Healthcabin rendelés

Sziasztok :heart_hands: tanácsot szeretnék kérni…
A healthcabin oldalról be engednék-e ezeket a liquid-eket? És ha igen esetleg rendeltetek-e már?
Nem tudom mivel hogy nikotinos és 60ml
Igy kicsit tanácstalanul vagyok
(Próbálok alternatívát keresni a 0,2euro/ml miatt ami szerintem igazságtalan vagy esetleg tudnátok valami más alternatívát ajánlani?)
A válaszokat előre is köszönöm :heart_exclamation:

4 kedvelés

Szia.
Nem hinném hogy onnan behozható lenne,mert ha rákattintasz a kosárra ott horribilis összeget fog írni szerintem.
Miért nem akarsz pl.JV,LH LA oldalakról rendelni ?

4 kedvelés

Szia ! Kínából nem redelnék semmit amit el gőzölök . Teljesen ismeretlen eredetű kitudja mi a szent ..Sz ..

4 kedvelés

Szia onnan rendelek csak próbálok valami alternatívát találni most hogy kétszeresére fognak növekedni az árak

2 kedvelés

Bárhonnan rendelhetsz mindenhol emelni fogják.
Vagy betárazol évekre vagy megveszed amit szeretnél minden hónapban annyiért amennyiért árulják.
Sajnos…

3 kedvelés

Szia!! Azért lötyiben kihagynám Kinát! Próbál mást!

4 kedvelés

Pedig onnan indult az egész :joy::joy::joy:

3 kedvelés

És ott is végződik!! :grin:

2 kedvelés

Tanítványok legyőzték a mestert? :grin:Hát, azért a Hangsen liquidek előtt a mai napig le a kalappal…hiányzik is egyik-másik :cry::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Látod,ők is azt szívják és milyen sokan vannak mégis :joy:

3 kedvelés

Biztos jó a barackkosuk!!! :grin:

3 kedvelés

Vannak bevált helyeim ahonnan eddig biztonságosan megérkeztek így én kihagynám őket.
Sőt már majdnem mindenre van saját boltom :grin:

4 kedvelés

Neked már otthon is van saját boltod!! :grinning_face_with_smiling_eyes: Kivonatra nekem is van egy-két helyem, a tehetem csak onnét rendelek!!

3 kedvelés

Ó azok a rántott hús ízű levesek :rofl: . Mert volt nekik

3 kedvelés

Egyéb megoldás bevasároljátok magatokat a kedvenc cégetekbe részvény szintén és a negyed éves kifizetést aromába kéritek . :thinking:

3 kedvelés

Mondjuk ne a szennyvíztelep legyen az a cég…:roll_eyes::rofl:

3 kedvelés

Vasárnapi menü :heart::joy:

3 kedvelés

Kétszeres? Ott kell vásárolni ahol nem kétszeres az ár!

France Paris GIF by Aya Murata

5 kedvelés

Ó a azok a Flanciák

4 kedvelés

Még van a cég csoda csak elteleportált angliába

2 kedvelés