A mai napon tapasztaltam, hogy a healthcabin check-in center-ben a 28. napra még az 500 pontot sem kaptam meg. Csak 10 pontot kaptam. Ezért szóvá is tettem. Az ügyfeles szerint csak maximum 1080 pont szerezhető 28 nap alatt a becsekkolással. Mondom nekem az sincs meg, hiába irja a csekin központ, a pontjaimnál nem jelentkezett csak 10 pont. 28x10 + 100 + 500 az is csak 880 pont. A végén arra jutottunk, hogy ad 600 pontot.
Ja és azt is irta, hogy lesz valami android app-juk, új promóciókkal!
Én sem kaptam meg. Ugye kitettem egy vételt amit nem fizettem eddig (hogy legalább azt ne vegyék el ami megvan) erre még azt sem kapom ami járna.
Szóval írtam nekik ha nem adják oda akkor nem fizetem ki a rendelésem Persze amúgy sem
Én egy kevésbé jó fej admint fogtam ki…csak 300 pontot adott mert, hogy 1080 a max amennyit elvileg augusztusban kaphatunk.
Belinkelhettem volna @Helomi78 screenshot-jait is neki, de nem volt türelmem már hozzá
Meddig kell a kifizetetlen rendelésnek élnie, hogy ne vonjanak hóelején 20%-ot?
Csak mert holnap automatikusan törlődik
Akkor újra leadom holnap a rendelést
Bár az továbbra sem világos, hogy elég csak a meglévő pontjaim 20%-át vagy az összes 6000 pontot kell rendelésbe tennem, hogy ne vonjanak semmit le