Akkor ismét: 2db, összesen 10$ értékű motyóért már 18$ pk-t kér a …sípolás @ß#&Đ HC.
“Special Deal”-es termék ugye?
az hát…elég ravaszak (szépen fogalmazva )
Mi meg mohók vagyunk, hogy az utolsó fillérig kihasználjuk a kiskapukat
Csak ma olvastam, hogy 3 napon át belépés az app-ban 500pontot ér.
Én is ma vettem észre amit @Helomi78 kolléga már beharangozott Céges telóra feltelepítettem. Ha lopni akarnak valamit akkor lopják meg a céget ne engem
A 3db HC rendelésemből már egy megjött. Arcpirítóan olcsó ez a bolt. Hell200-ért 6500 Ft-ért nevetséges egy összeg volt. Persze tudom ott a posta is. De arányosítva a többi mellett egy ezresre jön ki. 7500-at még így is röhögve megért. Főleg úgy, hogy nem is fogom használni még évekig
Azért az biztató, hogy a playbe van ahol azért valamilyen szinten ellenőrzik az appokat. Jó nem mondom, hogy 100%-os, de az esetek többségében képes kiszűrni a gondokat. Mindenesetre mérföldekkel jobb, mint egy random apk-t feltölteni valahova…
Tesztelő vagyok, telepítek apk-kat de nekem ez új volt hogy mostanában telepítéskor ellenőrzi a droid a file-t hogy telepíthető-e vagy rosszindulatú kód van benne. Régen nem volt ez így.
Lehet hogy nem is a droid ellenőrzi hanem a play.
Pár hónapja már a friss telepítés után futtatás előtt ellenőrzi a Google Play (vagy mi), hogy biztonságos-e az app. Legalábbis samsung a12-n meg redmi 10C-n biztosan!
Jah…olyan olcsó, hogy temu-n olcsóbban kapom a nagyobb tudású akkutöltőt (ingyen szállítva) mint HC-n csak a szállítás ára.
Hogy a macska rúgja meg a pontjaikat
Amikor egy fejlesztő feltölt, frissít egy appot a Google Play Áruházba akkor azt ellenőrzik, átvizsgálják különféle kártékony kódsorokat keresve.
Pl.:
- malware (vírusok, trójai stb.)
- phishing (adathalászat)
- egyéb harmadik féltől származó kódok biztonságára és, hogy a kódok nem sértik-e az alkalmazás működését
- adatvédelmi szabályokra, amik kitérnek az alkalmazás hozzáférési engedélyeire és, hogy az adatkezelési gyakorlatai megfelelnek-e a Google Play áruház szabályzatának
A Google Play Protect letöltéskor és használat közben is folyamatosan ellenőrzi az alkalmazásokat.
De akkor mezei felhasználóknak a Play Protect egy kötelező szolgáltatás ami a Play mögött fut ugye?
Alapértelmezetten minden felhasználónál be van kapcsolva. Van lehetőség kikapcsolni a felhasználó saját eszközén viszont ez nincs hatással az app feltöltésekor végzett ellenőrzésekre vagy arra amikor a fejlesztő frissíti.
Már a Sourcemore.com -on is van pontgyűjtési lehetőség! Aki 2024. szeptember 27-ig csekkol, annak adnak plusz 200 pontot. Ha jól értelmezem.
“Be kell jelentkezni, a jutalmazott pontok automatikusan jóváírásra kerülnek a fiókjában. 100 pont 1 dollárnak felel meg. A jutalompontok a megszerzéstől számított 1 hónapig érvényesek.”
Úgy látom itt is trükközni kell, hogy megmaradjanak a pontjaink, és át tudjuk vinni őket a következő hónapra. Nem tudom lehetséges-e.
Sajnos szezonális alkalom továbbá 2 dollárért ennyi “szenvedni” nem éri meg…
És ez már szeptember 1-től megy???
Igen!! Én azóta gyű
jtöm!
Ja, most kérdeztem rá. Csak szeptember 27-ig tart! Így tényleg idő és energia pocsékolás!
Azután, hogy még a töltőt sem a HC-n vettem a közel 7000 pontom használatával biztos nem kezdek el máshol gyűjteni.