Köszi a választ, akkor az igen baráti, még kevés használattal is. Nekem egy podfej max 1 hetet bír, mondjuk ha van mit, akkor gyakran szipákolok belőle… De én főleg sóhoz használom.
Na, srácok….úgy fest, hogy már csak egy 50-60$ értékű rendeléshez maradt felesleges pontom.
Ha bárkinek szüksége van még a kb 20%-os kedvezményre (pontokra) az jelezze ma estig mert holnap délután vásárolok.
Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!
Délután 1körül vásárolok….most még lehet csatlakozni.
Legközelebbi vásárlás akkor mikor lesz Smoant AIO a polcon.
Szia
Csatlakoznék ha lehet, Innokin és Lost Vape porlasztó kellene. Elöbbi 0.3 Ohm , utóbbi 0.8 Ohm. Egy doboz mind a kettő.
Megnéztem mit tehetek, de ilyen pici tételnél már nem jön ki a matek az innen oda szállítással. Közel ugyanarra az árra jönne ki mintha magad rendelnéd. kb 40$-os rendeléstől van értelme a közös rendelésnek emiatt.
Az baj most kevés építős jóság van HC-n ..
ja ja…én is csak pod-ot veszek most utazáshoz
Nem létfontosságú, azért köszönöm szépen
És ahogy korábban észrevetted az összes Vaporesso cucc eltűnt a kínálatból.
Csak az nem világos a Wotofo és a Szezám Crave márkákkal mi a helyzet?
Vissza került .. biztos megegyeztek melyik cheng copik
Komment írás előtt néztem és még nem volt fenn
Na nálam az oldal is meghalt ..
Nálam is
Nálam jó . Ez érdekes .
Puncsos …
Nálam sok minden másképp működik. Pl a hétköznapok nincs szerda ha dolgozom és 3 szombatom van meg egy vasárnap. A hétfő nálam nem mindig hétfő. Vagy néha csomagok landolnak nálam amiért nem fizettem
Ez egy nem is olyan vészes opció
.
.
Bár…
Nálam is.
Igen, semmi Vaporesso, sőt, még a VandyVape Gemini is kifutott, pedig még nem is kaptak belőle, a HC-n is, meg az SM-nél is.