Házi liquid problémák

Természetesen :smiling_face:
Az a "pár"db aroma hogy is mondjam :thinking:
Ki fog tartani jódarabig,hacsak ! Nem jön be :joy::joy:
Ne nikotinozd túl az a lényeg :joy:

6 kedvelés

Az elfben nikotinsó van nem kapar. Az alaplében “sima” nikotin amiről azt olvastam hogy minél több annál jobban kapar , keserű stb…(Lehet hülyeség de tényleg ezt olvastam) Ezért voltam óvatos, de most rendeltem 18mgosat… Kíváncsian várom.

5 kedvelés

Eddig a napi 5-6 ml-emmel mtl-ben 12 watton azt hittem, hogy keveset gőzölök, majd kiderül van akinek elég napi 2 ml 30 watton :see_no_evil: :wink: :laughing:

6 kedvelés

Az nem lehet 2ml. szívás nélkül is kifolyik, vagy 50-es nic… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Jó hát én csak hittem a posztolónak. :see_no_evil:

5 kedvelés

Az 18-as sem lesz keserű vagy fog kaparni ,de azt azért már nem tolnám el 0,3 mas porlasztóval. Én 4 évig szívtam 18mg os alap levet . Kisebb porlasztási rendszerekben … kb 0,8 -0,7 Ohm különböző podokban. Erről jöttem le 12 majd 9 mg-ra poddal . Ezt tartom is melóba a podba 9mg van . Az Nagyobb vasakban már csak 6mg ,de lehet még lejjebb megyek . Nagy gőz… Nagyobb porlasztás. = Több bevitt nikotin

6 kedvelés

Nem tudom miért hihetetlen?! A gyári 10 ml elfliq igenis bírja nekem 5 napig, van hogy tovább. Nincs egész nap a számon…10 slukk és teszem el majd 1óra múlva megint… Az itthon kevertet nem tudom azt egyenlőre csak kóstolgattam, nem volt még egész napos használaton.

4 kedvelés

Azért itt sok a poénkodás nem érdemes mindent egzakt tudományként kezelni…

7 kedvelés

Ma szembe jött velem egy videó amiben RBA tankot mutatták be Lost Vape Thelema Elite 40-hez. Esetleg van valakinek tapasztalata vele? Milyen használni? Hol lehet beszerezni?

1 kedvelés

Tapasztalat nincs vele .

De kapható Kínából

Vagy közelebbről Franciaország

https://www.taklope.com/lost-vape/17817-cartouches-e-plus-rba-lost-vape.html

Kis Rba szal valami 2,5mm magos 4 tekerés körül férhet el benne Clapton … Baby alien stb. … Gondolom mint a Boro RBA-ba . Youtube-n érdemes rá nézni

Ahhoz képest milyen kicsi stb elég jól megkérik az árát

8 kedvelés

Black Week hét van, sőt a Lost Vape Thelema Elite 40-hez, van minden finomság is! :wave:

8 kedvelés

És ebből sem árt kettő,ha az egyiken elkanolod a tekerés vattázást :smiling_face:

11 kedvelés

A liquidhez visszatérve…
Sehogy nem volt nekem jó akár 10 akár 20%os keverés…
Olvagsttam sokat itt is másutt is és elővettem a cumisüveg melegítőt…
Egy éjszakára voltak a rossznak ítélt liquidek benne 40 celsiuson és lássatok csodát gyönyörű íze lett mindnek. Elegendő a 10%ban kevert íze is! Hihetetlen!!
Vajon ha nem csak melegíteném hanem keverném is akkor mégjobb lenne vagy csak gyorsabb? Itt azért már telt el idő melegítés nélkül is amúgy de minden nap kóstoltam de a tegnap éjszakai melegítés után mondom hogy fasza!

5 kedvelés

Melegítve hamarabb beoldódik, ez tény. Meg kevergetve is. Aminek nem tesz jót, a benne lévő nic (ha már esetleg benne van). 30 fok felett egyre jobban jobban elkezd bomlani.

6 kedvelés

Eleve nikotinos az alaplevem de lassan 2 hetes de nem tetszett, most a melegítés után viszont mintha csoda történt volna

4 kedvelés

Közeleg a karácsony… :stuck_out_tongue_winking_eye: A csodák ideje :astonished:

5 kedvelés

Ha lehet csökkenteni a 40 fokon, mondjuk 30-ra, jobban járhatsz nic bomlás szempontból.

4 kedvelés

Azt megnézem mindenképp. Ma úgyis jöttek aromák. Vegyészkedem ha elaludtak a gyerekek :rofl:

4 kedvelés

Merre felé van a labor, már hogy ne parkoljak ott… :crazy_face:

4 kedvelés

Nem minden szobába fér be egy autó :roll_eyes::grin:

3 kedvelés