz.
Te hogy vattázol? Mennyire feszes a coilban?
vattázni úgy kell,hogy még egy kicsit tudd húzgálni a tekerésben a vattát el kell taláni a vattát ismert az sem jó ha túl sok meg az sem ha túl kevés a vatta.
Én alapvetően lusta vagyok és nem szeretek kisérletezni sem. Szóval vettem cotton sorbot, ami tekercsben van és a 2.5-es maghoz szorosan, de jó. Szóval ha nagyon finoman húzom át a vattát a lyukon, akkor a helyén tud maradni a tekerés, ha picit erősebben csinálom már elhúzza a tekerést.
Régen sokat szívtam a mujival, mert az lapokban van és nem sikerült mindig eltalálni a levágandó vastagságot.
Van még titánium fiber, de az ilyen free to szopás, mert neked kell kiszedni a megfelelő mennyiséget és kialakítani a megfelelő vastagságot. Így most az pihen…
Nekem is feszes, éppenhogy mozdul a tekerés, márha nem kerítésdrótból van!
A vatta, nos én ezt használom, vagyis most ez tetszett meg vélemények alapján…
Hány éves vélemények alapján? Sajnos már a CB-nek nagyon leáldozott. Tessék valami más márkával örök hűséget kötni. A Titanium vatta aszongyák olyan jó amilyen drága. Nálam most a Vapefly Cotton Cloud’s a menő.
Igazából lehet vagy 10 éves kommentek, vagy 1000 évesek…
Szóval aztmondod, váltsak valami dúrvábbbbbra?
Majd kérdezek a közösségtől
Jó éjt
Nem tudom hasonlítani semmihez a vapefly cotton cloud-ot mert eddig csak azt használtam…viszont totál elégedetten. Olcsó, kétfelé osztva pont elég a vastagsága. Még 4 évre való készletem van