Mondjuk nemrég is láttam olyan hsz-t hogy valamelyik letiltott shop is ment valakinél VPN nélkül (és itt belföldön), nem tudom. Vagy az én net szolgáltatóm túlbuzgó és pénztárcám védelmében letiltotta nekem
De tegnap még betöltött Firefoxon, u.ez a gép, konfig stb., most meg kiszolgáló nem található. Kipróbáltam Opera-ban is, csak VPN-nel látom
És még a rendelést nem is próbáltam. Nehogy úgy járjunk mint az AliExpress-szel, egyik napról a másikra off… (és csak a “trükkös” shop ajánlatok maradtak)
Szerintem ez egyedi probléma.
Szolgáltató DNS-e lehet “szrkdk”
T-nél megy simán (most).
De nekem a T-s modemem néha nem csak a DNS-t, de minden mást is elfelejt… Mert minőségi Heti 1 reboot kell neki.
Cuki. Csak nem találnám meg sem a zsebembe sem pedig a lakásban,műhelyben hova is raktam. Minap a z200 at kerestem egy órán keresztül. Mondom a kocsiból kiszállva megvolt. Ki nem esett mert koppant vilna és a gatyám feljebb ugrott volna 5 centit. Szóval autot is ujra átnéztem lakást mindent. Majd a hűtőben megtaláltam. Az ajtóban volt és ráborult minden ketchup majonez es amimég ott volt.
Nem lett baja. Bírják ezek. Amúgy a hűtőben kiégett úgy 8 éve az izzó. Tettem bele egy ledest. Azóta köszöni szépen jól érzi magát. Ő az utolsó olyan izzó a lakásban amiben van némi elektronika,a többi régen elhalálozott. Azóta csak filamentes körték vannak. Jóval tovább bírják mint a társaik. Bár ezek a tizenszázerer órák amik rá vannak írva vicc. 2-3 év és megnyuvadnak. 8700 óra kb egy év és ugye nem világitanak 0-24 ben. Sźóval bullshit.