Házi liquid problémák

Ha azt keresed, akkor neked talán nikotinsó kellene sima nikotin helyett. Illetve én speciel nem találtam olyan hűs aromákat, mint a manó, ezért ajánlom hogy próbálj ki plusz hűsítőt, amiből ízlés szerint tudsz a kész liquidedbe tenni pár cseppet/ml-t, és az meg tudja dobni.

6 kedvelés

Akkor próbáld ki a Drifter Bar mango ice longfill-t .
Ha az sem hozza azt az ízt akkor semmi.

8 kedvelés

Esetleg a Juicy Vapor valamelyik saját fejlesztésű liquidjét. A hűsítéstől az agyam kopog. :rofl: :saluting_face:

7 kedvelés

Háááátttt… (van itthon :grin:) nem bántom őket,de a fasorba sincs ízben az a Dr.barhoz képest szerintem :smiling_face:

6 kedvelés

Az hogy sima nikotin vagy nikotin só az befolyásolja az ízt is? Én azt hittem hogy azon az múlik hogy sima nikotinból ha túl nagy a koncentráció akkor túlságosan kaparja a torkot. Én nemtudom… Kezdő vagyok. Szívesen veszek minden tanácsot, lecseszést, bármit amiből tanulok…

3 kedvelés

Bekevertem, de nem tudom kinek “elsózni”.(a fogamat majd letépi olyan hideg) :wink:

6 kedvelés

Longfillekből vannak jók, de nekem úgy jött le, hogy itt aroma/koncentrátum a téma :smiley: Aisu, Zap, Steam Train pod edition ezek bejövős longfillek, most épp Elfliqet várok olaszból’ blekkfrájdéj alkalmából. De majd ezekre is ránézek, köszi :grinning:

5 kedvelés

Az ízt szerintem nem befolyásolja, de a nikotinéhségen segíthet szerintem. :grinning:

Hacsak nem arról a “nikotinsóról” van szó, ami már ízesített, és egyből betölthető. Azok is jók, de hosszútávon az maximum próbálgatásra jó, gazdaságilag nem megérős :smiley:

4 kedvelés

Igen de ez 120 ml akár longf,akár shortfill.
Aromában nem találtam ilyen finom hűs cuccot .

4 kedvelés

Pontosítok, Elfliq longfillt várok. :smile: De ha kifogyok, ránézek erre, már szemezgettem vele egy ideje

4 kedvelés

Mi az hogy longfill? Az előre bekevert elfliq nicsókat( liquideket) szívtam sokat. Brutálisan jó! 20mg nic-el és csak az ice változatok ami nekem bejövős. Azokat nem rendeltem hanem hozták párkányból. De kényelmetlen lett összeegyeztetni hogy amikor jönnek itthon legyek, meg a pénztárcámnak is. Ezért akarok magamnak brutális jót keverni.

3 kedvelés

A longfillt úgy fogalmaznám meg, hogy félúton van az ízesített pici niksó és a klasszik aroma/koncentrátum között. Árban és elkészítésben is. Egy flakonban valamennyi aroma, ami már ázik némi alaplében. Ezt felhúzod az üveg tetejéig az alapleveddel (vagy ekkora mennyiségnél tiszta nikotin(só) boosterrel). Előnye hogy nem kell számolgatni, meg tippelgetni hogy mi lehet a jó arány, úgy van kitalálva hogy az az íz köszönjön vissza, amit a köpenyesek elképzeltek. Utána összerázod, és már kb szívhatod is. De azért talán ajánlott várni 1-2 napot ezzel is. Talán én így fogalmaznám meg. De biztos találsz a fórumon róla sok írást. :grinning:

7 kedvelés

Most is van belőle

5 kedvelés

Szerintem is brutál jók. Ha valami hasonló longfillt keresel, ami olyan erősségű ízben és hűsítőben, akkor tudom ajánlani a fentebb említett longfilleket. Aisu, ZAP, Steam Train pod edition. A most rendelt elfliq longfillről még nem tudok nyilatkozni, nincs itt. Illetve amit @Zolika ajánlott, az is biztos jó. Meg ezeken kívül természetesen lehet sok-sok jóféle még. Ezekhez ízesítetlen nikotinsó booster, vagy nikotinsó booster + 100as nik + 0-s alap, attól függ mennyi nikotint szeretnél. Mert sajnos limitáltak, általában megfigyelésem szerint 13-16 között lehet kihozni ezeket csak boosterrel. Efölé csak “hibrid” módon lehet menni, tehát tiszta nikotin hozzáadásával.

5 kedvelés

Ez nekem 2 tank​:smiling_face: (napi 3x5 ml) persze sacc 2000/db :thinking:
Inkább veszek 120 ml-t 4000-ért ami bejár egy hónapig úgy hogy én szívom ha kell ha nem :smiling_face:

9 kedvelés

Mindig van rosszabb… képzeld el, hogy sokan veszik még mai napig tucatszám az eldobhatósakat. Na azt számold ki :joy:
Idén nyáron voltunk a görögöknél, én is vettem 1-2 darabot, de nem bírták sokáig. Na az az igazi anyagi csőd :joy:

8 kedvelés

Squonk RDA-val fogy a “lötty”, rendesen/folyamatosan. :wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Ezért nem podozok​:smiling_face:na meg más miatt sem :stuck_out_tongue_winking_eye:
2 ml tank :flushed:hát egy nagyobbat húzok belőle kiürül :joy:

8 kedvelés

Ne is mond ! Ma az asgard mini volt nálam,délben gatya lett egy 21700 :joy:
Semmi pánik,volt másik :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 kedvelés

Az én podom 3 ml :stuck_out_tongue_winking_eye:
Mondjuk az expromizerem csak 2 :frowning:

7 kedvelés