Én már annyira nem tudtam mire költeni, hogy zárás képpen vettem egy podot 5 doboz porlasztóval
Két kipufogós gép sárkány!
Én már annyira nem tudtam mire költeni, hogy zárás képpen vettem egy podot 5 doboz porlasztóval
Két kipufogós gép sárkány!
Nem vagyok képben, hogy ez mennyire jó ár, de legalább van
Szerintem jó ár a három db-ert.
0,3 és 0,6 van a polcon
Asszonykánál elég jól bírják a strapát
Nekem még van mit venni .. vatta , huzal apróságok .. még mondjuk 2 rendelésre jó vagyok .. aztán kell majd vakarozni mit is
Ebben már kettős tömegű is van
Várakozni egy stubby dna 60c re.
Arra nem várunk .. csak húzzuk egy kicsit
Sziasztok, ha valaki rendelne írjon már rám be szálnék, Lostvape coil szeretnék!
Szólj, ha már nem kell
Bár most nincsen só, amit beleraknék…
Megkérdezhetem, mennyire jól? Kb mennyi slukk jön ki egy podfejből? Én egy régebbi GV Q-val tologatom/tam, de azzal jelenleg a podfejek igen gyorsan elkopnak… Félre is tettem.
Khöszi Ez a tengeri melyik hegyről van?
Ez a bajom nekem is bármilyen poddal…ráeresztem bármelyik bivaly dohánykivonatom, aztán naponta elhajigálhatnék 1.7 db porlasztót szóval jóvanaza vatta
0.3as porik lesznek hozzá. Lehet sok lesz neki a só.
De jelzem ha költözne.
Túl sok segítséggel nem tudok szolgálni. Két podot használ az asszonyka felváltva. Szerintem kéthavonta cserél egy porlasztót, de nyilván függ a felhasználástól is.
Az igen…tiszta PG üresen?
50/50 és csak gyümiset pöfèkel. Igyekszem nem karcos cuccokat keverni neki, mivel egyre nehezebb beszerezni a porikat.