Ja, most kérdeztem rá. Csak szeptember 27-ig tart! Így tényleg idő és energia pocsékolás!
Azután, hogy még a töltőt sem a HC-n vettem a közel 7000 pontom használatával biztos nem kezdek el máshol gyűjteni.
Refund-olta a rendszer a pontjaimat ismét…levonás nem történt.
Ugyanakkor véleményem szerint kitört tegnap a 3.VH…szóval nem a pontok miatt vagy aromák miatt kéne aggódni.
Még nem tört ki de eléggé arra halad a világ. Ezen még sokat dobna ha mondjuk Oroszország megtámadná még Izraelt meg Kína is beszállna.
Nostradamus négysoros jóslataiban van egy szó egy nagy háborúról ami az egész világot érinteni fogja és azzal kezdődik, hogy Oroszország megtámadja Magyarországot. Ez nem tudom mennyire valid meg mennyire mostanában várható…
Amúgy ha kitörne a harmadik VH az tuti hogy le kell majd dolgozni hétvégén…
Én inkább redukálnám ezt a helyzetet egy nagy közelkeleti háborúnak. További szereplők lesznek még Azerbajdzsán, Szíria, Szudán és Dél-Szudán. Nekik nincs veszteni valójuk mert nincs gazdasági érdekük a nyugattal.
@farkasel Oroszok elvannak most a saját frontjukkal. Így is óriási ember és municióhiányban szenvednek amit Irán és Észak-Korea próbál enyhíteni.
Ám én tuti nem dolgozom le. Kiveszem szabiba
Még a negyediket is, a harmadikkal egyben.
Olyannincsen.
Ahol most vagyok ez egy olyan munkahely ahol ha mondjuk jönnének az orosz tankok és lángokban állna Budapest, égne Paks, akkor is be kéne jönni és tájékoztatni az ügyfeleket nyugodt hangon hogy hívása fontos számunkra és megoldjuk a szoftveres problémáját 60 percen belül!
Én már előre megelőlegezem neked, hogy te vagy a hónap legjobb munkatársa!
Kétlem. Két hétig feküdtem tüdőgyulladással otthon, immunbeteg vagyok és fél szememre megvakultam, most aranyerem kijött. Holnap meg holnapután dolgozom a jövő héten meg egész héten szabin leszek meg dokinál.
Amikor születtem, Constitution-ra 3-at dobtam a D20-on. HP-m meg kb van 2 mint egy kissebfajta goblinnak.
Ezt ha lesz időd szinkronizáld kérlek
Sorry. Kész.
Szia! Ez a pnp X porlasztó ad már TH-t? Csak mert a sima pnp sehogy se adta. Ízre nem volt panasz, de hát, na.
Sajnos ebben nem tudok nyilatkozni mert nem használok nikotint
Ok. Köszi