Házi liquid problémák

3-5 ml kapacitású rta alatt el sem indulok itthonról :joy:persze abból is inkább viszek 2-3 db-ot ,a táskámba nem fér kaja :joy:nem,nem óhajtok nagyobb hátizsákot vinni :grin:

7 kedvelés

Nekem 5 nap a 10 ml elfliq. Lost vape Thelema Elite 0,3ohm podfej. Biztos gagyi, biztos kezdő stb. Engem kielégít. A liquid árán én is csökkenteni akarok azért kérdezősködöm. És köszönöm is a segítséget!

6 kedvelés

Nálam ugyanaz, csak itthon, nem melóban. Délelőtt 2X7ml az Asgard-al. Mégcsak nemis unatkoztam ma. :rofl:

6 kedvelés

Thelema Elite van nekem is, szerintem jó kis gép. Esetleg még próbáld ki a 0.6os fejet, az közelebb áll a cigis feelinghez

5 kedvelés

Boldog szülinapot Zolee!

6 kedvelés

Nem gagyi,neked megfelel az a lényeg !
Ezek szerint nem vagy “nagyfelhasználó” :smiling_face:
Mint @Ispy :joy:

6 kedvelés

De méé neem?

7 kedvelés

Egyébként a 0.3ast hány watton hajtod? Azon is múlhat, hogy milyen íz jön vissza

3 kedvelés

Furgonra gondoltunk! :pensive:

5 kedvelés

Köszönöm szépen, Jani! :saluting_face: :hugs:

6 kedvelés

Sült kóbászt tudok venni akárhol,de liquidet nem :grin:

6 kedvelés

Boldog születés napot és minimum egy szolíd parádét! :birthday::hugs::grin: @TheSoftParade1968

6 kedvelés

Az elfliq-el 30watton és szuper de az szuper 20 watton is. Az én eddigi összesen 4 keverésem nem az igazi 40 watton sem :rofl: de még most kezdtem. Nem csüggedek. Idejöttem hátha tudok tanulni más hibájából és nem kell nekem is több ezer aroma több ezer féle keveréséből drága pénzen megtalálnom a tutit.

5 kedvelés

Ha jól értem 20mg-os elfet szívtál és most vettél 6mg-os alapot, amihez 20 százalék aromát kevertél, azaz lett kb. 4,5 mg lötyid. Hát ez így tuti kevés nic. Ha most rendeltél 18mg-osat keress hozzá olyan aromát amit 5-6 százalékban kell csak hígítani. Pl A&L ragnarok, Fury.

8 kedvelés

Köszönöm Szépen Samu! :hugs:
A parádé az állandóan szól fejben.(leragadtam náluk zeneileg :wink:)

4 kedvelés

Köszönöm! A nikotin éhség a kisebbik baj. A legnagyobb problémám az ízzel van. A nikotinról idővel szerintem lehet letudok mondani(most lehet magamnak is hazudok :rofl:)

6 kedvelés

Én is sokat tanultam, és nagyon sokat köszönhetek annak a rengeteg tudásnak, amit itt szereztem :smiley: Az viszont hogy milyen íz jön be, vagy melyik márka, az sajnos nagyon egyénfüggő. Viszont én is ezt kerestem, amit te, ezért tudom ajánlani a fentebb írt márkákat. Illetve ehhez a 0,6os fejet a készülékhez. Az sokkal cigisebb, elf szerűbb élmény. Feltéve, hogy azt is keresed. Vagy ha neked megfelel a 0.3as, rdl/dl szerű, akkor pedig nem szóltam

6 kedvelés

20-as ról 6-os ra levinni hirtelen változás szvsz. Csak fokozatosan szerintem. :saluting_face:

5 kedvelés

Én kultúráltan fogyasztok! :point_up:

6 kedvelés

Legalábbis megfontoltan.Mind mennyiség, mind minőség szempontjából?. :wink: :grimacing:

5 kedvelés