Nyertem egy Uwell Caliburn G3 Pro Pod Kit-et a Sourcemore.com Giveaway promóban!
Ti is szoktatok Giweaway-re regisztrálni?
Nyertem egy Uwell Caliburn G3 Pro Pod Kit-et a Sourcemore.com Giveaway promóban!
Ti is szoktatok Giweaway-re regisztrálni?
Promó helyett mindig mást olvasok…
Gratulálok
Gratula!
Volt egy korszakom amikor fél évente nyertem mindig valahol de már elmúlt
Ismét szerencsém volt, és most egy Kumiho Thoth S Pod Kit-et nyertem a Healthcabin.net Giveaway promóban!
Öröm és bódotááá!
Gratula!
Én bezzeg még sosem nyertem semmi giveaway-t
Ezeket mind azért nyered, hogy villámgyorsan eladd őket. Mielőtt elkezdenéd rendelni hozzájuk az ezeregy féle podfejet.
Valószínűleg nem fogom megtartani. Van már elég pod-om.
Csak azért játszol te is, hogy lehetőséged legyen az emailre amiben gratulálnak
Szeretek játszani! Bárcsak a lottón is így menne! De sajnos nem. Mondjuk ha nem lottózok esélyem sincs!
Az ördög játéka a szerencsejáték de én élvezem
Úgy látom @Paska Te is kapsz ajándékot, a Healthcabin Giveaway-en rajta vagy a listán!
Tényleg!!! És hogyan, mikor még soha nem rendeltem tőlük!! Regisztrálva vagyok ,és valami játékot töltöttem, de ennyi!!
Elég annyi, hogy jelentkezel a Giveaway-re! Aztán ha kisorsolnak, Tied az ajándék! Kb. 30 nap múlva meg is kapod, ha nem a fáma viszi! Majd kapsz e-mail-t is, ott meg kell adnod a szállítási adataidat meg a HC fiók azonosítószámod.
Köszi!! Azt gondoltam csak akkor kapom meg ha rendelek is!!
Nem kell rendelni. Ezt megnyerted!
Igen tényleg már kaptam is emailt!! De mi az hogy ügyfélazonosító?
Már megvan!!
De most igazából nem kell csinálnom semmit, hiszen ott vannak az adataim?
Arra az emailre válaszolva küldd el amit kérnek adatokat. Aztán majd küldenek csomagkövetési számot es majd érkezik.