Healthcabin és Sourcemore pontrendszer

Akkor ismét: 2db, összesen 10$ értékű motyóért már 18$ pk-t kér a …sípolás @ß#&Đ HC.

4 kedvelés

“Special Deal”-es termék ugye? :smiley:

4 kedvelés

az hát…elég ravaszak (szépen fogalmazva :wink:)

4 kedvelés

Mi meg mohók vagyunk, hogy az utolsó fillérig kihasználjuk a kiskapukat :sweat_smile:

4 kedvelés

Csak ma olvastam, hogy 3 napon át belépés az app-ban 500pontot ér.

3 kedvelés

Én is ma vettem észre amit @Helomi78 kolléga már beharangozott :grin: Céges telóra feltelepítettem. Ha lopni akarnak valamit akkor lopják meg a céget ne engem :rofl: :rofl: :rofl:

A 3db HC rendelésemből már egy megjött. Arcpirítóan olcsó ez a bolt. Hell200-ért 6500 Ft-ért nevetséges egy összeg volt. Persze tudom ott a posta is. De arányosítva a többi mellett egy ezresre jön ki. 7500-at még így is röhögve megért. Főleg úgy, hogy nem is fogom használni még évekig :laughing:

7 kedvelés

Azért az biztató, hogy a playbe van ahol azért valamilyen szinten ellenőrzik az appokat. Jó nem mondom, hogy 100%-os, de az esetek többségében képes kiszűrni a gondokat. Mindenesetre mérföldekkel jobb, mint egy random apk-t feltölteni valahova… :sweat_smile:

7 kedvelés

Tesztelő vagyok, telepítek apk-kat de nekem ez új volt hogy mostanában telepítéskor ellenőrzi a droid a file-t hogy telepíthető-e vagy rosszindulatú kód van benne. Régen nem volt ez így.

3 kedvelés

Lehet hogy nem is a droid ellenőrzi hanem a play.

4 kedvelés

Pár hónapja már a friss telepítés után futtatás előtt ellenőrzi a Google Play (vagy mi), hogy biztonságos-e az app. Legalábbis samsung a12-n meg redmi 10C-n biztosan!

6 kedvelés

Jah…olyan olcsó, hogy temu-n olcsóbban kapom a nagyobb tudású akkutöltőt (ingyen szállítva) mint HC-n csak a szállítás ára. :rofl:
Hogy a macska rúgja meg a pontjaikat :wink:

4 kedvelés

Amikor egy fejlesztő feltölt, frissít egy appot a Google Play Áruházba akkor azt ellenőrzik, átvizsgálják különféle kártékony kódsorokat keresve.

Pl.:

• malware (vírusok, trójai stb.)
  • phishing (adathalászat)
  • egyéb harmadik féltől származó kódok biztonságára és, hogy a kódok nem sértik-e az alkalmazás működését
  • adatvédelmi szabályokra, amik kitérnek az alkalmazás hozzáférési engedélyeire és, hogy az adatkezelési gyakorlatai megfelelnek-e a Google Play áruház szabályzatának

A Google Play Protect letöltéskor és használat közben is folyamatosan ellenőrzi az alkalmazásokat.

6 kedvelés

De akkor mezei felhasználóknak a Play Protect egy kötelező szolgáltatás ami a Play mögött fut ugye?

2 kedvelés

Alapértelmezetten minden felhasználónál be van kapcsolva. Van lehetőség kikapcsolni a felhasználó saját eszközén viszont ez nincs hatással az app feltöltésekor végzett ellenőrzésekre vagy arra amikor a fejlesztő frissíti.

4 kedvelés

Már a Sourcemore.com -on is van pontgyűjtési lehetőség! Aki 2024. szeptember 27-ig csekkol, annak adnak plusz 200 pontot. Ha jól értelmezem.

“Be kell jelentkezni, a jutalmazott pontok automatikusan jóváírásra kerülnek a fiókjában. 100 pont 1 dollárnak felel meg. A jutalompontok a megszerzéstől számított 1 hónapig érvényesek.”

Úgy látom itt is trükközni kell, hogy megmaradjanak a pontjaink, és át tudjuk vinni őket a következő hónapra. Nem tudom lehetséges-e. :rofl:

A képen egy Sourcemore alkalmazás látható, ami pontgyűjtő naptárt mutat be a szeptemberi Pre-Anniversary Festivity eseményre. (Feliratozva AI-val)
A Sourcemore weboldal a „Mid-Autumn Festival Sale" esemény részleteit mutatja be, különféle jutalompontokkal. (Feliratozva AI-val)

6 kedvelés

Sajnos szezonális alkalom továbbá 2 dollárért ennyi “szenvedni” nem éri meg…

6 kedvelés

És ez már szeptember 1-től megy??? :thinking: :open_mouth:

5 kedvelés

Igen!! Én azóta gyű :grin: :grin:jtöm!

6 kedvelés

Ja, most kérdeztem rá. Csak szeptember 27-ig tart! Így tényleg idő és energia pocsékolás! :wink:

7 kedvelés

Azután, hogy még a töltőt sem a HC-n vettem a közel 7000 pontom használatával biztos nem kezdek el máshol gyűjteni. :grin:

7 kedvelés