Ja és megkaptam a beígért 600 pontot is. És a mai becsekkolásra kaptam 10+200 pontot. Hm…???
Szerintem tölts ki egy lottót is…de ne feledkezz meg rólam se mikor nyersz
Nálam az app-ban is 1080 van
Nekem az a gondom, hogy ez a módszer csak átmeneti megoldás. Rájöttek az ázsiai testvérek, hogy trükközzünk és kihasználjuk a kiskaput a halmozással amire anno nem készültek fel és kidobott pénz nekik a rendeléseink 5000 pont fölé már nem tudunk menni a jövőben. Ráadásul még időbe telik összegyűjteni mint korábban. Számomra elveszett a "varázs"
Én most eltapsoltam a 6000 pontomat. Masszívan betáraztam PnP X porlasztóból és csak a móka kedvéért kipróbálom a Blaze RDA-t.
Persze ezzel megsz*patott az oldal mert az RDA Shenzeni raktárban volt ami külön költséggel jár
Ezt megjegyzem! Ha esetleg szükségem lenne PnP X porira, tudom kitől kell kérnem!
Sose gondoltam volna, hogy elismerően beszélek egy voopoo termékről de ez a porlasztó fantasztikus. Úgy néz ki tényleg tudja a 100ml liquid használtot “ízvesztés” nélkül.
És egy másik rendelésből még jön 4 doboz 0.3ohmos
Azt hol jelzi a HC-n, hogy melyik raktárból rendelhető?
Rendelés összegzőnél látni.
Pl.: ha ezt a kosárba teszed más termékekkel együtt akkor láthatod, hogy más raktárban van.
https://www.healthcabin.net/thunderhead-creations-blaze-solo-rda-p/28574.html
Ja! Azt hittem választható mint az SM-nál.
Én azt tapasztaltam, hogy a Thunderhead Creation termékei vannak Shenzenbe. De például a kedvenc vattám meg nem onnan jött Ki érti miért pakolgatnak össze vissza
Azt sem értem miért küldik Kínából (Shenzen) Dél-Koreába a csomagot, majd onnan az EU-ba Belgiumba (Brüsszel) majd onnan hozzánk?
Itt a piros hol a pirosat játszanak
Igen, mindig mindenre figyelni kell mert hamar tátott szájjal lehet rohanni a …erdőbe
Na, vajon miért lett törölve a hozzászólásom?
Ha az AI volt akkor úgy itt hagyom ezt az oldalt mint a facebook-ot.
Ez a baj ezzel a világgal, rábízzák a népek magukat egy túlmisztifikált tákolmányra ami egyelőre szörnyen buta, viszont tökéletesen kiszolgál olyan érdekeket amik nem nekünk kedveznek…amiért valójában megalkották
Megmaradtak a pontjaid?
Az AI csak jelent, mint ahogy írtam is korábban és az olyan nyelvezetet kevés helyen tolerálják szóval törlés lett a vége. Nyugodtan küld be újra kevesebb karomkodással és maradhat… Imádom amikor az emberek egy gépet hibáztatnak a saját hibájukért.
Elmehet az oldal szépelgésbe csak mi értelme akkor pl a dühöngőnek ha úgyis cenzúrázva lesz. IRGUMBURGUM
Minél “sterilebb” lesz a környezet annál kevesebb lesz az aktivitás. 2 éve még pörgött, élt ez az oldal és vidámság volt…mára ennek nyoma sincs sajnos.
Valakinek ezt ki kell mondani…hát, kimondom én. Az eredménye az lett, hogy egy csomó jó arc eltűnt innen már hosszú hónapok óta…vagy csak inaktívak. Bárhogy is van sajnos ez már nem ugyanaz a hangulatú közösség.
A szakmai része persze rendben van, ahogy mindig is kiemelkedő volt úgy most is az…mégis “sótlan lett az egész”
A káromkodásra visszatérve…szerintem senkit nem bántottam meg vele. Azt én is elítélem ha valaki a csoporttársa kárára teszi…de itt erről nem volt szó. Tehát ezesetben pont ugyanúgy “túl lett tolva a bicikli” mint a szigorúan a témánál maradás igényével.
Mivel a ti oldalatok nyilván ti hozzátok a szabályait…szóval alkalmazkodok vagy lelépek.(én is)
Szabad véleménynyílvánítás
Nem a dühöngőben vagyunk. Ott enyhébbek ezek a szabályok pont ezért nem is térképezi egyetlen kereső motor sem.
Hát szerintem pont ellenkezőleg. Sosem volt steril, mindig engedve volt bizonyos szintig és nem hiszem, hogy a felesleges káromkodás a legtöbb ember számára vonzó lenne. Legalábbis remélem és egyébként a tapasztalat is ezt mutatja. Az esetek elenyésző részében kellett ezért moderálni régen is és most is.
Minden csoda 3 napig tart. A jelenlegi aktivitást sem mondanám rossznak…sőt. Persze ez változó, de nem várható el senkitől aki évek óta itt van, hogy folyamatosan tolja a kontentet. A Vape, mint téma nem a végtelenségig beszélhető és itt sok esetben eléggé ki van maxolva. Viszont ha jön egy új kérdés vagy valami újdonság akkor kb mindig van rá jópár válasz. Tehát ha van miről beszélni akkor van aktivitás.
Kis kiegészítés: Az aktivitás nem az elsőszámú prioritás, mármint persze jó ha van, de a normális, minőségi beszélgetések (aktivitások) az megint egy más kérdés. Ha ez bizonyos emberek inaktivitásával, hiányával érhető el akkor nagyon megéri az idézőjeles kevesebb, de hasznosabb, minőségibb aktivitást preferálni. Mint, ahogy volt erre már példa a történelemben…
Én úgy gondolom, hogy pont ennek az ellenkezője van és pont ez az oka annak, hogy nagyon sok esetben gondolják azt a tagok, hogy kb mindent lehet és ha valamiért moderálva van akkor ilyenek vannak. Pedig ha ugye szigorúan vennénk azokat a fránya szabályokat…