Sziasztok tanácsot szeretnék kérni…
A healthcabin oldalról be engednék-e ezeket a liquid-eket? És ha igen esetleg rendeltetek-e már?
Nem tudom mivel hogy nikotinos és 60ml
Igy kicsit tanácstalanul vagyok
(Próbálok alternatívát keresni a 0,2euro/ml miatt ami szerintem igazságtalan vagy esetleg tudnátok valami más alternatívát ajánlani?)
A válaszokat előre is köszönöm
Szia.
Nem hinném hogy onnan behozható lenne,mert ha rákattintasz a kosárra ott horribilis összeget fog írni szerintem.
Miért nem akarsz pl.JV,LH LA oldalakról rendelni ?
Szia ! Kínából nem redelnék semmit amit el gőzölök . Teljesen ismeretlen eredetű kitudja mi a szent ..Sz ..
Szia onnan rendelek csak próbálok valami alternatívát találni most hogy kétszeresére fognak növekedni az árak
Bárhonnan rendelhetsz mindenhol emelni fogják.
Vagy betárazol évekre vagy megveszed amit szeretnél minden hónapban annyiért amennyiért árulják.
Sajnos…
Szia!! Azért lötyiben kihagynám Kinát! Próbál mást!
Pedig onnan indult az egész
És ott is végződik!!
Tanítványok legyőzték a mestert? Hát, azért a Hangsen liquidek előtt a mai napig le a kalappal…hiányzik is egyik-másik
Látod,ők is azt szívják és milyen sokan vannak mégis
Biztos jó a barackkosuk!!!
Vannak bevált helyeim ahonnan eddig biztonságosan megérkeztek így én kihagynám őket.
Sőt már majdnem mindenre van saját boltom
Neked már otthon is van saját boltod!! Kivonatra nekem is van egy-két helyem, a tehetem csak onnét rendelek!!
Ó azok a rántott hús ízű levesek . Mert volt nekik
Egyéb megoldás bevasároljátok magatokat a kedvenc cégetekbe részvény szintén és a negyed éves kifizetést aromába kéritek .
Mondjuk ne a szennyvíztelep legyen az a cég…
Vasárnapi menü
Kétszeres? Ott kell vásárolni ahol nem kétszeres az ár!
Ó a azok a Flanciák
Még van a cég csoda csak elteleportált angliába