3-5 ml kapacitású rta alatt el sem indulok itthonról persze abból is inkább viszek 2-3 db-ot ,a táskámba nem fér kaja nem,nem óhajtok nagyobb hátizsákot vinni
Nekem 5 nap a 10 ml elfliq. Lost vape Thelema Elite 0,3ohm podfej. Biztos gagyi, biztos kezdő stb. Engem kielégít. A liquid árán én is csökkenteni akarok azért kérdezősködöm. És köszönöm is a segítséget!
Nálam ugyanaz, csak itthon, nem melóban. Délelőtt 2X7ml az Asgard-al. Mégcsak nemis unatkoztam ma.
Thelema Elite van nekem is, szerintem jó kis gép. Esetleg még próbáld ki a 0.6os fejet, az közelebb áll a cigis feelinghez
Boldog szülinapot Zolee!
Nem gagyi,neked megfelel az a lényeg !
Ezek szerint nem vagy “nagyfelhasználó”
Mint @Ispy
Egyébként a 0.3ast hány watton hajtod? Azon is múlhat, hogy milyen íz jön vissza
Furgonra gondoltunk!
Köszönöm szépen, Jani!
Sült kóbászt tudok venni akárhol,de liquidet nem
Boldog születés napot és minimum egy szolíd parádét! @TheSoftParade1968
Az elfliq-el 30watton és szuper de az szuper 20 watton is. Az én eddigi összesen 4 keverésem nem az igazi 40 watton sem de még most kezdtem. Nem csüggedek. Idejöttem hátha tudok tanulni más hibájából és nem kell nekem is több ezer aroma több ezer féle keveréséből drága pénzen megtalálnom a tutit.
Ha jól értem 20mg-os elfet szívtál és most vettél 6mg-os alapot, amihez 20 százalék aromát kevertél, azaz lett kb. 4,5 mg lötyid. Hát ez így tuti kevés nic. Ha most rendeltél 18mg-osat keress hozzá olyan aromát amit 5-6 százalékban kell csak hígítani. Pl A&L ragnarok, Fury.
Köszönöm Szépen Samu!
A parádé az állandóan szól fejben.(leragadtam náluk zeneileg )
Köszönöm! A nikotin éhség a kisebbik baj. A legnagyobb problémám az ízzel van. A nikotinról idővel szerintem lehet letudok mondani(most lehet magamnak is hazudok )
Én is sokat tanultam, és nagyon sokat köszönhetek annak a rengeteg tudásnak, amit itt szereztem Az viszont hogy milyen íz jön be, vagy melyik márka, az sajnos nagyon egyénfüggő. Viszont én is ezt kerestem, amit te, ezért tudom ajánlani a fentebb írt márkákat. Illetve ehhez a 0,6os fejet a készülékhez. Az sokkal cigisebb, elf szerűbb élmény. Feltéve, hogy azt is keresed. Vagy ha neked megfelel a 0.3as, rdl/dl szerű, akkor pedig nem szóltam
20-as ról 6-os ra levinni hirtelen változás szvsz. Csak fokozatosan szerintem.
Én kultúráltan fogyasztok!
Legalábbis megfontoltan.Mind mennyiség, mind minőség szempontjából?.