Healthcabin és Sourcemore pontrendszer

Mondjuk nemrég is láttam olyan hsz-t hogy valamelyik letiltott shop is ment valakinél VPN nélkül (és itt belföldön), nem tudom. Vagy az én net szolgáltatóm túlbuzgó és pénztárcám védelmében letiltotta nekem :grinning_face_with_smiling_eyes:

De tegnap még betöltött Firefoxon, u.ez a gép, konfig stb., most meg kiszolgáló nem található. Kipróbáltam Opera-ban is, csak VPN-nel látom

4 kedvelés

Sosem kellett az SM -hez VPN ..:scream:

3 kedvelés

Sajnos hozzá kell szokni, ez lesz a jövő… :frowning:

És még a rendelést nem is próbáltam. Nehogy úgy járjunk mint az AliExpress-szel, egyik napról a másikra off… (és csak a “trükkös” shop ajánlatok maradtak)

4 kedvelés

Szerintem ez egyedi probléma.
Szolgáltató DNS-e lehet “szrkdk” :wink:
T-nél megy simán (most).
De nekem a T-s modemem néha nem csak a DNS-t, de minden mást is elfelejt… Mert minőségi :wink: Heti 1 reboot kell neki.

5 kedvelés

Hát így legyen!

Viszont soha nem tapasztaltam még ilyet, nálam ami nem töltött be, az azután sem, lásd pl. letiltott shopok

5 kedvelés

Azokat elvileg állambácsi tiltatja központi szervereken. De ha nálam, meg másnál megy, kétlem, hogy erre SM esetében is sor került.

4 kedvelés

Nálam is megy rendesen telefonról innen megnyitva. Digi hálózat.

6 kedvelés

Érdekes mert emlékeztem ilyen “nálam megy vpn nélkül is” hsz-ekre.

Keresgéltem, itt egy példa (tavalyi, vape42)

4 kedvelés

Azóta sok víz lefolyt a Tiszán is :blush:

5 kedvelés

Nekem “lokális” szolgáltatóm van (csak itt a környéken ismert a neve), nem tudom melyik nagy szolgáltatóval kooperál..

4 kedvelés

Az nekem sem megy, de a SourceMore megy. Elnézést én speciálisan csak erről az oldalról beszéltem.

De itt van hivatalos lista a letiltottakról:

5 kedvelés

Én is nemrég csekkoltam épp u.itt, hogy rajta van-e :slight_smile:

A vape42-t csak példának hoztam fel, hogy többeknek vpn kellett míg Tibi chrome-ban megnyitotta

5 kedvelés

Kis érdekesség a Sourcemore-on.:

9 kedvelés

Cuki. Csak nem találnám meg sem a zsebembe sem pedig a lakásban,műhelyben hova is raktam. :grin:Minap a z200 at kerestem egy órán keresztül. Mondom a kocsiból kiszállva megvolt. Ki nem esett mert koppant vilna és a gatyám feljebb ugrott volna 5 centit. Szóval autot is ujra átnéztem lakást mindent. Majd a hűtőben megtaláltam. Az ajtóban volt és ráborult minden ketchup majonez es amimég ott volt.:sweat_smile:

9 kedvelés

Könnyebb betenni a hűtőbe a levest - modostól :grin: akkunak is jót tesz :wink:

7 kedvelés

Nem lett baja. Bírják ezek. Amúgy a hűtőben kiégett úgy 8 éve az izzó. Tettem bele egy ledest. Azóta köszöni szépen jól érzi magát. Ő az utolsó olyan izzó a lakásban amiben van némi elektronika,a többi régen elhalálozott. Azóta csak filamentes körték vannak. Jóval tovább bírják mint a társaik. Bár ezek a tizenszázerer órák amik rá vannak írva vicc. 2-3 év és megnyuvadnak. 8700 óra kb egy év és ugye nem világitanak 0-24 ben. Sźóval bullshit.

7 kedvelés