250 ml PG és kb 150 ml VG-t beleküldtem egy flakonba, valamint dohányboltban kapható 2 x 10 ml nicotin shotot kevertem még mellé (ez 70% VG 18 mg nikotinos, sok értelme nem volt az 500 milihez mert kb 0 nikotin erősséget kaptam, de benéztem:D)
Felráztam majd 5 db 110 ml-es flakonba beletöltöttem 5 különböző aromát.
Boss Vape - Cash Man - Mangó és Menta
Jungle Hit - Sparkling Lemonade - Limonádé koktél
Big Mouth Classic - Beast - Zöldalmás energiaital
Big Mouth Classic - Watermelon Sour Rings - Görögdinnyés gumicukor
Solub - Demon in the Dark - Epres, áfonyás rágógumi
A modom egy vaporesso, tankom egy smok tank.
A probléma egyszerű: Minden likvid ízetlen illetve majdnem ugyan olyan semleges íze van…
0.18 ohmos porlasztóm (smok V8 baby mesh) van, hol lehet a probléma?
Ilyen rég kevertem, hogy valamit benéztem? Rendeljek még aromát? Cseréljek porlasztót: (mármint típust, a pori cseerén túl vagyok)
Kóstoltam a likvideket egyesével, ha belenyalok akkor érzem az ízeket ezért arra tudok tippelni hogy a 0.18-as porlasztó lesz a ludas…
Arányok, érlelési idő?
Ahogy olvasgatom, ezek az aromák többnyire 10 százalékosan vannak alkalmazva, DL csoportokban kegalábbis.
De kell 2-3 nap meg rázogatás minimum…gyüminek is.
Kivártad a kb 2 hét érlelési időt ?
A kb ajánlott %-on keverted az aromákat ?
A porlasztóval semmi gond,ha jó teljesítményen hajtod és beázik rendesen.
Egyelőre az érlelési idő kb 15 perc az arányokat írtam, 10 ml aromához ment 100 mili alaplé minden esetben. Pár nap múlva akkor kierül, lehet tényleg az érlelgetésen múlik :o
Én a gyümölcsös finomságokat olyan sokáig azért nem szoktam hagyni ( mert nem bírom kívárni ), az átlag egy hét meg szokott lenni, és igyekszem mindig a gyártó által ajánlott minimum %-ra keverni.
Köszönöm mindenkinek! Tényleg. A tickle me pink sem az igazi, de sokkal jobb mint a többi.
Mind az 5 aromából 10 mili ment 100 milihez és egyik sem pihent 1 óránál többet eddig (mivel most kevertem mindet és mondom akkor ideje kipróbálni őket)